Hok nästa !

Fredag åter fredag!
 
Oj vad denna veckan har gått fort, fattar inte var denna veckan har tagit vägen, den bara försvann. Men skönt det! :) Skolan rullar på och man är inne i gängerna igen och känner att man är på spåret nu. Är hemma nu iaf, skönt det! Ska börja packa, sedan drar jag till Hok och Patrik för en helg hos honnom. Får se vad vi hittar på, något händer väl:)
 
 

arga dag...

Hej kära läsare! :)
 
Blev ingen uppdatering igår mer klockan blev så mycket efter att min älskling hade åkt. Blev sängen direkt. Idag är det torsdag och det betyder att vi har Emma på hennes lekton gjorde ansiktsbehandlingar på varandra. Jätte skönt! Sedan Samhäll och sedan svenska. Dagen har varit bra:)
 
Nu väntas en ridtur till häst, orkar inte med saker runt omkring nu helst inte min pappa! Ååå typ arg tjej Hörs!
 

Onsdagar

Godmorgon läsare.
 
Onsdag morgon och jag har vaknat och fixat mig. Plocka klat lite på rummet sen bär det av till tåget. Har naglar hela dagen och vet inte ricktigt vad vi ska göramen Anneli har nog något på gång :)
 
Min älskling kommer och hämtar mig vi tåget senare i eftermiddag, vi lär ju bara mysa och snacka så vi får se vad det blir för uppdattering här ;)
 
Ha en bra dag! :)
 



Tisdag med bara fel!

Lever men är super trött, ridit och lagat mat. Fått damp på min mobil och data som inte vill jobba tillsammans, glapp i kontakt (?) asså vet inte vad jag ska ta mig till...
 
Har sovmorgon imorgon så pappa skjutsar mig till Sävsjö och tåget, äntligen får man ta tillvara på dom. Börjar inte förens kl. 11.15. slutar halv fyra. Vill nog bara hem till min säng men min pojke kommer och hämtar mig. Glad tjej! :)♥
 

Vem ringde 112 ?

 

Kajsa 27 Augusti

Träningen idag gick verkligen super, hon lyssnade på min skänkel och hand. Fin galopp och trav, gick fram bra och gav med sig. Fin skänkelvikning och jobbade på bra på volterna. Toppen häst! :) ♥
 

Ansiktsmask!

 
Sitter just ni med en ansiktsmask för att lyxa till det lite. Min hud behövde verkligen det! Lyssnar på skön musik till och ska strax hoppa in i duschen och sedan fixa mina naglar. Ni får bild på naglarna sedan och så ska jag berätta om träningen med Kajsa. Hörs!
 
 

måndagar är slappast av dom alla;)

Hej alla fina människor!♥♥

Hemma efter en dag i skolan, kort och skön men det behöver man. Har haft hår lektion från kvart över åtta till kvart över elva. Vi fick göra en uppsättning på långhårsdocka och sedan styla en korthårig docka. Det funkade helt okej lite ovan nu innan man kommer in i allt igen men vi hoppas på att det går bra:)
 
Helgen har varit bra, vi gjorde inget på lördag förmiddagen eller på eftermiddagen. Utan åkte till Eksjö efter tre.Kollade spelningar och sen åkte vi hem senare på natten. Söndagen så åkte vi till min kusin ( http://srebecca.blogg.se/ ) och firade hennes 18 årsdag med god mat och trevligt sällskap :)
 
Ska hoppa i mina ridkläder och dra mig ut till stallet nu, så hoppas ni fortsatt bra dag :) ♥
 

Fantastisk kväll, men iskall!

Godmorgon läsare!
 
Blev ingen mer uppdatering igår men rida en galen häst och sedan Eksjö statsfest blev det. Jag och Patrik åkte dit för att lyssna på skön musik och se på folk. Det var väldigt kul och trevligt men aaa Hardcore Superstar var verkligen inte som jag trodde de skulle vara men Loreen var helt fantastisk. Sjukt bra!
 
Nu blir det frukost och sen får vi se var kosan går idag Eksjö ikväll iaf!:)
 

Godmorgon på er !

