Varför kan inte livet vara lite lättare att leva?

ÅÅÅ det är helg och jag är trött på allt! Just nu skulle jag vilja krypa under ett täcke men inte de. EN helg med en massa att göra, fixa klart på rummet och fixa och dona. Har massor med läxor oxå men jag och Johan orkade inte göra dom ikväll så vi fixade en film och popcorn. Imorgon blir det nya tag, hörs då kram<3




När livet lever vidare!

Långa dagar, långa nätter, många timmar, många minuter och en drös med sekunder. Funderar på olika saker som jag inte borde göra, men kan inte sluta de går lixom inte. Jag är fast i tanken på dig! Dagarna bara rullar på och jag sitter här. Har pluggat historia, har prov imorgon och de kommer gå bra känner jag på mig:)
Ni kan ju önska mig lycka till.

Gräva en grop i maken och försvinna kan jag säga att jag vill, slippa leva med skiten jag inte vill leva med. Leva med kärleken och vänner och nära kära och Min Johan<3

Ett lov skulle inte sitta fel men ändå inte, lov är de farligaste jag vet i egentligen. Blir ut tråkad på skiten och kryper under täket. Men nu kör vi lite till!

Ska starx krypa ner i sängen och känna mig glad för att jag har er, min älskling och mina vänner <3



Behöver dig <3

Måndagens Kläder ♥










Victor Bardh! ♥























Blogg.se drar ner på kvaliteten =/



Dr. Dre - The Next Episode ft. Snoop Dogg, Kurupt, Nate Dogg (Hedegaard Remix)♥


fulltös medvetslös!

Varför måsta varje helg gå så fort och dagarna i veckan gå så långsamt? Ja nu var ännu en helg över och det har varit fullt ös hela tiden. Fulltös medvetslös som en tjej brukar säga. Resa till Jönköping, köpa garderober och ha familje kväll på crossbanan, bio och Hotellet med många underbara vänner! Jo helgen blev lyckad iaf! :) Och jag är glad för de!

Nu väntar ännu en ny vecka med plugg och tråkigheter men snart är det lov så nu biter vi ihop Puss!


Livet leker!<3

dsc00568 (MMS)

Livet leker!<3


Donkan med stort D!

Bilresan går bra än så länge. Dock så har jag bara 40 minuter kvar av batteriet men men de funkar. Snart hemma ju. Blev en runda in på Donkan i Mjölby och äta god mat. Älskar donkan mat!

Blir att köra över Jönköping, E4:an hela vägen härifrån och går nog lite fottare får vi hoppas. Undrar vad som händer i skolan imorgon, vi ska ju fixa med hår så de blir nog kul:) Hade tänkt fixa något kul här på bloggen och så undrar vilka som skulle vilja vara med och  tävla eller något? Eller vad säger ni??? Vilka är med?

Så är det, 10 mil kvar och jag är glad!




Saknar min pojke<3


En bilresa på 4,5 timmar...

Blev en runda i trädgården och lite mat i magen och nu blir det att fixa de sista. Packa klart och sen säga hej då till Ingamay och Viola. Får se när nästa runda hit blir men hoppas på snart!

Hörs i bilen sen kanske, om omvandlaren funkar.... Pussokram<3



Min underbara lilla häst<3


Det kan regna överallt!

Klart att det kan regna här med, synd bara att det blev idag. Men ändå bra, idag åker vi hem för att sen imorgon åka till skolan. Igår var vi i stan, utbudet här och hemma ja de finns ju skillnad! Så här skulle jag vilja bo, finns så mycket att göra och ja allt!

Så flyttar nog hit, om jag får välja! Men nu blir det att kämpa vidare och komma hit om några månader igen. Vad säger ni om de? ;) Nu ska jag börja fixa mig iordning och sen börja packa ihop allt. Hörs senare i bilen kanske;)

Pussokram<3



Stockholm är staden jag vill leva i!


Efter en natt så är jag på fötter igen och snart blir det lite shopping och imorgon väntar en hem resa igen. Ja alltid är de något som händer. Hörs senare med lite kläder om jag hittar lite;) PUss!



Fredagens Kläder!












Stockholm blååå...

Hej och hå Stockholm blåå. Vi är framme och vi har fått god mat och trevligt har det varit. Nu sitter vi och typ inte gör någonting. Tänkte redigera lite bilder och sen gå ut i deras trädgård. Deras trädgår är helt fantastisk, massa blommor och växter. En dröm för en fotograf.

