Sol underbara sol!

Godmorgon underbara läsare, söndag idag och vädret är helt underbart. Så det blir att lägga sig och sola lite, behöver ju bränna på brännan lite. Behövs!

Ha en fin dag nu pussokram<3


Dop + Grillkväll!

Hej på er!

Viken dag jag har haft, dopet var jätte bra och att sjung gick bra. Hugo hade jätte kul, skrattade jätte mycket och var jätte glad. Smörgåståtan var god och tårtan var hur fin och god ut som helst.

Kommer lite bilder imorgon, orkar inte fixa dom nu... =/

Nu ikväll så har vi grillat med några vänner och nu sitter vi och pratar och har jätte trevligt. Sova snart kanske, vi får se hej hopp.


The Sound Of Arrows - Magic ♥


Lördag!

Godmorgon, lördag idag och ja det missar väl ingen. Jag är trött, natten mellan torsdag och fredag kunde jag inte sova så var uppe till 4, så det har väl förstört de mesta av denna vecka.

Idag händer det inte så mycket, ska på dopet som jag berättade om i tisdag om jag inte har fel. Lille söta Hugo, Ska sjunga lite och ha det trevligt. Kameran hänger med:)

Johan är i olrisehamn ( stavas vet jag ej), med sin bror som hade köpt någon firma med en massa saker. Han blir nog borta hela dagen... Ikväll blir det grillning hemma här:) 

Ne nu måste jag hoppa in i duschen om jag skavara klar till 13. Ha en fin dag kära läsar puss!

 

Eftermiddagen väntar...

Hej på er!

Hemma efter en förmiddag i stallet, Kajsa och jag var ute och red en sväng. Tränade lite och så gick inte så jätte bra men det blir bättre nästa gång!

Nu ska jag och Johan försöka göra lite mat, får se hur det går...


/ Caroline

Jag kan verkligen inte sova!

Som ni kanske förstår så kan jag inte sova, vet inte varför de alltid blir såhär jämt och ständigt. Lov är farliga!




iPad uppdatering!

Hej på er! Hittar ni på? Själv så händer det inte så mycket, vi sitter här och bara ta det lugnt. Marieholm är en fin by, har även varit i Gnosjö på secondhand, hittade inget men det var kul iaf. Just nu så vill jag oxå ha en IPad... Får spara till en säger Johan, men jag vill ha en nu ju! Bra att ha lixom, haha. Ne nu ska jag vara lite trevlig, hörs senare puss!

Livet lever vidare!

Godmorgon läsare, jag är uppe, vaken men ändå död. Förkylningen blir bara värre och jag har ont i man nacke. Nu åker jag och Johan till Marieholm och äta och umgås med Johans mormor och morfar. Blir nog trevligt!

Så ni får klara er idag, ingen data eller internet utan Ipad. Jag är verkligen upprörd! Nu måste jag åka. Ha en bra dag puss<3


Farmor Siv!

Sitter just nu hos farmor, ja hon har data. Snart så blir det fika parisebullar, kallar ni inte det gott så vet  jag inte vad. Annars så har jag ganska tråkigt, händer inte så mycket men nu blir det halv åtta hos mig puss

Go och Glad, Kexchoknad!

Underbart tränings pass och en underbar häst, det blir en bra kompo. Kajsa var helt underbar idag, galoppen var helt magisk och hon lyssnade och var allmänt duktig. Hon fick sig en dusch och massa gottgott när vi kom hem, hoppas det lönar sig i längden. 

Sen fixade jag klart täckerna, impregnering är ganska bra iaf när det regnar;) men fick trycka så hårt på själva knappen att mitt pekfinger är död nu, undrar hur detta ska gå?

Nu ska jag iaf fixa lite mat och bara ta det lugnt ett tag, nu är jag trött haha. Puss


Stallet!

Lagat mat till pappa och nu blir det stallet. Ha en fin eftermiddag kram<3


Jag är uttråkad!

Godmorgon mina kära läsare. Hur är det med er? Med mig är det bra, är lite sliten men ändå inte. Idag är det onsdag och jag har typ tråkigt. Vet inte redigt vad jag ska blogga om heller. Ge mig förslag, Vad vill ni läsa om?

