Tävling! :)----> AVSLUTAD!!!

Tänkte dra en tävling och den som gissar rätt först får en länkning:)
 
Viken färg tror ni att jag kommer färga mitt hår i imorgon?
 
 
hair color
 
Besvara frågan och din blogg i kommentars fältet så drar jag en lycklig vinnare på söndag:)
 
 

Summer outfit! :)

Summer outfit
 
Summer outfit by carro-kajsa

 


Dag 25. Något jag är beroende av

Svår fråga men får nog säga sötsaker som kakor, bullar och annat sött. Äter jag inte det så äter jag frukt och får i mig lika mycket socker för det. Man skulle nog kunna säga att jag har som en sockersjuka och jag har svårt att stå imot den. Duktig som jag är så har jag slutat äta godis nu iaf så det känns som att jag är på rätt väg framåt och att detta socker begär börja försvinna. Önska mig lycka till för jag ska få bukt på det! :D
 

Tävling på G? Ställer ni?

Hej på er!
 
Hoppas allt är bra med er, med mig är allt bra. Jag lever... fast typ död i hjärnan. Har varit så trött den senaste veckan så känns som att inte huvudet är med utan kroppen bara går och går utan att man tänker på det. Det är sjukt dåligt väder också tror det är lite därför jag mår som jag mår. Men ingen ursäkt!
 
Dagen har varit bra, hade naturkunskap på morgonen, sedan naglar på eftermiddagen. Mamma var hos mig och fick sina naglar gjorda. Blev sådär bra, testade på en ny teknik som bara rann och rann hela tiden... vet ni hur frustrerad jag var? :O Mycket! Sov i bilen hem, skönt! Käka mat och nu har gjort lite tidsinställda inlägg till er för imorgon och under helgen. Tänkte göra en tävlig senare ikväll, någon som ställer?
 

Dag 24. En person jag skulle vilja byta liv med för en dag & varför

Kanske inte någon viss person, utan skulle vilja vara kille för en dag, få se vad dem tänker och känner. Skulle verkligen vilja titta in där om jag bara kunde. Känns som att de tänker så mycket annorlundare och inte tänker innan de skriver eller säger något. Det är något jag skulle vilja testa på !
 
 
T.ex. min pojkvänn skulle verkligen vara kul att titta in hos ;) ♥
 
 
 

Romantiskt!

romantiskt
 
 

Dag 23. En rolig resa jag varit med om

Mallorca hösten 2008 var nog en av de bästa och roligaste reserna jag varit med om. Vi åkte med en annan familj också som jag och min bror är uppväxta med. Det var typ 40 grader i skuggan och vattnet var typ som bomull. Var helt utmärkt! Skolan hade precis börjat, hann gå en vecka och sen åkte vi. Det blev dock en dag försenat pga att bolaget sålde sitt flygplan till en annan resa till London. Men det var härligt iaf.
 

Måndag, och så mycket att göra...

Skön dag i skolan och ridturen var suverän. Spring tur, äta jordgubbar och göra choklad brownis ( Stavning) Tänkte lägga upp receptet imorgon:) Blev jätte goda hihi. Annars tv tittande, nu min bok och lite plugg! Godnatt♥
 

Eftermiddags mat!

Hungrig som en björn, slänger i mig lite proteinrik yoghurt, spanska jordgubbar och kiwi. Ut på en spring tur sen, ska bli skönt:)


”bakom solglasögonen kan allting hända”

 

Rymdmönster

 
rymdmönster
 
 

Dag 22. Mitt favoritplagg

 
Min bega fejk päls, köpt på h&m för bara 200 kr har kostat 499 kr. Jag är LYCKLIGAST! Letar just nu efter en svart för ett bra pris, vet ni någon kommentera! :) ♥ Halsduken är också en stor favorit! Köppt på Zara för 399 kr och det är som en filt ( jätte stor och mysig för mig som fryser JÄMT!).
 
 
 

Dag 23. En rolig resa jag varit med om

Mallorca hösten 2008 var nog en av de bästa och roligaste reserna jag varit med om. Vi åkte med en annan familj också som jag och min brpr är uppväxta med. Det var typ 40 grader i skuggan och vattnet var typ som bomull. Var helt utmärkt! Skolan hade precis börjat hann gå en vecka och sen åkte vi. Det blev dock en dag försenat pga att bolaget sålde sitt flygplan till en annan resa till London. Men det var härligt iaf.
 

Måndag morgon! Ny tag och nya möjligheter!

