Från att vara 1 till 2. Vi ärger nu två hästar!

Börjar min lördags morgon med sovmorgon och sedan frukost framför fälttävlandet i Malmö. Mysig start på en toppen dag. Bytte om och gav mig ut i regnet för att hjälpa min mamma med staketet till vinterhagen. Lite mat i magen blev det sedan och jag tog tag i mitt liv och gick ut och tog en galopp runda på 40 min tillsammans med min lilla pålle. Gick jätte bra dock lite väl het, men är det galopp på schemat så blir hon ofta det. 
 
När jag kommer hem till stallet så har hästtransporten med våran nya Prins kommit. Vår ståtliga och världens mysigaste häst har äntligen anlänt till oss. Hästen som kommer förändra allt! Tänkte berätta mer om honom när vi har lärt känna honom, blir mycket roligare då :) Ni får en ganska dålig film till en början, kommer, komma en hel del filmer och bilder på honom framöver :) Jag är väldigt glad, lycklig och förväntansfull!
 
På kvällen var vi bjudna på kräftskiva tillsammans med släktingarna. Väldigt trevligt och väldigt gott med kräftor;) Toppen kväll! :)
 
 

Säng juva säng, sov dags!

Hej på er mina fina läsare! Det är fredag kväll och jag sitter då här framför datan igen och försöker att inte kasta min jädrans data i backen för att den laggar ihop... Inte bra med gammal data... Dagen har varit bra, svenska på morgonen som vi mest pratade bort, men vi skrev lite på uppgiften vi fick också. Sedan väntade en lång hål timma och sedan lektion vid 12. Kundpass med både Emma och Annelie, dock utan kunder... Så vi shillade mest och satt och pratade om allt möjligt och tog och städade lite. En helt okej dag!
 
Tåg hem och sedan åka och handla lite saker tills imorgon och även mat. Är så förväntansfull på imorgon, är så glad att vi har hittat rätt och allt kommer vara värt allt! Mamma och jag tog oss ett par frallor och sedan gick vi ut och började på med vinter hagen, den måste ju vara lite större för att de ska kunna röra sig lite mer nu på vintren. Vi är dock inte klara då det blev mörkt så snabbt nu på kvällen så det får vi fixa med imorgon innan 2 blir till 3. Lycka! Nu har jag duschat och ätit kiwi och hallon och ska strax hoppa i säng, vi hörs om våran lilla NYHET!
 
 
 
 
 
 

Bra Träning, föruton att jag har ett fux sto !

Hej på er!
 
Oj, vad trött jag känner mig =/ Dagen har varit lång, har varit i skolan, haft Idrott, Make up lektion med Emma då vi gjorde kvälls  make up, Fick en jätte fin make up av Sarah men jag var verkligen inte sugen alls på att sminka idag så det blev inte alls bra. Mitt huvud är liksom inte riktigt med längre, har sådan fantasi torka, plus att jag bara tänker på Kajsa och allt som skall hända här nest. Ideérna kommer när de kommer behöver dock insperation typ. Fortsatte dagen med lång lunch med en av min härligaste kompis, fick även läsa på en av hennes böcker, så spännande och så nyfiken på mer. Kul lunch, sedan blev det dax för Engelska. Jag som hatar engelska har börjat släppa lite på det, med en bra lärare och så få elever så känns det faktiskt väldigt bra.
 
Blev tåg hem och sedan bil hem för att slänga i mig lite mat och sedan ut till Kajsa. Träna för min mycket duktiga tränare Malin stog på schemat och gud var kul vi har haft idag plus att vi samtidigt har förbaskat oss på sto fuxar. Kajsa var inte riktigt med idag, hon var lite tetig och tyckte nog att det var väldigt jobbigt. Vi har kommit till de stadiet där hon har för lite muskler och de gör ju att hon inte orkar jobba så mycket utan bara i korta studer väldigt ofta. Även att hon inte ville galoppera idag iaf inte ta min galoppfattning så bjöd hon otroligt mycket och verkligen ville neråt. Inte tvåg utan att hon själv har förstått att det känns skönare och förstår äntligen att vi ska bli långa och låga. Tycker detta var ett av de bästa passen som jag har tränar för Malin och även hennes dotter Oliwia. Oliwia fick även sätta sig upp och rida damen och lekte lite med henne och hon såg verkligen fin ut.
 