Bode gör någon snart, men finns inget kul att göra=/ och nu måste jag göra mat och jag som nyss har vaknat=/ Jag gillar verkligen inte detta!

Någon som vill ses någon dag? Hitta på något kul?



Saknar er kära vänner  

Jag lever men...

har inte tid att blogga! Det är hårda bud här och nu väntar sängen. Haft en bra dag idag så känner mig lyckad :)
Hopp i sängen ochså får vi se vad morgondagen har att ge. Funderar på om man ska sova ut imorgon och så blir nog fallet. Ha en fin kväll och sov så gott/ Caroline




Jönköping...

Godmorgon mina solstrålar, sovit gott i natt? Det har jag gjort iaf, fast gick upp tidigt för att göra mig iordning för en dag i staden Jönköping. Får se när jag kommer hem, ha en bra dag pussokram<3




Min häst, bara min!

Ridturen gick bra, Kajsa var jätte duktig. Sen duschade vi henne Johan hjälpte till, schamponerade henne och nu är hon ute i hagen. Så nu har jag en fin och len och mjuk häst!

Sen ska jag ut igen äta lite först, tvätta täcken sen :) det blir nog en lyckad dag ändå:)


Hästen!

Godmorgon läsare, jo, jag är vaken. Nu blir det stallet och en ridtur på Kajsa. Hörs senare pussokram<3


Bara en massa måsten!

Godkväll på er!

Det är söndag kväll och jag borde sova, imorgon blir det mycket på programet!

* Ut på power work
* Rida Kajsa + fixa så jag kan ha henne inne
* Måste fixa lite bilder som jag ska skicka iväg
* Fixa här på bloggen, lite nya bilder m.m.

Ja, ännu en dag som är fullspäckad!

Nu ska jag gå och lägga mig godnatt mina läsare<3



Red Riding Hood, nästa!

Hej på er!

Läget med er? Med mig är det bra, sitter just nu och väntar på en film som jag ska kolla på. Johan åkte och skulle hämta Pär. Annars händer det inte så mycket, dåligt väder är det oxå så det är inte alls kul att göra något.

Så, nu är filmen klar! Red Riding Hood nästa!


Klubb mästerskapet den 30 juni ♥

DEEL 2






























































Försöker...

... städa, haha funkar inte så blev fast här. Så är livet när man inte har så mycket för sig. Fast jag har typ sjukt mycket att göra men orkar inte bry mig längre. Haha blev inte så bra dehär....

Kan ju säga att jag ska på dop på lördag och sen åker jag till Halmstad i en vecka eller något. Hoppas på fint väder bara. Någon annan som ska dit nästa vecka???

Nu ska jag fortsätta hörs sen pussokram<3




Sängen var skön...

... men nu blir det ut en runda och gå. Hörs sen puss!



Blir en runda till vrigstad nu:)

dsc00514 (MMS)

Blir en runda till vrigstad nu:)


Powerwork!

Godmorgon läsare, nu ska jag och Johan ut på en runda i skogen. Hoppas det går bra hörs sen pussokram<3



Vrigstad en sväng!

Blev en sväng till staden/byn? Vrigstad. Klas hjälpte Johan med sitt ljud i bilen och vi åt piggilin och risen. Rätt härligt att komma ut en sväng, längesedan.... Men nu har jag typ inget att göra så jag ska städa klart mitt rum som jag på började igår. Hörs sen pussokram<3


Johans bil nu då :)



Just nu älskar jag att sova.... NOT!

Godmorgon läsare, det är fredag idag och det är härligt. Så vad händer ikväll folket? :) Något kuL? SJälv vill jag hitta på något kul, för mitt rum börjar bli tråkigt! Haha...

Och just nu hatar jag en person som har varit för varm, tagit min säng, gått upp utan att ge mig en puss. Så nu ska jag springa ner och äta frukost, de ni;) Nyss vaknat som ni kanske förstår;) Får se vad som händer idag...



Göra andra delen från klubb mästeskapet kanske? :)

Klubb mästerskapet den 30 juni ♥

DEEL 1


































Sängen är ganska skön ibland!