Godmorgon läsare!♥ Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra:) Redo för en ny vecka med mycket att göra. Försöka beta av så mycket som möjligt idag, ska även rida och ut och träna om det inte är allt för kallt:) Blir nog en bra dag! :)
 

Tillbringat ett år tillsammans med den jag älskar!♥

Efter en bra helg med att fira 1 år tillsammans med den man älskar mer än mest. Fira kusinen som blev 4 år i onsdags och få tillbringa tid tillsammans med den man älskar!♥ Så kan ni förstå att min helg har varit bra. Ska hitta min säng och sova några timmar och sen börja den nya veckan med positiv inställning. Har lite uppgifter att göra som jag inte har gjort så ska försöka göra dessa innan det blir lov och 6 veckor praktik och en veckas lov till. Ni kan ju förstå att jag är taggad!
 
 

Dag 21. Det värsta jag har varit med om

Kanske inte var det värsta just då men nu känner jag i dagens läge så är det att vi sålde våran söta lilla Maggan. Våran shettlands ponny som jag tillslut blev för stor för även att hon var 1,12 m hög. Sålde henne på hösten 2005 samma år som vi köpte Kajsa. Idag ångrar jag det skarpt, hade velat köra in henne, men hon var så rädd om rumpan så det gick inte så bra. Det hade kanske gåt bättre om vi hade tagit hjälp men det, går alltid att vara efterklok och det har jag varit mycket... Kan man få ångra beslut som man tog då?
 

 
Saknar min fina, sprallig, roliga och härliga häst♥

Rosor av den du älskar mest❤

Inte varje dag man firar 1 år tillsammans med sin pojkvän. Fick dessa fina rosor som luktar helt ljuvligt :) Dagen var bra och nu ser vi fram emot ett nytt toppen år tillsammans❤


Dag 20. En vän jag inte skulle klara mig utan

 
Bilden säger allt, min häst är min bästa vän och hon följer mig i vårt och tort. Vi kämpar oss igenom allt och hon står alltid nära och pusha mig till dem rätta valen.♥

1 år av oförglömlig kärlek ♥


soo deep...

 

Dag 19. Mitt bästa minne

Var den 10 maj 2005. Det var dagen vi köpte Kajsa. Visste om att det inte skulle bli lätt men så här 5.5 år senare så är jag lycklig att jag var och prov red henne och gav henne en chans. Skulle egentligen köpt en häst som var äldre än Kajsas 6 år och kunnigare, men så blev det inte. Jag är mycket lycklig och glad att jag fick chansen att köpa Kajsa och att mina föräldrar trodde på mig. För det har inte varit lätt!
 
Framtids planer för 2013 för mig och Kajsa är att börjar rida för någon tränare. Träna och träna för att sedan till hösten vara med på några hopptävlingar eller dressyr. Kanske en veckas ridläger om jag får, hade varit jätte kul.
 
 

Kvällarna går långsamt...

Att plugga är verkligen tråkigt... Men lite blev det gjort, svarat på lite samhälls frågor och läst på lite frågor. Kommer dock inte ihåg något=/ Det här blir nog svårt... Aja får prenta in det!
 
Annars så är jag klar för sängen och ska plugga lite samhäll och sen läsa lite i min ny lånade bok för dagen. Verkar skit bra! Kan berätta om den imorgon. Har studiedag imorgon så ska ta sovmorgon, ut till stallet senare och packa inför en helg hos min pojk♥
 
Sängen nu hörs imorgon Puss♥
 

1 veckas lov och 6 veckor praktik, ni kan ju förstå att jag längtar!

Hej!
 
Här sitter jag, ska börja plugga lite nu känner jag. Har natur prov om två veckor och känner att jag måste börja plugga lite för att inte vara helt pantad. Har även samhäll som måste pluggas till och komma på ett ämne till en debattartikel. Ni hör ju hur tråkigt det är att gå i skolan och att lovet och sex veckors praktik är efterlängtat! Hörs lite senare!♥
 
 
 

Går om och om i mina lurar!

 

Dag 18. Vad jag tycker om storbloggarna

Strobloggarna är idag väldigt många. Jag har verkligen inget imot dem, tycker det är väldigt kul att följa dem och se hur det är att vara bloggare och ta viktiga beslut som kan antingen leda till flera miljorner back eller plus. Lära sig om misstag är nog de bästa man kan ha.
 
Som ni kanske förstår så följer jag ganska många bloggar och då menar jag även stora som små. Från nära vänners bloggar till kissies.se som är en av Sveriges största bloggar. Varje blogg har sitt sätt att spegla sig i verkligheten. Och med min dröm om att få en växande och aktiv blogg så finns det för mig inga negativa tankar om storbloggare.
 
 

här har vi Kissie ( Alexandra Nilsson ) bloggar på http://www.kissies.se/
 
 

Bullat upp här!


Kallt...