Jag och Kajsa har en lång väg att gå men vi är påväg framåt och vi gör stora framsteg varje gång. Men vi har mycket bakslag och ibland känns det väldigt tugnt men som en dag som dena då hon verkligen bjuder och vill så mycket gör att allt det negativa försvinner. Vi blickar framåt och tar nya tag!
 
Har duschar och tvättat mina penslar, ska gå och lägga mig och läsa mitt sista avsnitt i min första bok för höst terminen. Bra Caroline, undrar hur många böcker det blir denna termin. Läste 25 st nu på vår terminen och det ska vi väl försöka överstiga ;)
 
 
 

Efter bakslad kommer framgång!

Godkväll här i röran. Min dag har varit bra, skolan gick bra och Kajsa var toppen fin idag. Vi körde mycket lydnads övningar och att hon skulle kunna forma sig för min skänkel. Samlad och ökad galopp och trav, vi var och tränade utanför vårat hus på åkren och där blir hon alltid så taggad och ska iväg och galopper fort och galet men idag lyssnade hon och hon visste väl att jag inte var och leka med ;) Så efter bakslad kommer framgång, väldigt glad tjej!
 
Nu blir det dusch och sedan sängen för att lära sig några glosor och läsa några sidor i boken, för att sedan susa så gott i sängen:)
 
 
 

Inte varje dag man är pigg och glad ;)

Godmorgon! Hoppas att ni mår bra för det gör jag. Faktiskt ganska bigg och glad om jag får säga det ;) Håller på att vädra rummet och äter frukost. Skola strax för att ha en kortis dag med psykologi och hantverk med Nina. Slutar kl 12.30 och kommer hem där efter, super! Nu ska man bara få tag på min snälla och underbara farmor så hon kan skjutsa hem mig från Sävsjö. Mycket att tänka på när man bor på landet ;)
 
Eftermiddagn spenderas nog i stallet hos Kajsa, ska även försöka städa mitt stökiga rum och sedan försöka plugga på några glosor till engelskan till torsdag eftermiddag. Jobbigt att vilja hinna med så mycket innan man ska sova igen men dag har jag ju möjligheterna ;)
 
 

Glad Tjej Utan Tvekan!

Vill bara berätta att min dag har varit bra, skolan har funkat på bra och ville bara betätta att det verkligen händer saker snart här inom kort. Jag är så uppspelt och så lycklig att detta kommer hända, men jag förstår även att det blir mycket slit och sena kvällar. Men det är så värt det! Jag är världens gladaste och lycklig för att jag faktiskt får vara med om de här ♥
 
 

Vecka nummer 2 dag 2!

Godmorgon!
 
Det är tisdag och jag är redo än en gång på att åka till skolan, ville bara titta in här och önska er en bra dag! Själv börjar jag dagen i skolan med Engelska, hudvård, nagelvård och enterprenöskap. Slutar kl 15.30 så det är verkligen en lång dag.
 
Efter skolan blir det tåg och sedan lite mat för att sedan åka en sväng med grannen och mamma för att titta på en sak ni snart kommer får höra och veta om. Jag är så nervös men det ska bli så kul!
 
 

Träning ger färdighet :)

Dagen har gått i ett, från att diskutera betygsättning till att få höra en del sjuka saker inom religonen så avslutar vi dagen med att skriva om mitt sista år på Brinell. Detta är min skol dag, ganska lugn och faktiskt väldigt bra. Har även hunnit låna två böcker, har redan läst halva boken i ena så det går undan.
 
Kom med det tidigare tåget hem och satt sedan hos min mor för att sedan handla och åka hem. Väl hemma blev det mat och ett kapitel och några sidor till i boken innan jag kom ut i stallet för ett pass på banan. Gick sådär, Kajsa kändes väldigt het och ville inte riktigt lyssna så det fick bli många stopp, fram, stopp, fram, innan det började hända något. Galoppen var katastrof, där blir hon lite lat och försöker komma undan att arbeta så hon bryter av när det börja kännas jobbigt. Jag blir frustrerad och allt blir pankaka och jag kan inte riktigt fokusera på det jag ska utan mina händer och kropp jobbar inte tillsammans. Hoppas det blir bättre på torsdag då det blir träning för min duktiga tränare Malin, lösa problem och göra så att jag och Kajsa funkar bra tillsammans de gillar vi.
 