 
 
Hoppas ni får en bra dag, Puss♥

Varför inte pröva HATT?

 
Trivs i min nya hatt från H&M som jag köpte i Malmö, enkel men snygg och lätt att använda för de piggar upp vilken outfit som helst.
 
Har städat hela eftermiddagen, ska borsta tänderna och gå och lägga mig. Imorgon är det fredag och jag har idrott och ev samhäll men tror inte det. Våran lärare i samhäll skulle operera sina knän idag så han viste inte om vi hade inställt eller inte, men det hade varit as skönt om han inte skulle komma för slutar slutar evla annars.
 Godnatt kära fina läsare ♥
 

Facelook för idag!

 
Hoppas att ni har haft en bra dag, min dag har varit bra men trött i huvudet nu. Får ta och vila lite sen plocka iordning inför imorgon när min älskling kommer ♥ Eksjö statsfest är i helgen också så dit ska vi. Någon annan av er läsare som ska dit? 
 
 
 
 

Dip Dye

 
Dip Dye är något jag är så sugen på att göra men är så feg så vågar inte... Önskar att man vågade mer. Funderar dock på att göra så som den näst sista tjejen har, får se om jag vågar bara, vi får se när jag ska färga håret nästa gång. Vad tycker ni om dip dye? Hiss eller Diss?
 

Onsdag och första skoldagen...

Godkväll kära läsare!
 
Första dagen i skolan var helt okej men aaa undrade varför jag var där. Sjukt tråkigt men helt okej schema faktiskt. Slutar runt ett några dagar så det är chill. Vi fick slut tidigare också så tog de tidigare tåget hem och väntade på mamma. Handla och åt mat sen ut till stallet, tränade på banan idag och hon gick jätte bra. Samlad och hon gick framåt.
 
Nu har jag duschat och ska lägga mig och läsa lite och sen sova, tagga inför imorgon då vi börjar gå efter schemat i skolan. Blir nog kul:)
 
 
gammal bild men bilden säger mer än tusen ord♥

Nageltrender hösten 2012

Godkväll läsare, dagen har varit bra. Lagat en tand, städat och plockat i mina kläder. Varit ute och ridit i 1,5 timmar, med faster min. Alltid kul och trevligt med sällskap!
 
Har ätit mat med familjen och spenderat tid i duschen och nu målar jag naglarna vita. Vi får se om det torkar innan jag går och lägger mig.
 
Vita naglar på både tåna och händerna är super hett nu till hösten. Satsa på det eller mintgröna! Om du vill förlänga sommaren för ett tag.
 
 
Men för den som vill ha utmaningar och har tid att sitta och göra sina naglar kan kolla in, kaviarmanikyr. Du har pärlor på naglarna och det är de absolut de hetaste just nu och i höst.
 
Caviar manicure från Ciaté i färgen "rainbow".
 
En trend jag kommer haka på nu i höst, gör det du med:)
 
// Caroline ♥

Sista sommarlovs dagen...

Hej på er!
 
Efter ett litet uppehåll så är jag nu tillbaka med en lagad tand och en minnesvärd resa i bagaget. Sett en massa artister och levt livet med shopping och underbara människor. Ett sommarlov som har varit super förutom vädret dock. Min sista sommarlovs dag och jag kunde ha 10 veckor till...
 
Imorgon väntar tåget till Nässjö,information i massor och andra tråkigheter, vi får se om jag överlever.
 
 
Jag heter inte Caroline för inte och jag går inte stylist programmet utan att få vara osminkad!
 
 

Bloggpaus

Jag mår bra och allt rullar på! Tar en blogg-Paus på obestämd tid bara för tillfället.

Hörs Puss! ♥
 
 

Så ni vet att jag lever;)

 
 

Natt dopp!

Mina vänner och pojkvän tog ett dopp i sjön, de påstår att det var varmt! Men jag hoppade det;) Godnatt på er nu puss!❤


Kvällens kläder❤


Frukost:)

Godmorgon läsare! Vaknat för en stund sen, ätit frukost och nu blir det stallet. Ska nog ta och logera min häst, har ont i rumpan;) hör senare puss!❤


RSS 2.0