Kajsa och jag gick en sväng, klarar inte av att rida när det är 12 minus. Knäna pallar inte det så vi gick en sväng och träffade på grannen så vi tog följe hem. Alltid trevligt, det var mån klart så man såg :) alltid så mysigt❤


Fade into darkness...

 

Dag 17. Hur jag skötter mig i skolan

Ja, skolan är ju något jag går till var dag förutom helgerna. Med tanke på att jag aldrig är sjuk så är jag där jämt... är väldigt skötsam även att jag skjuter upp saker allt för länge... Mitt egna fel, men lärarna brukar se mig som en duktig och kunnig ( läst på om ämnet innan) för att sedan kunna fråga " viktiga" frågor som kan ge ett bra betyg. Seglar ju bara efter A ( MVG) till betyg och lägger mycket tid på att plugga saker under skol tid t.ex. lunchen eller hål- timmarna för att sedan slippa plugget hemma. Smart idee och ja, det ger ju resultat.
 

Hovslagaren har varit här!

Idag har min lilla häst fått nya skor.så nu är hon glad och fin igen. Jag fryser ihjäl bara, men vad gör man inte för sin lilla häst! Dock så känner jag fortfarande inte mina fötter... har då duschat och ligger i sängen med en massa täcken och filtar. Önskar att det inte hade varit så kallt...
 

Dag 16. Min favoritdag på året

Har ingen favorit dag, men tycker om min födelsedag. Den känns alltid speciell och den blir alltid bra. Även att det snöar eller är strålande sol. Alla runt omkring en blir som andra personer och när man får ett grattis så blir jag iaf väldigt glad.

vi är inte unga längre...

 

Dag 15. Bild på mig sedan ett år tillbaka

 
Två bilder var det här, men ja, jag klädde mig så och hade håret och så där då... Har nog ändrat mig lite men älskar mitt hår där, mörkt och snyggt. Blir snart det igen om någon vecka! :) Använder inte mina glasögon längre heller och känns som att jag har vuxit en del fast inte fysiskt kanske men psykisk i sättet att tänka och prata.
 
 
 
 

Vill bara säga....

 

Dag 14. Något som gör mig glad

Min fina häst, hon vet när jag är ledsen och hon vet när jag är glad. Och självklart så gör hon min glad när jag tycker saker är jobbigt och är ledsen, och när jag är glad så gör hon mig gladare! Världens bästa häst! ♥
 





 
Älskar dig min fina häst och utan dig skulle jag inte kunna leva ♥
 
 
 
 
 

Hon skjuter mig...

 

Dag 13. Min familj

 
Min farmilj består av min mamma Catrin och min pappa Magnus. Jag har även en bror vid namn Oskar. Vi är en bra familj men vi har väl säkert våra brister men det har väl alla familjer. Jag älskar dem iaf! ♥
 
Familjen med olika intressen, jag och mamma med vårat hästintresse och pappa och min bror med sina traktorer. Det var dock min pappa som bestämde att jag skulle få en häst för typ 10 år sedan. Mona med sin snusblacka färg och stjärna i pannan. Var världens lyckligaste tjej den dagen:) Jag har sedan dess haft min shettlands ponny Maggan och så har min mamma haft våran travar Honny. Idag är både Mona och Honny i himlen och Maggan sålde vi till en ridskola, vet dock inte var hon är idag önskar dock att jag viste det.. Så idag har vi våran söta Kajsa hon är korsnings ponny i färgen svettfux som vi köpte i maj 2007. Så min pappa och bror har blivit lite intresserade av hästarna under tiden:)
 
 
 
 

Än så länge...

 

Dag 12. Såhär bor jag

Här tillbringar jag mest tid, mitt rum. Vitt som spöket laban själv men så snyggt!
 
 
 

Fredag!❤

I väntans tider... Börjar strax min första lektion för dagen även min sista. Hem och sen väntar två nagelkunder:) ikväll blir det mys med pojkvännen:)❤


Fredag imoron, har längtat! ♥

Godkväll!
 
Efter en dag i både skolan och på häst ryggen så är jag faktiskt ganska trött. Skolan idag var seg med mycket håltimma och sådär. Naturkunskap med en massa energi snack... ååå vilken suck... svenskan med för den delen...
 
Väl hemma blev det mat och sedan ut till stallet, mocka och sen ut och rida i den iskalla blåsten. Trodde jag skulle frysa ihjäl faktiskt, mina kinder var som isbitar... mina tår också. Men Kajsa var super duktig och gick fram och travade fint. Väldigt känslig gällande skänklarna så man fick försöka hålla henne på så rakt spår som möjligt.
 
Nu har jag duschat och ska hoppa i säng, bara en lektion imorgon och sen har jag två nagelkunder. Blir nog kul får vi hoppas! :) Sov så gott Puss! ♥
 
 
bild från i måndags...