Har duschat och ska strax hoppa i säng för att läsa några sidor sedan blir det att sova. Hoppas att morgondagen blir en bra dag:)
 
 

Du ger min Lycka!

Godmorgon världen, det är måndag! För mig var det väldigt jobbigt att lämna sängen idag, men nu känner jag att det börjar bli bättre. Annars mår jag bra för dagen, trött  och tror jag håller på att bli sjuk eller något, min näsa rinne och är täppt. Ska strax till skolan, då jag har hantverk, religon och svenska idag. Slutar 14.25.  Ganska skönt att avsluta en måndag lite tidigare :)
 
Senare i eftermiddag ska jag gå några ärende på stan och sedan hem med tåg och sedan hem och träna med Kajsa. Har träning på torsdag så det ska bli kul och hoppas det går lite bättre än förra gången, gillar när man ser framstegen. Träningen blir så mycket roligare :)
 
Nu ska jag äta upp mitt ägg och hämta ett par strumpo. Önskar er alla en toppen dag :) 
 
 
 

Nästa, ridbanan för träning för bästa Malin! :)

Hej på er! Det är torsdag och jag har även idag överlevt dagen i skolan. Har haft idrott, make up lektion och engelska. Men först av allt så börjar vi dagen med inställt tåg, inte så kul men som tur så kunde en kompis fixa skjuts till skolan :) Så vi blev inte så sena som vi annars hade blivit.
 
På make up lektionen gjorde vi en clean beauty, gick bra och blev nöjd med resultatet :) Lunch och sedan Engelska. Tåg hem och sedan handla en snabbis och nu har jag öppnat ostbågspåsen så dem blir goda tills imorgon;) Ska byta om strax och ut och träna för Malin, hoppas det går bra! Hör av mig senare :)
 
 
 
 

Över plattorna på Sergels torg

 

Jag har kört i 50 km/h haha så stolt över mig själv ;)

Andra dagen i skolan är avklarad, känns sådär. Väldigt trött och det är lite jobbigt att anstränga sig med att vara trevlig hela tiden. Vill ju bara vara mig själv men jag är verkligen inte trevlig av mig då egentligen. Bara att hålla ut och fortsätta som det är...
 
Dagen bestod av psykologi, vi fick våra böcker och vi pratade mest av typ vad det innebor och sådär. Lite segt plus att vi slutade en halvtimma tidigare. Hantverkslektion med Nina stog sedan på programet. Vi fick våran stilanalys bok och sedan tog vi och stylade varandras hår. Bra start ;)
 
Åkte sedan ner på stan och åt pastasallad med kyckling på Thimons sedan blev det färd hem till Sävsjö med tåget. Vänta på mamma och sedan hem och äta. Tog sedan bilen och körde på åkren med mamma, gick bra och mamma är väl ganska nöjd iaf. Fick sedan köra gamla Hylletofta vägen och hem igen på landsvägen. Ni kan ju förstå att jag är rätt cool just nu för att klara det femte gången jag kör bil. Är faktiskt väldigt nöjd över mig själv då jag har trott att det är mycket svårare att köra bil men så var det ju inte ;) Har ju kört i 50 km idag haha ;)
 
Har kollat ett avsnitt av serierna jag följer och ska strax gå och lägga mig. Så att jag förhoppningsvis är lite piggare imorgon. Ha det super!
 
 
 
 

Första dagen avklarad... bara några månader kvar...

Oj vilken dag... Är verkligen inte sugen på att börja skolan nu asså. Har gått med huvudvärk och ont i hela kroppen hela dagen. Inte kul. Skolan är jag verkligen inte sugen på med tanke på att det ska hända så mycket innan vi går på praktik vecka 46-51 så hela våran höst försvinner typ. Eh väldigt jobbit att veta om att man måste få massa uppgifter också under tiden man är borta, man orkar faktiskt inte med att göra dem också undertiden man är iväg och " arbetar". Vi får se hur det går hoppas det blir bra ändå :)
 
På kvällen tog jag mig en tur med Kajsa på ridbanan, tränade mycket på att inte hålla i min innehand och så där men i vänster varv är det så sjukt svårt då hon inte lyssnar på min kropps vikter. Vi får se hur det går på torsdag, har träning för Malin då så hoppars det känns bättre och att det går bättre. Vi hoppade även två hinder som i en volt, allt för att träna på att få rätt galopp och även på att vi ska svänga jag och Kajsa tillsammans. Det gick faktiskt jätte bra. Vi tränade också på små igångsättningar och olika tempon. Tyckte ändå att det gick väldigt bra så vi går framåt :)
 
Nu ska jag se ett avsnitt av en serie sedan blir det sängen. Hörs imorgon, då jag har haft min allra första riktiga skoldag. Vi får se, slutar tidigt också så det känns ändå rätt bra!
 
