Söndag i ♥

Hej kära blogg♥
 
Det är söndag och de betyder att det är sista dagen i denna vecka och denna helg. Jag har spenderat dagen i Jönköping med min mamma, vi har handlat lite presenter till mig och vi var även på Charlis flyttrea som dem har haft hela helgen. Hittade massor men köpte bara ett schabrak från Kingsland. Var även inne på Hööks där jag hade ett presentkort, köpte ett par skydd i reflex nu till hösten. Kikade även in på H&M och Bikbok, fick med mig lite gott:)
 
Kikade även in hos min älskling som kom hem efter en weekday i Tyskland. Saknat han så mycket så behövde bli kramad lite hihi♥
 
Sen fyra så har jag varit i stallet ridit och fixat med en massa hö, var även och hoppade hinderet som vi ställde upp i torsdags. Kajsa hoppade galant:) Nu har jag lovat mig själv att jag ska städa mitt förbaskade rum, skulle ha gjort det för flera dagar sen. Men så går det när man heter Caroline och inte gör saker ;)
 

Ensam hemma --> musik på högsta volym♥


Lördag nästa!

Godmorgon och Godförmiddag :)
 
Har varit vaken sen halv elva men degade framför tv:in tills nu. Idag är det iaf lördag och jag ska göra massa. Allt från att städa, rida och fixa med bloggen. Är barnvakt ikväll också, får se vad som händer och hur det går;)
 
Hoppas ni får en bra dag, för det ska jag ha även att det regnar ;) Puss på er♥
 

dör nästan.... Vem vill inte dansa????

 

Fredag äntligen!

Lyssna på samma låt x antal gånger och timmar. Trött på den nu tyvärr... Men då tar vi nästa låt! Eller vad säger ni? MItt huvud är iaf trött och det blev inget stall ikväll, ska väl släppa in mina små hästar strax och sen blir det kalas för en som fyller 40 år. Blir nog trevligt:)
 
Dagen har annars varit bra, var inne på H&M  och ååå vad mycket jag hittade och ville ha=/ Får se hur det går med det, kanske blir en sväng till Jönköping på Söndag för att shoppa häst saker på en 70% rea. Vi får se:)
 
Annars har jag målat naglarna, guldiga med en matt på varje hand. Udda men coolt!:)
Skulle städa lite kanske?;) får se hur och vad jag gör senare PUSS♥
 
 
 

äntligen kom den till mig ♥

 

Dagens kläder ♥

 
Vit klänning; Vila. Stickad tröja; Jeane Blush. Skor; skopunkten

Känslan var enorm♥

"Känslan av att hästen svänger in mot hindret, kortar upp sitt steg och bakbenen kommer in under mig. Det blir en kraft och steget förlängs och farten triggas upp. Sedan känner jag bara hur vi lämnar marken i ett jätte hopp. "
 
Så förklarar jag min träning idag, Kajsa var helt fantastisk. Hon börjar bli riktigt fin och hon var verkligen taggad på att hoppa idag. Hoppa en bit innan och sedan landa en bit ifrån hindret. Känslan var enorm iaf och jag är världens lyckligaste♥
 

Bilder från några veckor sedan, dagens känsla var enorm♥

Torsdag!

hej kära läsare! :)
 
Hemma nu efter en dag i skolan, kan ju säga att det blev en del snack, kladdkaka och en massa fix:) Man kan säga att dagen igentligen har varit onödig men ändå kul:)
 
Hemma nu iaf, ska äta lite mat och ladda mobilen. Blir stallet sedan, blir ett träningspass i padocken tror jag. Länge sedan nu, men det blir nog bra:)
 
 

Baka, baka en kaka :)

Efter en dag i skolan med att fixa en kompis naglar så var jag hemma vid sex. Åt lite mat och sen började jag baka. Bakade en rund kladdkaka och sen chokladmuffins. Jätte goda blev dem:)
 
Annars så har det inte hänt för mycket, har målat naglarna och plockat undan lite på rummet, tar och städar imorgon tror jag:) orkar inte nu för blir sängen strax, när nu mina naglar torkat:)
 

Onsdag, varför ska jag till skolan?

 Godmorgon läsare :)
 
Idag är det onsdag och jag har sovmorgon men ska strax till tåget. Idag har vi naglar i skolan, modeller igentligen men lite svårt att veta vem som har och inte så jag har ingen....

Slutar 16.00 idag så kommer inte hem förens 17.50 inte kul=/ så inget stall idag utan ska städa mitt rum och fixa med lite annat kul. Hoppas att det blir en bra dag iaf:)  Ni får ha det iaf:) ♥
 

Tisdag!

Hej Kära läsare♥
 
Med en inställd lektion och två lektioner med eget arbete så har jag varit ledig idag. Åkte till min älskling för att ta tillvara på lite tid som blir förlorad. Men började dagen med en kopp te och beslut ångers om vad jag ska ha på mig. Inte lätt! Äta lax och mysa under täcket, vänta på buss och frysa ihjäl. Min dag än så länge, blir stallet senare men först mer mat:)
 

Måndag!

Hej!
 
