24 december 2013



God jul kära vänner! Här sitter vi just nu och äter julgodis och pratar. Min julafton  har varit super bra, trevligt sällskap, god mat och väldigt fina presenter av mina snälla föräldrar❤ 

Inte den 21 december för inte!

 
 
Igår tog jag och många andra julledigt från skolan och jag ser ifram imot en bra jul, med nära och kära. Önskar dock att snön kunde ligga vit på marken så " Hej mitt vinterland" inte känns allt för konstigt att lyssna på! På måndag börjar jag här igen med nya ideer och som jag hoppas ni kommer gilla. Jag längtar tills då och att det nya året 2014 blir det mäktiga året! DÅ allt händer! Och ni får hänga på!
 
 
 
 

Fredagen den 13 december 2013

För första gången på mina 18 år så har jag suttit och kollat på luciat idag och inte varit med i det. En annorlunda känsla och det kändes väldigt konstigt. För exakt ett år sedan var jag med om en väldigt mäcktig upplevelse, att vara med i min kommuns lucia var en upplevelse jag sent kommer glömma! Nu känner jag att jag har varit tyst  för länge och vill sjunga igen, vi får se vad som händer till våren!
 
 
 

2014 är året allt kommer hända! :)

Hej på er där ute, tänkte bara medela att jag är lite off här i snön. Dagarna bara rusar förbi och det händer saker hela tiden så har inte riktigt tid för bloggen. Hoppas ni har återseende med det och att ni kan vänta tills jag har jullov och nästa år. Lovar er att det blir bättre än bäst då:) Med både mode och en utveckling med Kajsa som sedan kommer eventuellt säljas eller lånas ut på foder till sommaren om rätt person träder fram men innan dess har vi några månader på oss att uppleva saker som vi inte har upplevt än och det ska bli fantastiskt.
 
Hoppas att ni som läser ha det bra ute i snöovädret. Jag mår toppen och det ska jag göra resten av denna helg! På återseende, många kramar Caroline :)
 
 

RSS 2.0