 
Vi tar och flyger in i världens inte! En av mina favorit ringar just nu, köpt på H&M!
 

Sista dagen på mitt allra sista sommar lov!

Dagen började med att min vän Johanna kom och skulle fixa sina naglar. Lite lunch och sedan blev det stallet,var ute och tränade i backar och galopperade sedan på åkren. Hon var väldigt pigg men det gick bra. Man får bara bestämma sig för att det ska gå lugnt så gör det! Duscha och sedan kolla några avsnitt av en serie och nu ska jag krypa i säng. Har ju skola imorgon, är inte ricktigt sugen men det får ju gå verkar det som... Sista året hihi :) Önska mig lycka till imorgon ;)
 
 
 
Mitt fina schema inför hösten,går 9 veckor sedan går jag på praktik vecka 46 till 51 och kommer inte tillbaka förens efter jul. Så jädrans gött! Men mycket som ska göras innan dess...

Awkward!

Söndagen börjar med sovmorgon och sedan hjälptes mamma och jag åt att städa våran sadelkammare, då detta var det sista som skulle tvättas för denna gång i stallet. Det blev rent och fin och ibland önskar jag att jag inte hade en pappa som la sig i så jädrans mycket. Låt mig ha mina saker som jag vill ha dem, det är MITT STALL inte hans! Ni kan ju förstå att jag har varit sur.... och ARG!!!!
 
Avslutar kvällen med att kolla på sesong 1 och delar sesong 2 av awkward. Gillar verkligen den serien, och ni som inte vågar ladda ner, så går sista sesongen på Mtv med start den 19 september. En av dem bästa serierna jag sett, så kul och välplanerad och helt galet bra skådespelare ;) Love♥
 
 

Avslutar denna dag med Bröllop :O

Dagen börjar med en lite sovmorgon sedan ett träningspass på banan tillsammans med Agneta och Macke. Träningen gick bra, lite het på gröten och ville inte riktigt lyssna men tillslut blev det bättre. Det fick bli lite mat sedan köra en sväng med bilen. Gick bra, men tycker det är lite tråkigt plus att allt är kompliserat... bläää....
 
Blev sedan en dusch sedan iväg på grillafton/ Bröllop för min faster och hennes man. Hemligt bröllop, men helt okej... Hade ju varit mycket roligare med ett pampigt bröllop, men jag kan ju inte få uppleva allt i min värld! Kvällen bestog av god mat och fin utsikt över vattnet.
 
Kvällen slutar i Redeby och kräft skiva, med en massa småisar. Kul att se dem festa och att det kan vara så ballt att dricka alkohol. Något som inte passar mig i smaken, men kul att se när andra mår dåligt ;)
 
 
 
 
 
 
 

Två steg fram och tre tillbaka jo ridning är tufft!

Fredagen började med en tur till Sävsjö med min farmor och bror. Mat shopping stog på schemat och ja klart det var trevligt. Sedan blev det hemfärd och det blev en lugn tidig eftermiddag, satt och fixade mina naglar, blev vinröda shellac naglar perfekt nu till hösten då det är väldigt snyggt :)
 
Fick bli stallet senare med ett pass på ridbanan, men det kändes bara fel och inget gick bra. Kändes som att Kajsa inte var uppmärksam på mig  utan störde sig på allt runt omkring. Jobbigaste är att hon antingen är jätte het eller så är hon jätte seg, känns inte som att det finns något mellanting...Bättre lycka nästa gång!
 
På kvällen kom min mam och vi la ut kräfft burar tillsammans med grannarna, lite mysigt och trevligt.
 
 
 

 

När man börjar om från böjan med ridningen! Känns som ett slag i ansiktet men klart att jag ska klara de här!

Hej på er!
 
