4 dagars läger med min fina häst! :)

Allt är packat och klart, allt från mat till Kajsa till klänningen till mig. Bilen är lastad och nu väntas bara att Kajsa ska lastas på, på transporten sedan bär det av till Blommedala gård för 4 dagars träningsläger med härliga tjejer och underbar häst! Är så taggad och glad att jag fick en plats på lägret i år igen så nu hooppas vi bara på att det ska gå med framsteg och att Kajsa hoppar hindrerna och inte vägrar en massa som gjorde i torsdags. Vi hoppas på det bästa och blickar framåt och ser de vi vill nå, för här ska det hoppas!
 
Lär inte uppdatera er under tiden jag är på lägret, men kommer vara aktiv på instagram om ni är sugna på att följa mina äventyr. heter: carolinefranssonhogberg.
 
 
 
 
 

Packa, pappas kappsäck?

Dagen har bestått utav packning, att både packa hästsaker och kläder till sig själv kan kännas väldigt svårt och kompliserat ibland när man ska vara borta i 4 dagar. Ska på träningsläger med min fina prinsessa hon Jenny Boberg Blommesköld på Blommedala Gård. Det ska bli jätte kul och hoppas verkligen att vi har kommit en bit på vägen och kan satsa ännu mer i år. Hoppas på 4 helt fantastiska dagar med träning! :)
 
 
Inte lätt att vara stylist när man vill se snygg ut på hästen också... suck...
 
 
 

Paket från Hööks!!!!

 
 
 
 
 
 
Var även inne på Charlies i Vetlanda idag, fick med mig två grimmor och ett par ridbyxor hem. Annars så är jag väldigt nöjd med det röda schabrak, rent och snyggt. Det är ju skuret på ett helt annat sätt än vad andra schabrak brukar vara. Ridbyxorna är jätte sköna dock är dem tyg skodda brukar köra med gummi skodda så gled runt lite men annars funkarde de bra.
 
 
 
 
 
 
 
 

Tandläkaren med Kajsa :)

Dagen började med en nagelkund på morgonen, som skulle fixa ett nytt sett naglar inför hennes bröllop. De blev väldigt fina och jag hoppas att hennes dag blir den bästa i hennes liv. På eftermiddagen blev det ett besök hos tandläkaren med Kajsa, hon skötte sig och fick även beröm för hennes viktminskning, dock måste hon äta mer då hon har gått ner för mycket i vikt. Detta gör även att hon inte kan bygga några muskler som hon behöver göra!
 
 
 

Inte lätt att vara häst.....

Blev en mysrunda i skogen bara för att sträcka på Kajsas muskler lite. Hon var snäll och trevligt men trött. Inte lätt att vara häst. På eftermiddagen kom min fastre och fixade sina naglar. Hon fick fransk nagelförstärkning så hon blev nöjd och glad! :)
 
 

Hopp träning på 80 och 90 cm!

Idag var sista dagen på entreprenör kursersen, det har varit bra och lärorikt och så har jag haft väldigt kul! Det blir iaf en merit i CV:t senare i livet. Efter avslutningen åkte jag hem och hade min vän Johanna som kund hos mig. jag fylde i hennes naglar och gjorde dem snygga inför hennes systers bröllop. Senare på kvällen hopptränade jag i padocken inför torsdag då jag har anmält mig till Pay and Jump i Sävsjö, hoppas det går bra! Har anmält mig till 80 och 90 cm så det tränade vi på idag.
 
 

Trevligt tårtkalas!

Midsommar dagen spenderade jag i Hok tillsammans med Parik och hans föräldrar och släcktingar. Åt god mat och hade det super trevligt ute på deras altan och åt smaskig tårta. Eva-Maries tårtor är av de godaste tårtorna jag någonsin ätit. Hon får verkligen till de med saftighet och mjukheten. Stor favorit men det visste ni säkert redan då jag är en kak och tårt tjej!
 
 
 
 

Midsommarafton! :)

Midsommar afton i all ära, det frirar vid med en tidig galopp sväng med Kajsa. Sedan blev det sill ( äter inte sill men kasler) och potatis tillsammans med farmor, farfar, Claus, Nils och så klart de övriga familje medelmarna även Patrik. Sedan blev det grädde och jordgubbar, så gott! Åkte en sväng till hembygdsgården träffade lite folk eller iaf kollade på folk. På kvällen var vi på grannens ränne, tog även hand om fina Salsa som var hos oss. Midsommar blev faktiskt bra :)
 
 
 

Klänningen som jag hade på avslutningen i ettan, läge att ha den för andra gången va? ;)
 
 

Dag 4 bara 1 kvar!