Konstigt att du inte hittar fram...

 

Dag 11. En blogg jag nyligen börjat läsa

 
http://poulines.se/ 
 
 Är en blogg jag nyligen började läsa, mode blogg som ger en mycket insperation och jätte härliga bilder. Sådant älskar jag!
 

När lufter tar slut...

Godmorgon!
 
Det är torsdag, jag är uppe och ska strax till tåget för en dag i skolan. Blir nog en toppen dag. Trött som attan bara men det går nog över snart. Ikväll blr det att rida och plugga. Måste verkligen plugga.... Aja ha en toppen dag! :) ♥
 

när hjärtat inte orkar slå längre...

Godkväll mina läsare, hoppas att är bra med er och att ni har det bra i snön. Med mig är allt super bra faktiskt. Lite trött och seg men det överlever man väl. Skolan idag har varit helt okej, hade natur på morgonen och sen hade vi naglar på eftermiddagen. Jag fick mina fixade så har fina naglar nu igen så det känns skönt. Kommer blid:)
 
Annars så har det inte hänt så mycket här hemma ikväll, har städat mitt rum och fotat till ett inlägg som kommer upp på fredag. Även gjort en film. Så har mest grejat med det och försökt fixa så allt blir bra och att ni har någat att kolla in undertiden jag har nagelkunder och går i skolan.
 
Ska strax gå och fixa mig för natten, sova sen. Sängen var så otroligt skön idag på morgonen helt sjukt! Typ dra sig upp för att man ska... Så kan det vara ibland, sov så gott! :) Puss♥
 

Dina tankar är mina tankar...

 

Dag 10. Hit vill jag åka

 
Utomlands hade ju inte suttit fel ne... Detta är ett hotel i Egypten vid namn Jungle Aqua Park Resort, har inte varit där men det verkar ballt verkligen. Det finns typ 35 olika rutschkanor och 6 olika resturanger jämte hotellet som man får äta på varje dag om man beställer med All Inclusive. Mitt drömmål för tillfället!
 
 

Snön den bara yr utanför fönstret...

Godmorgon härliga onsdag... Not! Snön bara yr utanför fönstret och det är typ svin kallt.Nu orkar jag inte ha mer vinter, vill ha vår och sommar! Vi får väl vänta lite till och så får vi se vart våren tar vägen;) Onsdag idag iaf och jag har inte sovmorgon längre utan har natur på morgonen och sedan mitt hantverk. Blir nog en toppen dag iaf! :)
 

För att det är du!

 
 
 

Dag 09. Min favoritbutik

Jag har många favorit butiker där jag shoppar mina kläder, men om jag ska välja en butik så får det bli Gina Tricot. Gillar deras utbud och med tanke på priserna så är jag väldigt possetiv till deras butiker och kläder. Jag hittar alltid något där inne och kommer liksom alltid ut med en fullproppad kasse. Är jag ensam om det? Hoppas inte det ;)
 
 

Dagens face :)


Från hästryggen är allt lätt!

Önskar att jag var mer flygande, att alla gav possitiv energi och inte negativ. Men letar man så hittar man dem säkert. Eftermiddagen gick fort, gick ut och gjorde stallet, mockade och gav hästarna mat. Gick in och gjorde mat till mig själv och min familj åt och sen ut till stallet och red och tränade lite i paddocken. Gick väldigt bra! Hon är mjuk och fin och följsam och man känner hur lätt det är att göra henne stabil. Glad tjej! :)
 
Blev sen en säng ut för att power walka en sväng i det kalla vädret så jag fick jätte ont i mina knän och fötter, tog nog lite för lång runda... Aja väl hemma blev det en varm och skön dusch  och nu ska jag plugga svenska. Har prov imorgon och är inte så jätte peppad.... Hoppas på ett gokänt bara....
 
Ha nu en skön natt så ses vi här imorgon :) Puss!♥
 
 
ni kan ju förstå att jag har jätte roligt med min webb kamera haha ...

Stallet nu, med vinröda läppar...

Efter en sådär 3 ombytten så ska jag byta om igen för att dra ut till mina lilla häst. Har försökt ta en massa bilder men det gick sådär. Önskar att man hade haft en vandrande kamera som kunde ta kort när jag vill... Men nu ska jag ut till stallet och rida min lilla häst. Ut och springa sen, hoppas det går bra. Hörs senare! Puss♥
 

Tillsammans, Tillsammans, Tillsammans...

 
De bytte mening, bytte ord, de bytte känslor. De bytte nummer, bytte
kyssar, de fick inte nog av varann.
Bytte nycklar, bytte kläder, bytte tankar.
Bytte kärlek, bytte ringar, ville vandra tillsammans, tillsammans,
tillsammans, tillsammans.