Min dag har varit sådär, vaknade vid fyra inatt av att jag hade så fruktansvärt ont i mina ben och fingrar. Blä, tog några verktabletter och gick och la mig sedan igen. Vaknade sedan ganska tidigt men låg kvar i sängen för att mysa lite, blev sedan lite frukost och sedan ut till stallet för att städa. Vid ett blev det lunch och sedan fixa klart det sista i stallet för att sedan ta en åktur med bilen. Mat i magen och sedan blev det att träna för Malin.
 
Även att jag inte var sugen alls på att träna så ändrades inställningen och jag blev sugen. Det blev ett riktigt jobbigt pass för mina ben och Kajsa. Vi tränade mycket på mjuka igång sättningar och att jag ska vara mer avslappnad och inte tjuvhålla i min innehand. Jag tyckte att ridpasset gick bra och Kajsa bjöd väldigt fint neråt vid vissa stunder.
 
Jag kan ju säga att den träningen jag går igenom just nu är igentligen bara bas kunskaper av att rida med kroppen, inte händerna och bara benen utan hela kroppen. Att titta dit jag ska, gör att kroppen hjälper mig att styra dit. Händerna ska vara böjda och stilla. Inte slita och dra i tyglarna då jag och Kajsa har haft en extrem kamp mellen varandra, kan säga genom bara dessa 4 lektioner så har våran kamp nästan försvunnit. Det är så skönt då mina armar och ben inte klarar av mer dragkamper. Denna träningen ska även gör att jag och Kajsa kommer mer tillsammans och vi får Kajsa att jobba sig mer under sig och vi får kvalitet på de vi gör :)
 
Målen är satta och vi ska genom föra dem. Kan ju säga att jag funderade på att träna för en annan tjej nu hela hösten men då hade jag och Kajsa fortfarande varit samma problem och de hade inte den tjejen klarat av! Så jag har börjat om från början med min ridning, allt ifrån hur jag ska sitta till att hur hästen ska kännas när man rider, så nu ser vi bara framåt och jäklar vad vi ska träna!
 
 
Min fina stjärna ♥
 
 

Dag tre utan socker!

Onsdagen har spenderats i stallet med att städa och tvätta väggarna i Kajsas box. Gick bra men får så ont i knäna av att sitta på huk hela tiden=/ Så är det när man har kassa knän.
 
I huvudet har det bara varit cokladbollar hela tiden, sötsuget är på topp och jag blir galen. Och man känner sig trött och matt i hela kroppen, känslan av att få den där sockerkicken och man halvt piggnat till är lite av en längtan. Men jag ska klara de här, har bestämt mig och tre veckor är inte så länge bara man har bestämt sig. Hoppas man inte är såhär trött som jag är just nu hela tiden bara =/
 
 
 
Kajsa får stå för bilden, min lilla plutt! Undrar varför hon måste vara så sur hela tiden =/
 

Oj, jag kunde visst köra bil;)

Dagen började med en smoothie, av svarta vinbär,  röda vinbär och smultron. Hade i Turkisk yoghurt också och blev väldigt god och frisk smak dock lite sur för min smak. Där efter fixade jag min duktiga tränares naglar, idag fick det bli rosa med skimmer shellac. Väldigt snyggt och lätt att ha:)
 
Lite lunch och sedan blev det bara att slappa och ta det lugnt. På kvällen blev det stallet, blev en ridtur tillsammans med Agneta och Gunvor. Alltid kul med sällskap:) Till och med regnbågen tittade fram i de någolunda bra vädret.
 
Kvällen avslutade med min första tur med bilden på hela snart 18 år... haha de var ganska kul ändå ;) Många tror ju inte att man kan börja köra minde än två månader innan man fyller 18 men de ska jag bevisa ;) Körkort här kommer jag ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jag ska iaf vinna min kamp mot socker!

Hej på er hela världen!
 
Det är måndag och idag börjar min kamp mot sockebegäret, så just nu typ dör jag av mat lust som aldrig förr och en parisebulle hade ju inte suttit fel. Ja, detta kommer verkligen bli en kamp mot mig själv...Ååå vad har jag gett mig in på !
 
Detta är min stat på en ny veka, började dagen med fil, havrekuddar och bär. Bra start, kollade sedan på några avsnitt av olika serier som jag inte hunnit kollat på. Åt därefter lunch som bestog av grönsaker och nöthandburgare. Gott, Gott :) 
 
Gick sedan till stallet för ett träningsass tillsammans med min stjärna, de gick jätte bra och med mer träning så går allt mycket bättre. Jag har iaf börjat slappna av mer och har idag kunnat hålla min innehand när vi galopperar uta att jag drar eller spänner mig. Så jag är väldigt glad!
 