Godmorgon läsare, torsdag idag och jag tänkte att jag skulle sova lite extra idag så vaknade inte förens 10, 10 över faktiskt;) Bode ha ätit frukost och lite men nej satte mig och läste frida tidningen. Jag känner mig lyckad!

Idag händer det inte allt för mycket som jag vet. Men det händer väl alltid något! Ska städa mitt rum redigt idag, eh ni vill inte se mitt rum! Grejer överallt, man ser nästan inte golvet. Men först frukost!




Haha, kusinen Jonathan!♥


KM....

Efter middagen har varit bra. Lagade mat och fikade med grannarna och kollat på allsång på skansen. Har börjat fixa bilderna från KM:et ska fixa klart det imorgon dock så är 65 kort lite mycket för att lägga upp på bloggen kanske? Eller vad tycker ni???

Nu ska jag hitta sängen och sova, imorgon så ska jag städa mitt rum! Godnatt mina kära <3







Fulkultur - Fuldans ♥






Lagar mat!

Jönköping var helt okåej, hittade inte så mycket men de kommer lite bilder sen. Träffade söta Tina idag. Väldigt längesedag det men hon mådde bra. Annars så händer de inte så jätte mycket, ska ställa mig och fixa med maten duka och gud vet allt.Hoppas ni har det bra hörs senare pussokram<3



Jönköping här kommer jag!

Godmorgon läsare!

Har ni sovit gott i natt? Det har jag gjort på ett sätt men inte på ett annat. Det har varit varmt och min säng är för liten! Jag vill ha en ny... Annars så är det skönt att vara hemma och bara ta det lugnt, men idag ska vi till Jönköping. Får se om jag hittar något kul, hoppas iaf. Hörs senare idag pussokram<3




Dagens outfit!

Jag är hemma!

Godmorgon!

Nu är man hemma igen och helgen har varit bra. Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni har stått ut med mobil bloggning. Campingen hade inget breband och ja så är det! Men idag är det måndag och jag ska fixa lite bilder nu och sen ska jag städa och fixa. Vilket liv jag har haha, ha en fin dag pussokram<3



haha så gamal!


På väg hem nu då :) skara har varit kul nu...

dsc00508 (MMS)

På väg hem nu då :) skara har varit kul nu väntar vi på nya äventyr puss


Ja här stannade de:)

dsc00506 (MMS)

Ja här stannade de:)


En dag på skara sommar land:) kul som vanl...

dsc00504 (MMS)

En dag på skara sommar land:) kul som vanligt:) just nu sitter jag och läser och lyssnar på musik. Ikväll så ska vi äta grillat och ha de trevligt:) hörs imorgon kväll kram


Skara sommarland:)

dsc00495 (MMS)

Skara sommarland:)


Livet är hårt, verkligen sjukt hårt. Campi...

Livet är hårt, verkligen sjukt hårt. Campingen har inget internet och just nu regnar det. Ska man kalla de här semester?:o


Regn åter regn....

Tur att man gick upp och red idag, regnet kom precis när man kom hem. Kallar jag flyt;) Annars så har jag spenderat dagen framför datan och tv:in, börjar kunna när favoritpogramen är. Kallar jag lite för mycket tv kollande;)

Annars så har dagen flytit på och jag har haft jätte tråkigt! Har packat lite och fixat lite annat pyssel. Blir ju Skara imorgon och hoppas dom har internet på campingen annars går det åt skogen! Har kollat lite på KM bilderna och nu är det bara det lilla extra som ska fixas och sen så kommer dom upp här på bloggen;)

Just nu ligger Johan i sängen och jag ska strax dit jag oxå, försöka sova några timmar;) Har ju inte blivit så många dem senaste nätterna tyvärr... Så är livet godnatt på er kära vänner pussokram<3




Torsdag!

Tidig morgon och nu tv. Känns bra! Hoppas mina läsare har det bra. Ska fixa lite bilder nu ha en fin eftermiddag puss<3


Hemma!

Hej!