 

Dag 08. Vad jag tycker om min kropp

 
Jag är väl helt nöjd med mig själv, men klart att det finns saker som jag vill förändra. T.ex. min mage, min längd och mina ben. Min mage är som en upp blåst balong.. och jag är bara 163.5 cm lång, jag som hade önskat att jag var 180 cm lång.. mina ben känns som två köttbullar, asså runda... Men med min grov benstomme och ganska mycket muskler så är det ganska förståligt att det är så. Jag rider ju faktiskt!
 
 
 

Du visar dig gång på gång...

Godmorgon mina läsare. Det är måndag och de innebär en ny vecka och nya möjligheter. Dagen blir nog super bra, ska ta lite bilder ute senare i snön med några outfit om vädret tillåter :) Blir nog super bra! :)
Ville bara önska er en toppen dag! Pussokram!♥
 

Du sa att jag skulle ringa dig...

Godkväll mina fina vänner. Sitter här och väntar på att mina naglar sak torka. Min eftermiddag har varit super bra, kollat på tv tillsammans med min älskling och kollat på resor. Mamma kom och hämtade mig senare och här hemma har jag mest bara myst. Har kollat på första avsinttet av ponnyakuten 4 och önskar att jag själv hade haft möjligheten att vara med...
 
Lyssnar på Albin Gromer, så bra låtar, träffar hjärtat direkt. Så veckan kommer nog bestå av hans låtar här på bloggen. Ni får faktiskt stå ut för ni bör lyssna på låtarna...
 
 
 
 
Med denna låt avslutar jag min helg och öppnar en ny vecka framför mig! Ha en bra dag!♥
 
 
 
 

Söndag= snart en ny start på ett för glömligt äventyr

Hej mina fina läsare! Det är söndag och jag har haft Johanna här för att fixa sina naglar. Ska strax bege mig till Hok för att träffa mitt hjärta. Kommer hem senare ikväll. Annars mår jag bra och är taggad för en ny vecka i skolan. Nytt schema och nya lärare, ska ta och ta tag i mitt tränade också. Känns som att allt börjar ordna sig. Hörs senare ikväll Puss! ♥
 

Lookbook By Modekungen.se Del 4


Dag 07. Två personer som står mig nära

 
 
Är ju självklart mina två föräldrar. Vad skulle man göra utan dem, jag skulle iaf inte klara mig utan dem. Två personer som kan en innan och utan. Och även att man bråkar om småsaker eller stora så vet man alltid att de kommer stå bakom mig i vilket beslut jag än väljer. Älskar er!♥

Lookbook By Modekungen.se Del 3


Dag 06. Min favoritplats

 
Just nu är min favorit plats min säng. Fick ny säng innan jul som julklapp och såhär skön säng har jag nog aldrig haft. Önskar dock att jag kunde spendera mer tid i den än vad jag gör. Den kommer från IKEA och förvaringslådorna som är under sängen är jätte bra. Jag har ju inga andra möbler att lägga saker eller få undan saker i så denna stomme är jätte bra.
 
 
 
 

Lookbook By Modekungen.se Del 2


Dag 05. Mina största misstag

Mitt största misstag är nog att jag kör mitt egana race och inte tar kontak med andra personer och skaffar vänner. För att jag ha så få vänner är ju ingen hemlighet, men jag försöker alltid vara till lags med alla. Jag tänker på mitt yrke jag går, Stylist, det är ett servis yrke och jag ska hjälpa andra och ta kontakt med andra.
 
Åsikter har jag många och det är mycket därför jag har så få vänner, men min åsikt tycket jag är viktig och jag står verkligen på mig om det skulle vara så att någon försöker köra över mig. Jag byter inte helt plötsligt ut min åsikt som vissa andra gör för att passa in i denna värld...
 
 
Ni får ta mig som jag är för jag är bara den jag är....
 
 
 
 
 

Fredag och bara en lektion! :)

Godmorgon mina vänner!
Det är äntligen fredag. så skönt! Helgen väntas in med att göra 3 nagelkunder. Är hemma hela lördagen också för att min pojke åker till Göteborg. Ja, så kan det vara. En ynka lektion idag, idrott. Och så kommer vi ha det resten av terminen, jag kan säga att jag är glad!:)
 
Hoppas ni får en bra dag och att min dag blir bra! Godmorgon! Puss♥
 
 
Tröjans budskap är så tydligt...

Lookboko By Modekungen.se Del 1


Dag 04. En person jag vill träffa just nu

 
Det är faktiskt mig själv men om 10 år. Vill så gärna veta hur mitt liv ska bli och vad som kommer göra vissa beslut annorlunda. Skulle faktiskt vilja veta vem jag kommer bli, jag vet att jag kommer se saker från ett annat perspektiv och göra saker annorlunda... Jag önskar verkligen att man kunde se fram i framtiden och få veta vad som komma ska.
 