Kvällen har varit lugn, har duschat, städat rummet en snabbis och ska strax plock upp alla nagelgrejor för att ta emot en nagel kund vid halv tio imorgon. Har även bett mamma väcka mig imorgon då jag måste äta frukost och fixa mig innan även bra att vända på dygnet igen då jag har så svårt att sova om kvällarn... Hörs morgon!
 

Frukost :)
 
 
Lunch :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marknad i lilla VRIGSTAD ;)

Lördag och vi har varit på Vrigstad marknad och tittat på folk. Fick med min ett skal hem till min mobil för att min kära pojkvänn tycker de jag har nu är jätte fult. Jag tycker inte det :( Vi åt även munkar, jag och min man. Så det var och blev ändå en bra förmiddag.
 
Eftermiddagen spenderade jag men Kajsas täcken, grön sopa och en härligt massa vatten. Täckerna blev rena och nu är det bara stallet kvar, ska göras någon gång nästa vecka :)
 
Kvällen var lugn, vi kollade på en film sedan blev det att sova. Härliga lördag!
 
 
 
 

Buss tidigt en fredag morgon ....

Började min fredag med en buss resa hem till Hylletofta från Hok. Hjälpte min mor att städa och städade även mitt rum och ändrade om en del. Har ju rensat alla kläder jag har så det har varit ganska stökigt här på mitt rum, men nu är det ändrat på det!
 
På kvällen tog jag mig en tur på Kajsa, hon var fin och lyssnade på mig väldigt bra så det var skönt. Jobbigt att ha en häst som bara är het hela tiden och bara springer och springer. Så jag var en glad tjej!
 
På kvällen kom min man och som kommer sova här tills på söndag! Lycka ♥
 
 
 
 

Jönköping och BIKBOKS ny släppta kollektion! :)

Vaknade med värdens rygg ont, inte första dagen men ändå så jobbigt. Åt iaf frukost, kollade sedan på So undercover och myste i mitt täcke. Fixade naglarna efter filmen och sedan blev det mat. Fixade mig och sedan blev det bussen till Jönköping.
 
Gick lite i centrum innan jag åkte upp till A6 för att se på Bikboks sammarbete med Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen! Kollektionen var väldigt fin och jag skulle vilja ha allt, men man kan ju inte ha allt. Köpte dock en av deras bas toppar i grått och deras sjukt snygga halsband i orange och kors i guld.
 
Shoppade lite andra saker från de andra butikerna också sedan mötte jag upp min pojkvänn och hans mamma. Vi åkte sedan hem till Hok och hade tänkt sova här inatt.
 
 
 
 
 
 
 

LOPPIS???

Vilken dag, de har hänt mycket, allt från att rensa varenda klädesplagg jag äger till att panta burkar. Ja, tyckte att garderoben hade en massa kläder som jag inte använde så dax för en rensning då det inte fanns så mycket galjar kvar och ingen plats i garderoben. Nu hänger allt på min klädstång plus en massa andra kläder i kassar och lådor på golvet. Har även en del väskor och skor också. Så är någon intresserad så har ni möjlighet att komma och kolla om det är någon som är intresserad och ge en liten summa för det. Kan säga att det är plagg som är användna max 3 gånger och sedan bara blivit hängande. LOPPIS HÄR PÅ BLOGGEN?
 
Med garderoben lite tommare åkte pappa, bror och jag till Sävsjö för att panta burkar. En summa över 600 kr är inte dumt. Vid halv åtta började träningen för Malin, idag gick det så sjukt bra! Började med att visa upp hur mycket som hade hänt sedan sist, då jag fick mycket beröm! Av de blir man så glad och taggad till nästa träningspass då jag ska bevisa att jag kan! Vi fortsatte senare med longering utan stygbyglar och ett spö bakom ryggen som satt fast i mina armväck. Sedan fick jag blunda och bara följa med i rörelsen som Kajsa hade, de var väldigt häftigt men det kändes som att man var upp och ner. Balansen var dock bättre än vad jag trodde :)
 
Sedan fick jag ta stigbyglarna och göra samma sak, gick bra också även att det skumpade så. Fick sedan ta tyglarna och rida själv på en volt. Fick i uppgift att bara hitta ryttmen och balansen i kroppen och slappna av. Det gick faktiskt jätte bra, bättre än de andra två gångerna så vi är en bit på vägen.
 
