dag, natt, minut, sekund?

Lång ledigt, fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag.
Hej!
Jag är så glad, fått spendera flera dagar, flera minuter och flera sekunder med min älskling, Patrik♥ Trevliga kvällar även att jag somnar tidigt;) Men ändå mysiga nätter jämte dig♥ Roliga runder till Jönköping med donka mat och roliga skratt!♥ Ja, du gör verkligen mitt liv till något extra!♥
JAG ÄLSKAR DIG♥
Fredagen med Kajsa hos vetrinären gick bra, lastning och väntning och efter några sprutor med lungnande så fick Helen fixa klart hennes tänder. Bilresan hem gick bra och jag hann till och med duscha innan jag åkte till Patrik. Fick även en annan inte så rolig dom, vi måste banta ner henne ca 100 kg. De gör man inte så lätt, så nu går hon med munnkorg och på minder mat än tidigare. Får hoppas det blir bättre nu. Vill ju komma någon vart i denna lilla värld!♥
Men min fina häst är så fantastiskt och underbar och tillsammans klarar vi att hoppa 90 cm. Känner mig väldigt stolt, vi börjar se dörren bortom allt dåligt. Patrik tog även en liten ridtur i söndags, vi skrattar lika mycket varje gång;) Men du vågar iaf och de är huvudsaken:D♥
Helgen har även stått för kalas, god mat och nagelfixning och härligt folk. Minnesvärt♥
Nu ska jag krypa ner i min säng och försöka få min mage i balans, lär inte gå så lätt =/ Godnatt PUss♥
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Fredag!❤

Fredag äntligen, dagen jag har längtat efter. Lång helg och jag är överlycklig:D Får träffa min älskling idag med, ännu bättre!❤ Fast först blir det tandläkaren med min fina häst:) hoppas det går bra, men de tror jag! Mamma och klarar ju de mesta tillsammans:D

Ville bara önska er alla en bra helg. Puss!❤


Tåget!

Konduktören tappar fattningen och tappar dosan som korten dras på, hans förklaring var att han såg en tjej. Haha jag dör typ av skratt haha;)


Mat för dagen!:)


Onsdag!

Dör typ, så hemskt trött är jag och förstår inte varför? Har sovit hela natten men drömmer helt sjuka grejor så är väl därför hjärnan lägger av på dagarna? Man kan ju tro det;)

Onsdag idag iaf sitter på tåget till skolan och börjar inte för ens kl. 09.15 så ska sitta och plugga lite på saker jag har missat.

Så ni får ha en bra dag, Puss på er!❤


Dagens kläder!❤


Tisdag...

Godmorgon kära läsare, efter en sömnlös natt så är jag uppe och sitter på tåget. Idag är det tisdag och vi ettor har nationella i svenska, längtar inte vill bara hem igen...

Annars är allt bra, trött och sliten saknar min älskling men annars är det som vanligt;)

Men dagen lär ju rulla på och ni får ha en bra dag kram❤


Dagens kläder!❤

Efter en dag i skolan, ta fel buss och målning av naglar så är det dax för mig att tänka på sängen. Ville bara säga godnatt:)❤


Jag är på fötter igen!

Efter lite över en veckas ledighet från bloggen och allt så är jag tillbaka. Det är söndag och imorgon är det måndag. Allt rullar på typ, trött och sliten efter jobbiga dagar i skolan men haft en fantastisk helg! :)
Varit med min underbara älskling, firat min bror och nu har jag duschat och ska krypa ner i min säng med en bok. Hoppas morgon dagen blir en bra dag utan regn! Vädret är verkligen piss, usch kan det inte bli bättre!!!!!
Vi vill ha sol och varme eller? Jag vill ha det iaf! Nu säng hörs imorgon Puss! ♥

-

Återkommer när jag lever!
image description

Ny grimma till min pärla!❤

Kajsa bus fick en ny grimma idag, lila! Blir fin på min pärla till häst!:)❤


Just nu!❤


Neon Hitch - Fuck U Better♥


Fredagar är alltid sköna:)

Ännu en skolvecka har gått och nu sitter jag på tåget hem till lilla Sävsjö. Äter choklad och har det allmänt bra:)


Fredag!!

Godmorgon kära läsare:)
Sitter just nu i skolan och fixar inför vårat tal i nationella, ska skriva om min relation till min häst. Kommer nog gå bra:) Har även engelska redovisning om USA idag med. Vi får se hur det går, dragit ut på det lite typ=/
Annars så händer det inte allt för ,mycket ska hem och ut och rida sen. Kommer nog en ny header med om jag har tid och ork att sitta och fixa;) Blir nog kul;) Var ute och fottade igår och bilderna blev jätte coola:) Blir även Revy ikväll i SÄvsjö med familjen och farmor. Lyckad kväll:)
Får inte träffa min älskling till ängel lika mycket som jag brukar så ganska tråkigt och lessamt:/ Men vi klarar det! :)
Älskar dig älskling♥
Ha en bra helg på er Puss♥

Torsdag!