 

När livet kan förändras på så kort tid...

Hallå där!
 
Hoppas allt är bra med er, med mig är allt bra. Ska strax hoppa i säng och sova några timmar men ville bara slänga in ett inlägg om vad jag har hittat på idag.
 
Skolan idag har varit bra, vi hade ju nagellektion och vi skulle göra olika mönster och marmoreringar med soak of. Hade jätte kul, men det är så jobbigt att komma på olika ideer när man ska göra som på beställning... Vi fick sluta tidigare, så tog en tidigare buss till Eksjö för att sedan möta upp familjen för att hälsa på farfar som ligger på strokemotagningen. Han verkar ha repat sig väldigt snabbt och det är ju så bra. Han blev iaf glad av att se oss, vi satt och pratade och han åt mat under tiden. Det var väldigt trevligt och mysigt faktiskt.♥
 
Efter sedan blev det mat på en pizzeria, tog en Kebabsallad som faktiskt var sjukt god! Sen bar kosan hemmåt och jag har bara slappat nu när jag kom hem, kollat på tv och städat lite.

Ja min dag detta... En bra dag faktiskt! Jag hoppas att eran dag har varit bra och att ni får en bra dag imorgon. Godnatt mina vänner Puss!♥
 
 
 

favoriten just nu...

 
En låt som körs om och om och om igen i mina lurar...
 

Dag 03. Min pojkvän

Min pojkvän heter Patrik, han bor i Hok och är världens finaste. Vi har varit tillsammans i snart ett år och vi spenderar mest tid på helgerna. Men det funkar nog rätt bra det med :) Han är bara min och jag älskar han!♥
 

Dessa sena dagar...

Godmorgon bloggen min!
 
Det är onsdag idag och jag har haft sovmorgon. Ska till tåget strax, men börjar inte förens kl 11.45. Går till 16.00 idag så är nog hemma sent om vi inte kommer hem med det tidigare tåget. Hoppas ni får en bra dag! Puss♥
 

förstaskoladagen.se

Godkväll fina läsare!
Varför går tiden så fort, har massor och göra men har ingen tid. Ibland har jag smått panik... Dagen har varit bra, första dagen i skolan efter ett härligt jullov är ju inget roligt men bara en termin kvar sen har vi ett skönt sommar lov igen. Längtar faktiskt!

Skolan var väldigt slapp idag, denna veckan går vi klart alla kurser och sen till nästa vecka får vi ett nytt schema. Så det är som att vi ska gå på lov snart igen ;) Får se om det händer något annat kul de sista dagarna nu bara. Annars var det ganska kul att gå till skolan, träffa en massa människor och bara ha det bra.
 
Stallet med sin Träningen var hur lyckad som hellst, Kajsa var helt underbar och på 5.5 år har vi nog faktiskt hittat varandra. Hon var väldigt framåt och gav respons på bettet och gav mig en fin samlad galopp. Så väntar på att få visa min gamla tränare eller någon ny tränar vad jag och mitt kraftparket har att erbjuda.
 
Med en glad Caroline som är klar för sängen tackar jag för idag och hoppas att ni har det bra! Puss!♥
 
 
 

2012:s musik!

 
Hittade ett klipp med året i musik väg som gått, en härlig remix! Lyssna och njut igenom föregående år! :)
 
 
 

Dag 02. Mina rädslor

Mina rädslor tar ibland över mitt liv. Jag är orm rädd, verkligen de hemskaste jag känner till. Får rysningar i hela kroppen och råkar jag se ett program med ormar i så sitter jag med fötterna uppe i soffan. Kan även skrika... Drömmer konstiga drömmar om natten om dem och kan känna hur ormen slingrar sig runt fötterna och armana eller någon annan del av kroppen. Jag kan faktiskt inte ens google en blid...
 
En annan grej är sprutor, ska jag ta någon så får jag inte se på sprutan för då typ blir jag så nervös och faller ihop. Läskigt värre verkligen och så brukar jag spänna mig så det gör så ont att ta den... Förra gången fick jag åka ambulans efter, upplevelse men inte så kul...
 
Många tycker jag är fjantig men då får jag väl vara det för mina rädslor kommer nog bestå...
 
 
 
 

Tisdag morgon... Skolan väntar

Godmorgon kära läsare, nu är jag klar för en dag i skolan. Idag händer de inte så mycket, det är sista veckan med ett bra schema sen till nästa vecka ändras det. Trist men så är det... Efter skolan blir det satllet, får se vad jag och Kajsa hittar på, blir nog ett träningspass då det blir mörks så tidigt =( Så kan det vara, hoppas ni får en toppen dag! Puss!♥
 

En toppen dag! :)

Godkväll kära läsare!
 