I galppen red jag med bara en hand, det var väldigt häftigt! Det gick så lätt och luftigt kändes de som. Att titta dit jag ska är också vilktigt för banansen fick jag veta idag, då jag har en lätt tendens till att bara titta rakt och långt fram hela tiden, inte dit jag ska. Men bara att träna på och förbättra till nästa gång.
 
Det blev lite långt men jag ville så gärna berätta för er vilka framsteg Jag och Kajsa gör, eller mest jag då jag har varit för gräslig. Både med sits, skänklar och min hand ska vi inte snacka om, två sågar... Men med Malins hjälp som jag är evigt tacksam så har jag och Kajsa blivet mer tillsammans och vi hoppas på en super bra höst!  ♥
 
 
Jag och Kajsa sista läger dagen. En trött och hostig tjej :(
 

En lyckad ridtur! :)

Hej! Dagen började med sovmorgon till halv elva, blev sen frukost framför tv:in. När jag väl kom från tv:in så tog jag mig ut till stallet och tog hand om min lilla dam. Hon var både gosesjuk och väldigt duktig idag. Först fick hon sig en omgång med ryckt borsten då hon var väldigt skitig. De är inte lätt att stå i några dagar då man är van vid att bli rycktad varje dag. Stackars Kajsa;)
 
Red på de Amrikanska gagg bettet för visst inte vilket humör hon var på, då hon kan bli lite het, när hon har vilat. Ridturen gick hur bra som helst, över mina förväntningar för trodde att hon skulle vara halft galen men icke. Så jag var väldigt glad och hon skötte sig väldigt bra och lyssnade på min hand och sitts även att det var väldigt varmt. Så efter en lyckad ridtur var Kajsa trött och varm/ svettig så hon fick sig en dusch innan hon fick gå ut i hagen igen.
 
För mig blev det lite mat och sedan har jag mest slappat, gått runt och små fixat lite saker. Men imorgon blir det andra bullar. Ska träna för Malin, städa mitt rum och tvätta täcken hade jag tänkt. Får se vad som blir gjort och inte.... Vi hoppas på allt!
 
 
 
 
 

Hem ljuva hem :)

Måndags eftermiddagen åkte vi hemåt småland igen, trevligt att andas lite storstads liv så här mitt i varmen. Men borta bra men hemma bäst, får hoppas på en resa uppåt där över en helg i höst för lite shopping och roligheter! Dagen bestog av lite shopping i Lidningecentrum och sedan god mat och Ben och Jerry`s till efterrätt :) Sedan väntade en lång bilresa hem, sov en del och sedan blev det milkschke på donkan. Men med en avdomnad rumpa, haha, Klarar inte av att sitta still så länge, kollade lite film och sedan var vi hemma. Toppen!
 
 
 
 
 

Jordgubbar finns visst i Stockholm...

... fast de var visst belgiska jordgubbar, men goda var de ändå hihi :)
 
 

Stockholm here I came!

Bila upp till Stockholm för några dygn tillsammans med familjen. Hälsa på min fars gamla fastrar som bor på Lidingö. Blir nog trevligt :) Film i bilen och radion på högsta volym, varmt så in i katten dock dåligt val att åka Sveriges varmaste dag ;)
 
 
 
 
Serien erövaren som går på Svtpaly är just nu en favorit.
 
 
 
 
 
 

Fullspäckad dag!

Fredagen började med en tidig ridtur på Kajsa. Kajsa skötte sig bra och det var tur att  jag gick upp och red på morgonen. Tidigt förmiddag blev det ett möte angående mitt sommarlovs företag där vi skulle berätta lite hur det gick och vad som var svårt och vad som har varit lätt. Senare på eftermiddagen åkte vi till våra nyinflyttade grannar och fikade, mycket kul att de har flyttat ut och det kommer nog bli en super höst. Vid halv sex tog jag bussen till Hok och fixade en kunds naglar. Mat hos min man och sedan sovde jag över där.
 
 
old bild men den får duga, skolan börjar snart:)
 
 
 

RSS 2.0