Hemma efter en dag och lite till i Ullared. Haft kul på ett sätt men inte på andra sätt. Har shoppat lite saker och haft de trevligt. Har både träffat Ola-Conny och Morgan, härligta personer;) Haha.

Nu är vi hemma några dagar och sen bär det av till Skara med några familjer. Blir nog trevligt! Campa haha;)

Nu ska jag fixa lite bilder hörs senare pussokram<3



Ullared in my heart<3

dsc00487 (MMS)

Ullared in my heart<3


Livet på campingen funkar rätt bra:) strax...

dsc00485 (MMS)

Livet på campingen funkar rätt bra:) strax så blir det mat:) hoppas mina lärare har de bra :) ha en din kväll pussokram<3


Vilket liv jag lever!

Hej!

Dålig uppdatering nu igen men har inte hunnit orkar blogga. Göteborgs resan gick hur bra som helst och jag vill tacka för sällskapet! Dock så var det jätte mycket folk så man stog och väntade i ca en timme till varje åkatrakton. Men hem kom vi ;)

Igår tog vi de lilla lugna, var hos min farmor en sväng och kollade på film och åt pizza. Trevligt Trevligt:) <3

Idag är det måndag och Johan började sin semester idag och vi har inte gjort ett skit typ. Mamma har haft en kompis här och hon väntar barn och är över 40 de kallar jag coolt!

Just nu skulle jag egentligen packa men orkar inte de så äter godis. Åker ju bort några dagar med husvagn. Ja galska härligt. Får se hur det går, haha vi och husvagn = ja vi har ändrat levnads standad;) 

Hörs senare kranske, pussokram<3 


 

Mat behöver vi alla:)

dsc00483 (MMS)

Mat behöver vi alla:)


Just nu radiobilarna:)

dsc00477 (MMS)

Just nu radiobilarna:)


Nu blir det Liseberg!

Godmorgon på er!

Det är lördag och nu bär det av till Göteborg som ni kanske har förstått.  Med bra sällskap och goda bullar så ja jag tror att vi har prickat in de mesta! Ha en fin dag pussokram<3



 min lilla underbara plutt<3

Liseberg!

Lånade fastranas häst och red ut med min mamma. Hade typ kul eller jo, hästen har ju personnlighet bara som gör att hon är helt galen plus att hon lever med inre stress, lite jobbigt att rida!

När vi kom hem gjorde jag god efterrätt, kladdkaka, jordgubbar och glass. Kallar man inte de gott så vet jag inte vad ni kallar de!

Sen duschade jag och Johan kom med min efterlängtande godispåse! I love! Imorgon blir det Liseberg med några vänner, kommer bli hur kul som helst! Funderar på att ha med mig kameran men vet inte kanske lite klumpit? Vi får se.

Nu ska jag försöka hitta sängen så vi kommer upp imorgon,  haha blir nog bra hihi. Hörs imogon puss





Tråkig dag!

Godmorgon eller god eftermiddag!

Fredag idag och jag har sovit länge, haha känns härligt! Har nyss ätit lunch/frukost och nu sitter jag här kollar tv. Idag händer det inte allt för mycket vad jag vet. Blir en sväg ut till min häst, sen ska jag bara ta det lugnt.

Hörs senare :)




Lite tid över!

Hej, hemma efter en dag som kanske inte var den bästa men de slutade på Haga banan som de brukar göra på torsdagar. Alltid trevligt! Begravningen gick bra, men jag fattar inte hur man kan sakna en peson som man egentligen inte hade ett gott hjärta för men då inser man att personen i sig gjorde sin plats.

Idag var de sista träningen för denna termin på crossen, så nu börjar de inte förens vecka 32 om jag inte hade helt fel. Fotade inte så mycket heller utan blev några bilder på Victor Bard bara när han körde. Kommer väl om några dagar:) SKA FÖRSÖKA FÅ FRAM DE ANDRA OXÅ! Nöjd alle? hihi...

Nu ska jag göra mig iordning och ta de lilla lugna så man somnar ikväll;)  ha en fin kväll.




Ett test på hur fin man är?

Godmorgon på er!