Haft en toppen dag både i stallet och på ridturen även att det var blank is hela vägen. Kajsa känns mer som att hon lyssnar och verkligen går under en och framför en. Man kan verkligen driva henne och det blir bra:)
 
Har ju även varit hundvakt till min farmors hund hela eftermiddagen så det har varit fullt upp. Har blivit en del tv tittande också men det tillhr ju att ha lov hihi. Nu ska jag kolla på två program till sen ska jag hitta min säng. Skola väntas det imorgon får se vad som dagen har att erbjuda. Ha det bra Puss♥
 
E

Hundvakt!

 
Här är en liten filmsnutt från i fredags då jag och min bror var hundvakt åt min farmos hund Candy. Hon är en bland ras mellan Papillot och Chihuahua och hur gullig som helst. Hon är verkligen ur gullig och snäll, önskar att man själv kunde ha en hund som denna! :)
 

Dag 01 - En bild på mig + tio fakta

 
♥ Älskar mode!
♥ Att lyssnar på musik är mitt liv men även att sjunga.
♥ Skjuter upp saker.
♥ Lever bakom ett poker face, tror inte någon vet vem jag är... Kommer nog aldrig veta heller....
♥ Hatar verkligen stekt potatis!
♥ Drömmen är att få bli stor och framgångsrik bloggare. Vi får se när det händer....
♥ Läser sjukt många bloggar, från mode till häst bloggar.
♥ Önskar att livet ibland kunde vara enklare att leva...
♥ Att beskriva för något hur man känner är något jag tycker är så sjukt jobbigt och svårt. Önskar att personen själv ska förstå...
♥ Jag kör mitt race vill du hänga på, är det okej men håll dig i samma tempo!
 
 

Sista lovdagen...

Godmorgon !
 
Nu är jag vaken och på benen, har ätit frukost och pratat med min farmor. Ska strax hoppa i stall kläderna för att sedan ut och rida också. I eftermiddag blir jag hundvakt igen, Candy kommer och busar med oss. Alltid så kul! :)
Annars blir dagen lugn och skön hoppas jag, och hoppas dagen blir bra för dig också! :) ♥
 

 
Bild från nyårsafton.
 
 
 

Trevlig helg!

Hej på er!
 
Bloggen ligger verkligen nere under helgerna, har inte tiden då, ni får faktiskt förlåta mig för det.
Annars är allt bra med mig, har ångers inför tisdagen då skolan börjar men det ska man väl ha? Det är ju faktiskt ganska kul sen när man börjar igen, rutiner iaf!
 
Min helg annars har varit lugn och mysig. I fredags var jag hundvakt till min farmors hund Candy, hon är så grymt gullig! Var ute i stallet en sväng och senare på eftermiddagen åkte hela familjen och badade i Sävsjö på familjebadet tillsammans med min mammas sida. Mycket trevligt! Efter åkte vi hem hit till oss och åt god mat och eterrätter. En toppen dag!
 
Lördagen spenderade jag morgonen i stallet och på hästryggen, var ute och red tillsammans med gannarna här i byn som har hästar. Mycket trevligt och mysigt förstås, vädret var helt underbart! Tidigt eftermiddag åkte vi till Patrik i Hok, vi kollade Hockeyn och sen drog vi vidare till Jönköping för Donkan mat och bio. Vi var på The Hobbit i 3:D, filmen var sådär gillar inte den sortens film men den är värld att se!
 
Söndagen har spenderats hos Patrik i Hok, vi har kollat film och ätit apricos kyckling. Låter kanske äckligt men det var jätte gott. Tog sedan bussen hem, nu har jag städat en del av mitt rum och har plockat bort ett skrivbord och lite annat. Ska strax hoppa i säng för att gå upp tidigt imorgon för att kunna lägga mig imorgon kväll. Vilka problem man har...
 
Ha en bra kväll mina kära Puss & Kram♥
 
 
Farmos fina, gulliga hund. Inte varje dag man får vara hundvakt, hihi.