Hemma efter en dag i skolan eller iaf 1,5 timma. Tåget var inställt och ersattes med buss som kom efter 45 min. Inte kul, kallt var det oxå plus att vi slutar 11.15 idag så kändes väldigt onödigt att gå till skolan igentligen=/
 
Men nu är jag hemma, ska bara byta om och sedan ut till stallet. Får se vad jag ska rida och fixa med, Puss! ♥
 

Redan helg? :O

Efter en varm och skön dusch så har jag pluggat lite samhäll, har även packat för att sedan imorgon åka till min pojkvän efter skolan. ♥
En mysig och trevlig helg blir det nog, får vi hoppas på! :) ♥ Så hör ni inget från mig så vet ni vart jag är, ville bara önska er en bra helg och ha en mysig fredag PUSS♥
 
 
Gammal sommar bild, men med den så säger jag TREVLIG HELG!♥
 
 
 

Torsdag redan? :O

Hej läsare! :)
 
Hemma efter en dag i skolan, skönt det :) Idag har vi haft make up lektion med Emma. Det var lite knepigt men Sofie blev jätte fin:) Lite samhäll och svenska sen tar man tåget hem. Seg och urtråkig dag!
 
Ska äta lite mat, plugga lite sen ska jag hänga med grannen på hoppträning med sin häst. Hoppas det blir lyckat! :)



19 september

Bara en månad kvar :D♥♥♥♥♥♥
 
 
Hej och Godkväll :)
 
Inkommen från stallet nu, red en sväng i skogen bland träden och upp och ner för en backe och sen drog vi en galopp. Skön runda, bara slappna av och tänka på annat:)
 
Dagen börjar med sovmorgon, tåg in plugga lite och sen ha 4 timmars lektion med naglar. Gjorde 5 naglar på 3 timmar. Haha känns bra de här, ska klara 10 naglar på 2 timmar i slutet av 3:an. Vi får se hur det går :)
 
Tåg hem, buss senare. Bli hämtad, mat och sen ut till stallet. Min dag detta :) Ska plugga samhäll nu sen blir dte duschen. Ha en bra kväll !♥
 

 
I wish I was strong enough to lift not one but both of us
Some day I will be strong enough to lift not one but both of us♥
 
 
 
 

18 september och min mardröm....

Hej och godeftermiddag :)
 
Här är jag igen och nu sitter jag och väntar på Gunvor, ska fixa hennes naglar, trogen kund. :) Annars så har dagen varit bra, svenska 2 på morgonen och trodde att jag skulle dö... Trött som tusan idag på morgonen och ja, blev inte bättre med svenska på morgonen. Klassråd och en mils lång matkö.... åååå damp! Samhäll och arg lärare... instuderingsfrågor och huvudvärk. Ta de tidiga tåget hem vid tre och sitta och läsa 20 sidor i en bok. Åååå min dag... VAD HAR NI GJORT IDAG?????
 

 
 

17 September

Godmorgon kära läsare :) ♥
 
Det är måndag och jag är ledig från skolan, super skönt! Sovde till elva och nu sitter jag och äter frukost. Jag mår bra även att jag inte har bloggat på ett tag, händer så ibland.
 
Min dag kommer bestå av städning av mitt rum, det behövs! Sen ska jag städa klart i stallet och sen ut och rida. Min pojkvän kommer nog och hjälper mig hoppas jag;) Annars blir det nog ganska segt=/
 
Nu vet ni lite vad jag ska göra idag, hoppas ni får en bra dag med! :) ♥
 



Musik för tillfället! ♥

 
 
 
Musiken som lever i mina öron för tillfället, är helt kär Ellie Gouldings härliga och häfftiga musik. Ryser som ett asplöv av Alicia Keys låt Girl on fire kan inte sluta tänka på " tjejen som brinner". Och Christina Aguilera har gjort det igen med hjälp av T.I.
 
Med det här så avslutar jag min dag med att sova. Hoppas alla har haft en bra dag och sömnen blir god. Godnatt nu kära läsare♥
 
 
 

11 september 2012.

11 år sedan de hemska hände, vi för med tankarna till dem drabbade och som miste nära och kära. Vi glömmer inte det här!
 



Gårdagens kläder




Tröja; H&M. Kjol; H&M. Skärp; Bikbok. Kängor; Skopunkten.
 
 
 

bara en dag kvar!!!

Hej!
 
Hem kommen från skolan nu, helt okej dag. Hostat och näsan bara rinner, min röst har typ försvunnit. Men jag lever som alla andra dagar, håller mig nog hemma imorgon, orkar faktiskt inte gå till skolan såhär, det är så jobbigt, man bara stör och smittar dom andra. Vi får se!
 
På hantverkstekniken idag blev det sminka varandra gamla, Inte så kul tyckte inte jag =/ Ni får bild senare:) Samhäll och sen Svenska 2. Tåget hem och nu sitter jag här.
 
Blir lite mat och sen drar jag mig ut till stallet och ut på hästryggen.
 

Dagens kläder ♥



Hatt, H&M. Vinröd klänning, Gina tricot. Spets tröja, Vila. Kofta, H&M. Kängor, Skopunkten. Armband x2, JC



 
 
 

Tisdag... och jag dör innan jag säger hej...



Hej kära blogg läsare. Hem kommen från skolan nu. Mår verkligen pyton, täppt i näsan, ont i öronen och min hals skriker av hosta. Kroppen sover typ redan, ååå vad allt är jobbigt! Vill inte vara sjuk nu! Bilder från idag på morgonen då jag såg ut såhär, gör jag absolut inte nu....
 
 
 
 
 

Stallet!

Hem kommen från skolan nu, ska byta om och sedan ut till stallet. Kajsa och jag ska ut och rida en sväng, ingen träning dock. Orkar inte. Vi hörs senare! ♥
 

Söndag, packningen ska upp och sen duschen nästa!

Packa upp och sen ställer jag mig i duschen. Har ni haft en bra helg? Det har jag. Patrik och jag har varit i Jönköping och där fick jag med lite hem så aaa ni kommer få se det :) Solat solarium så blev lite brunare, Patrik blev jätte brun:O Önskar att jag också kunde bli det :)

Bild i repris puss!

RSS 2.0