Godmorgon kära läsare!❤

Sitter på tåget för ännu en dag i skolan, sängen var outhärdligt skön idag. Och de representerar att jag är väldigt trött och min näsa rinner och rinner. Men vi klarar de här Caroline de är bara två dagar sen helg! Så skönt!:)

Ni får ha en bra dag puss ❤


Fri som en fågel som dör långsamt....

Ryckta två hästar och lägga på dem täcken, mysa och gulligulla med de söta hästarna är alltid trevligt. :) Äta päronpaj och kolla på tv, hoppa in i en varm dusch och nu sitter jag här. Fixat håret och naglarna och strax så väntar sängen. Skönt det, känns som att jag inte har sovit något inatt =/
Sov gott så hörs vi imorgon Puss♥
Kan både vara rolig och konstig samtidigt;)

Stallet!♥

Byta om och ut till min häst, hörs senare ikväll puss♥

Brunett eller blondin?

Hej och God eftermiddag!:)
Dagen har rullat på, näsan har runnit, hostat och haft ont i magen. Asså dagen har inte varit den bästa men jag lever. Det är tisdag och vi har haft Nina våran hår lärare i några timmar, gjorde olika frysyrer och dyligt. Gick ganska bra även att jag mår som jag gör. Pratade även med Nina om mitt hår, fick lite råd om vad jag ska göra med de och sen får vi se hur det blir ska testa ikväll. Haha!
Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer, orkar inte stallet men Kajsa skulle behöva ut och springa lite dock så är det så dåligt väder plus att det regnar så känner mig inte alls sugen på att gå ut=/ Men vi får se vad som händer, ska börja lite med maten och nu, hörs ikväll Puss!♥
Brunett / Blondin ? rösta på min fb!



Brunett och långt hår? ;)
Eller
Blondin igen?



Tisdag!

Godmorgon kära läsare, nu är man tillbaka till livet för fyra veckor sen. Trevligt eller vad säger man, skola idag iaf, får se hur det går. Har cp ont i kroppen och näsan rinner och rinner och hostan tar kål på mig. Men jag tror jag lever haha;) ha en bra dag puss❤


Justin Bieber- Party All Night♥

Justin avslutar min kväll, nu ska jag sova och imorgon är det skola igen. Godnatt




Varför åka hem när man kan stanna?

Måndag och är ensam nu. Patrik har åkt hem och jag sitter vid tv:in. Duscha snart och sedan plugga lite. Vi får se vad som händer, godkväll iaf:)


MÅNDAG!

Godmorgon läsare! :)
Idag är det måndag och det är sista dagen på Påsklovet. Min älskling är här och han ligger fortfarande i sängen och myser medans jag sitter på sängkanten och bloggar. Idag händer det inte allt för mycket tror jag inte, slappa lite och ha det skönt. :)
Men nu blir det frukost, ha en bra dag Puss ♥

Hallå där kött och blåbär :D

tjenare hejsan! :D
Jag älskar min Caroline mer än något annat! <3 Hon är bara min:D finns ingen som du, du och jag för evigt älskling :) <3<3<3 // Din lilla älskling
Idag har vi sovit väldigt länge och knappt velat gå upp ur sängen, vi åt nog inte frukost förens klockan var 12. Inatt så satt Caroline och skrev lite på en låt och även ett brev till mig undertiden jag låg och sov, sen när hon skulle sova så fanns det ingen plats till henne och hon försökte väcka mig men det gick inte och jag hade visst sagt stick i sömnen men det minns jag inte så hon hade varit så gullig och lagt sig på golvet och sovit så jag fick hela hennes lilla säng själv. :P får la se om jag får igen lite och får sova på golvet inatt men tror inte det :)
Senare idag har vi kollat på filmen One day men jag somnade mitt i så jag vet inte om den var så jätte bra, men igår kväll såg vi filmen The sitter den var helt okej lite halv rolig sådär :)
nu blir det att plocka iordning lite i hennes jätte stökiga rum hah:)
Visste ni att fanta är nytigare än coca-cola? ;)
eller
Visste ni att Norge är nordens sörsta leverantör av kameler? ;)

Älskar dig❤


LÖRDAG!

Hej och god eftermiddag på er!