A LIST

Tänkte köra på en lista med tanke på att jag går i skolan. Det är inte så kul att läsa om det och så blir det lite fler inlägg med tanke på att jag tänker köra med tids inställda. Hoppas ni kommer tycka det är kul! :) ♥

Dag 01 - En bild på mig + tio fakta
Dag 02. Mina rädslor
Dag 03. Min pojkvän
Dag 04. En person jag vill träffa just nu
Dag 05. Mina största misstag
Dag 06. Min favoritplats
Dag 07. En person som står mig nära
Dag 08. Vad jag tycker om min kropp
Dag 09. Min favoritbutik
Dag 10. Hit vill jag åka
Dag 11. En blogg jag nyligen börjat läsa
Dag 12. Såhär bor jag
Dag 13. Min familj
Dag 14. Något som gör mig glad
Dag 15. Bild på mig sedan ett år tillbaka
Dag 16. Min favoritdag på året
Dag 17. Hur jag skötte mig i skolan
Dag 18. Vad jag tycker om storbloggarna
Dag 19. Mitt bästa minne
Dag 20. En vän jag inte skulle klara mig utan
Dag 21. Det värsta jag har varit med om 
Dag 22. Mitt favoritplagg
Dag 23. En rolig resa jag varit med om
Dag 24. En person jag skulle vilja byta liv med för en dag & varför
Dag 25. Något jag är beroende av
Dag 26. Vem jag sms:ar eller ringer när jag är nere
Dag 27. Saker jag vill ändra med mitt utseende
Dag 28. Ett ämne jag var lite sämre på i skolan
Dag 29. En av mina favoritbilder som jag själv tagit
Dag 30. Hur jag är som person 
Dag 31. Något som ändrat mig
Dag 32. Fem saker jag vill göra innan jag dör
Dag 33. Den mest betydelsefulla låten
Dag 34. Mitt favoritdjur
Dag 35. Det bästa jag har varit med om
Dag 36. Det jag önskar mig just nu
Dag 37. Det här kommer jag aldrig att göra
Dag 38. En blogg jag följer
Dag 39. Min favoritårstid
Dag 40. Någon jag saknar
Dag 41. Något som gör mig irriterad
Dag 42. Vad jag hade önskat mig om jag hade fått tre önskningar
Dag 43. Mitt husdjur
Dag 44. Min förebild
Dag 45. Min favoritmat
Dag 46. Mitt drömjobb
Dag 47. Tre saker som finns i mitt rum
Dag 48. Det här finns i min väska
Dag 49. Det här köpte jag senast
Dag 50. Mina favoritsaker
Dag 51. En kändis jag gillar
Dag 52. En gammal bild på mig
Dag 53. Om 10 år
Dag 54. Min favorit-TV-serie
Dag 55. Två saker jag längtar efter
Dag 56. Smink jag använder
Dag 57. Vad hade jag på mig idag
Dag 58. Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 59. Den här filmen kan jag se om och om igen utan att tröttna
Dag 60. En låt som passar mitt humör


Snygg väska By H&M!

Den här ryggsäck kommer från H&M och det är en stor favorit just nu hos mig. Sjukt snygg!
 
 
 

Jacka från H&M:s Vår kollektion!

 
Två snygga jackor från H&M:s vår kollektion. Det är samma jacka men i olika färger. Jätte balla och snygga för den rockiga bruden. Finns hos H&M för 499 kr.

 
 
 
 
 

Stan med kompis! :)

Godmorgon bloggen, ja jag är vaken! Åker snart till Sävsjö för att träffa upp en kompis och sen drar vi till stan (Jönköping). Blir en lugn dag i stan men det blir kul ändå! :) Hoppas ni har det bra kramar! ♥
 

När det känns som att delar av fingret ska lossna...

Hej!
 
Oj vad jag är klantig...  skar mig själv med potatis skalaren, och nja det var inte lite utan ganska mycket. Så biten känns som att det är en del av mitt finger som håller på at lossna. Hemsk känsla!
 
Aja min dag har varit ganska bra ändå, har ju fixat naglarna på Anneli min faster, ätit god sallad med ägg till, försökt fixa maten men skar mig så jag trodde jag svimmade... (gjorde inte det men huvudet var i obalans, tål nog inte blod...) Blev sedan en runda ut till stallet, ut och rida min fina häst och nu duschad och redo för sängen.
 
 
Min goda sallad :)
 
 
och min fina fina häst! Med detta säger jag godnatt för idag och önskar er en bra dag imorgon Puss♥

I wish I couldnt love...

 
 
I wish I couldnt feel
I wish I couldnt love
I wish that I could stop cuz it hurts so much
And I'm the only one that's trying to keep us together
When all of the signs say that I should forget her
I wish you weren't the best, the best I ever had
I wish that the good outweighed the bad
Cuz it'll never be over, until you tell me it's over

Vårens mode by H&M!


frukost i sängen med sugrör! ;)

Godmorgon fina läsare!♥
 
Efter en hemsk natt så är jag på benen igen, hur nu det har gått till... Annars så sitter jag i sängen och dricker varm choklad med sugrör och äter smörgås. Väntar på min första nagelkund för dagen och inte vem som utan Anneli min faster. Hon ska komma och göra nya naglar etfer lite mer än 3 veckor. Så vi hoppas på fina naglar idag. Hörs senare under dagen Puss♥
 

RSS 2.0