Så när det och nu fortsätter vi Puss!  




Mjölby!

Fika i Mjölby och nu blir det E4:an, allt funkar på bra och jag mår prima. Annars är bilen fullpackad och vi är glada och roade. Sitter ju här och bloggar och hade trevligt. Hörs senare Puss!


Just nu sitter jag i bilen och är på väg t...

dsc00564 (MMS)

Just nu sitter jag i bilen och är på väg till stockholm. Kommer bli en rolig helg:) puss


Stockholm i mitt ♥

EN dag som har varit helt okej, ny frida och historia inlämning och ja jag lever! Målat hela kvällen och myst med Johan. Fixade lite med mitt hår med innan, miss ödet som blev igår... tar vi inte här och ingen får reda på de heller;)

Som jag skrev så lever jag och önskar att det kan bli helg nu, blir Stockholm på lördag till måndag. Hälsa på pappas fastrar som bor där och lite shopping i stora staden;)

Längtar verkligen, men bara att bita ihop i dessa två dagar till av veckan;) Och nu blir det sängen Puss<3

Hår och åter hår!

Efter en halv seg dag i skolan blev de frisören och de var då överaskningen;) Men sitta i en oskön stol i lite mer än 3 timmar är inte skönt för kroppen så nu blir det sängen. Orkar verkligen inte vara uppe längre, trött till tusen efter en gårkväll som blev sen.  Håret blev bra, mörkt som inte var meningen men så är det när man har färgat håret själv kolsvart i snart evigheter... Men nu är det snyggt och fräsht. Imorgon blir det skolan, en tråk dag framför lixom bara terroretiska ämnen hela dagen.... Nu får man bita ihop och göra de bästa av saken.

Kommer lite bilder senare på lite hår som jag satt och gjorde idag. Stollt! Hihi nu blir det sängen Puss<3


Extra knäker!

Extra knäka som målare, jo här målas de fönster. Men de är värsta segt, katterna springer runt och de blir hår på förnstrena och måla färgen blir på katterna. Asså de är fullt upp!

Skolan rullar på och imorgon blir det skit kul! Blir en liten hemlistills imorgon, ni kommer bli överaskade! Haha jag oxå!

Men tänk vad tiden går fort, helt sjukt snart så har man redan gått en månad i skolan och de känns som att tiden bara rusar iväg. Någon som håller med?  Jag tycker att det är helt sjukt iaf.

Men som vanligt så måste man sova lite och de är jag väldigt dålig på så nu blir det hopp i sängen! PUSS!

11 september 2001





Något vi alla kommer minnas!



Gårdagens kläder!







skinnjacka-gekås-tröja-monki-shots-monky-skor-skopunkten-väska-ginatricot

chips och apelsinjuice!

Hej kära läsare, läget mer er? Med mig är det bra, skolan rullar på och jag sitter och äter chips och driker apelsinjuice. Min helg börjar typ här, imorgon börjar vi inte förens 11.40 så det känns rätt gött. Har Emma och vi ska prata smink och slutar inte förens 14.20, hemma i Sävsjö 15.15.

Helgen blir nog ganska lugn, får se om vi börjar lite smått med mitt rum eller om vi bara tar det lugnt. Man blir ganska seg så helgen är alltid skön att ha.

Nu ska jag leta lite ny musik och sen blir det duschen. Ha en fin kväll!



Jag vill ha sommar...

"Det är okej att känna"




äkta kärlek förlänger livet ♥

Godkväll kära läsare, idag är det tisdag och jag har varit ledig från skolan idag. Så har varit i stallet och ridit, Kajsa gick väldigt bra tillslut. Idag är det även den 6 och det betyder att jag och Johan har varit ihop i 22 månade nu. Eller 1 år och 10 månader;)  Brättre än så här kan man inte ha det!

Imorgon blir det skolan och ja har vi några läxor, Jo tack! Massor! Så de roliga är över och nu börjar de tråkiga! Godnatt!



äkta kärlek förlänger livet ♥

_

Varför blev allt såhär....

happy days are here again.

lånad bild från weheartit.com


Ett tomt rum...

Hej, livet leker och rummet är tomt på saker och solen skiner. Mat hos farmor och ny vägg i rummet. Nya kläder och en massa grejor. Ja som ni märker så är det fullt upp och jag har inte tid att blogga typ. Skolan funkar på bra och ja, livet leker.


RSS 2.0