Jag är ganska dålig på att blogga har jag kommit på! Haha men vilket liv jag har! Men inte mer om de, idag är det torsdag och vi ska strax på begravning. Kanske inte de roligaste men man lever ju inte förevligt!

Efter begravningen blir det en minnesstud med mat och dryck typ. Får se hur detta går, ska ju sjunga med och min röst är krasslig till lusen typ men bara att bita ihop och sjunga;)

Ikväll så ska vi till motorcrossen, avslutning så vi får se om det blir fler inlägg idag. Så min dag är spikad och klar får se om man klarar av det. Ha en fin dag nu pussokram<3





En dag med mycket tv.

Hej!

Blev ut till hästen idag på morgonen och vi red en sväng, pigg och glad! Alltid trevligt:) Sen har jag typ bara suttit framför tv:in hela dagen. Har bakat kladdkaka men de räknas typ inte;) Haha eller vad säger ni?

Nu i eftermiddags kom Viola och Ulla från Stockholm, dom stannar här tills fredag så det blir nog trevligt:) Ikväll så kommer det lite gäster (släkten) vi ska grilla och äta kladdkaka:)

Hörs i kväll eller imorgon ha en fin onsdags kväll (lill lördag). Pussokram<3


Arctic Monkeys - I Bet You Look Good On The Dance Floor ♥


Jag är lycklig!

Det verkar vara populärt att jag har börjat blogga igen och jag är glad för att ni vill läsa om mitt liv och mina dagar här ute på landet. Blir alltid så glad utav att de är så många som tar del av mitt liv! Ha en skön tisdag kväll! Ska själv fixa en del ny musik till min ipod och sen får vi se vad som händer, komma isäng tidigt iaf.




En bild från från idag, hur kan något så varkert bli helt underbart fint?!



Påväg hem från fotografering i naturen. Ho...

dsc00468 (MMS)

Påväg hem från fotografering i naturen. Hoppas ni mår bra?!


En härlig dag på landet!

Vilken dag jag har haft. Blev en runda till Sävsjö för att handla mat tills imorgon. Stor kalas!  Fick även mamma att köpa ett nytt schampo sunsilk de reparerar och ger håret liv. Får se om de hjälper!



Sen kom mormor och morfar med en massa jordgubbar och så nu håller vi på med att städa husvagnen.  Mycket bestyr innan man ska iväg. Fast nu verkar de som att vi bara ska vara bora över någon dag jag fattar ingenting nu...

Mamma håller på att grilla korv och morfar och mormor och Johan försöker få upp förtältet till husvagnen och jag sitter och inte gör ett piss typ, ska gå och se hur det går för dom. Hörs senare pussokram<3




Den juva sommmar tid <3

Rihanna Ft. David Guetta - Who´s That Chick♥


Det är tisdag idag va?

Godmorgon på er!

Oj, vad det har hänt mycket. Jag har sommarjobbat klart och fick jobba en dag extra. Det har varit KM (Klubbmästiskapet) på Haga banan och en brötarmen och några cyklar kunde inte köras på mer.

I fredags fick jag reda på att jag hade kommit in på stylist programet i Nässjö. Så nu är min höst spikad, men är verkligen över lycklig för att jag kom in. Så nu vill jag inte ha sommarlov utan vill börja nu!

Just nu lever jag framför tv:in typ, gör inte ett smack på dagarna. Utan att jag rider lite då och då.  Sen undrar jag om det är någon som vill ta hand om min häst vecka 28.  Hör av om det låter intressant? Min plutt behöver komma ut lite hihi.

Annars så har jag inte bloggat sen jag vet inte när och jag vet inte varför! Haha känns hemskt men så är det. Imorgon är det onsdag och då kommer släcktingar från Stockholm ner och på torsdag blir det begravning. På lördag sticker jag och nägra tjej och kill kompisar till Göteborg ( Liseberg ) Hoppas på en underbar dag!

Nu ska jag fråga mamma vad som händer idag, åka och handla snart kanske? Vem vet det är ju finare väder idag och jag fjällar som en pig hihi! Lyssnar på härlig musik och nu hoppas jag alla kommer få en bra dag!


Min heeest!<3


RSS 2.0