Med mig är nästan allt bra, näsan den rinner och hostan hostar sönder mig men jag lever och det är huvudsaken eller hur? ;) Idag är det då lördag, håller på att packa ihop alla mina saker så vi kan åka hem till mig sen. Trevligt:)

Ikväll blir det att vara hemma, smörgåstårta med familjen och sen en film på det! Jo men vad trevligt:)
Annars så är det bara två dagar kvar av lovet och jag vill verkligen inte tillbaka till skolan, mycket roligare med lov och praktik:) Men så är det!

Ne nu ska jag softa lite med Patrik och så får vi se när vi hörs;) ♥

image description

flippar man så floppar man;) ♥

FREDAG!

Hej och hå här i det blåååsiga vädret!
Sitter just nu hos Patrik, vi har varit på Bil Elmia idag och sedan A6. Köpt present till min lillebror som fyller år snart. Ätit på Dragon och drukit caffe latte med min älskling.
Händer inte så mycket annars, det regnar ute så vi sitter inne nu och har det mysigt dock så klagar han på att jag har för benig röv, så sitta i hans knä är ju alltid en överraskning;)
Imorgon är det lördag och vi ska hem till mig, tror jag iaf;) Inget bestämt är redigt.
Annars så har lovet både börjat bra och kommer sluta bra med, är med min älskling och då är allt bra.
Nu ska min plutt till älskling spela gitarr för mig hörs Puss! ♥
image description
Älskar dig mer än något annat♥

TORSDAG!

Godmorgon kära läsare! :)

Idag är det torsdag och idag händer det mycket, har varit uppe sen sju. Var och släppte ut hästarna och märkte att Kajsa var halt så vi får se om jag rider idag eller inte. Hon har ont i munnen med, så det kanske är så att hon leker halt för att hon inte vill att man ska vara i munnen på henne vem vet...

Ska till Hok senare i eftermiddag så har packat och lite, men nu ska jag ut till min häst och se hur det är med henne. Ha en jätte bra dag och en bra helg för lär nog inte blogga på hela helgen, men ni klarar er? ;)

Ha en bra dag och helg! Puss! ♥



Våren och sommarens måsten! :)

Pastell färgerna är ett måste i din garderob nu i vår och sommar! Pastell färgerna är större än störst och är nu ett it-plagg som ska finnas i allas garderober nu i vår och sommar. Färgerna som ljus rosa, ljus grön, ljus blå och ljus gul är ett stort måste. Blandra pastellfärgerna med jeans eller vitt och svart, ha utstickande detaljer i neon färger så man lägger märke till just dig! :)









































































































































































Kläder från H&M:s vår och sommar kolektion. http://www.hm.com/se/

Du måste bara kolla in!? :)

http://kreativinredning.blogg.se/

Intresserad av heminredning och kreativt tänkande? Då är bloggen http://kreativinredning.blogg.se/ något för dig. Där hittar du allt från inspreation och ny tänkand till ditt rum, hus eller lägenhet. Kika in och frossa i "vill göra tankar"!   

                                                              
  
Bilder lånade av bloggen http://kreativinredning.blogg.se/







Nässjö...

Efter ett litet besök i Nässjö med sprutor och rullgardiner. Mat shopping och godis med hem så är jag ganska glad. Nu längtar jag hem till min säng och min älskling Patrik❤


Onsdag! :)

Godmorgon kära läsare! :)

Det är onsdag idag och jag sitter här! Sitter och kollar på dem avsnitt jag har missat på Stylisterna som går på kanal 5 och vilka ideer man får! :)  Glad idag som ni kanske märker!:)

Nu ska jag fortsätta kolla, Ha en bra dag Puss!

image description

Jeffrey Campbell - Skor!




Har du alltid velat ha ett par Jeffrey Campbell skor som är inspirerade av vintage, trender från catwalken och det dagliga livet, men du har inte råd att köpa ett par? Då har stylebytyra.se räddat dig! Under några veckor så har dem sålt den så kallade "Kelly Heel " skon som påminner om dem berömda Jeffrey Campbell skorna.

Det finns i vita, svarta och med USA:s flagga.

  
 

Just nu är det nersänkt pris på stylebytyra.se från 599:- till 549 :- Så passa på! :)




Tisdag!

Godmorgon kära läsare! :)

Idag är det tisdag och jag har just vaknat, ska äta lite frukost och kolla på ett avsnitt av 30 grader i februari.
Får se vad som händer idag, stallet blir det men sitter även barnvakt. Lyckad dag! :)

Ha en bra dag Puss!

image description

gammal bild...

Skulle inte kunna leva utan er!❤


...

Spränga huvudet med musik och få se om man lever....


RSS 2.0