Dagen börjar med entreprenör kursen, fick sluta tidigare så åkte med pappa hem. Gick ut och red en sväng i skogen med tanke på att vi hopptränade dagen innan. Kajsa njöt iaf, skönt att sträcka på musklerna. På kvällen kom en kompis och tog bort sina naglar.
 
 
 
 

Träning!

Förmiddagen och delar av eftermiddagen bestod utav entreprenörs kursen. Var även och hämtade ut körkorts böckerna för att kanske någon gång öppna dem innan sommarlovet är slut. Hjälpte mamma min att handla och sedan på kvällen hopptränade jag Kajsa på hackamore, gick jätte bra verkligen. Så glad för att något funkade och allt funkade. Tror verkligen att hon har/ hade ont när hon hade bett i och därför att hon blir slapp och hängande på bettet. Kommer en lite film på henne när hon har samlad trav och galopp med hackamore som jag tycker ser jätte bra ut! Glad tjej!
 

Fotokurs:)

Dagen började med entreprenörs kursen och sedan blev det fotokurs på kvällen. Gick sådär, min kamera är inte som alla andra... Sugen på att köpa ny så man får det man skulle köppt...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Några bilder från idag, häftigt att få det att se ut som att det har blivit vattenringar utav en droppe.
 
 
 
 
 
 
 

Min fina häst! :)

Denna sommar har jag inte fått något sommar jobb utan jag ska få vara min egna entreprenör och driva ett eget företag under sommare genom kommunen. Hur bra låter inte det :) Så idag var den första kursdagen, det var kul så vi får se vad detta har att erbjuda:)
På kvällen var jag och lånade ett hackmore hos grannen och red Kajsa på det och det gick hur bra som helst och Kajsa tjurade ingenting utan var glad och framåt. Så jag är både glad och lycklig:)
 
 
 
 
 
 

1 års Kalas! :)

Började dagen med en liten galopp runda med Kajsa, något var dock inte som det skulle vara, så inget kändes bra. Tror att det är något med hennes tänder, ska försöka få tag på varan tandläkare ;)
Eftermiddagen spenderades i Rottne hos kusinen som fyllde 1 år i onsdags. Hade väldigt trevligt, dåde god mat och trevligt att träffa alla släktingar. En lyckad dag!
 
 
 
 
 
 
 
 

Inget bra träningspass....

Började dagen med ett träningspass på banan, hoppning stog det på programet och Patrik, min pojkvänn hjälpte mig. Kajsa var dock inte sugen på att hoppa, hon var inte alls arbetsvillig utan bara ville göra tvärt imot vad jag ville. Inget bra träningspass...
På kvällen kollade jag och min pojk på fast and furious 6, tyckte den faktiskt var bra. Blev fast i den som en viss person påpekade. Kan inte kolla på en film halvdant måste vara konsentrerad och se hela! ;)
 
 
Bild tagen för ca 1 år sedan, tänk var tiden går fort....
 

SOMMARLOV!!!!

14 juni äntligen, skolavslutning idag. SÅ SKÖNT! Sommarlov fram till 20 augusti, ska bli så skön att slippa skolan. Dagen började iaf med frukost som våran lärare hade ordnat med sedan blev det aulan där rekton snackade och så var det uppträde som var sådär... Ljudet är alltid för högt så man får typ tinitus och även typ döv... Tog sedan tåget hem till Sävsjö och så kom mamma och hämtade mig. Kvällen och eftermiddagen var lugn, slöade runt och bara hade det skönt!
 
 
Bara för att jag kan vara söt!
 

Varför vara i skolan när man kan vara hemma.

Blev ledig även idag från skolan, skönt slippa gå dit och att våran lärare förstog att det inte var värt att vi kom på grund utav att vi inte hade något att göra. Har haft en nagelkund, som jag har gjort fin inför hennes utomlandssemester Gick jätte bra :) Tog sedan ett pass på ridbanan med Kajsa, gick inte alls bra... Hon var väldigt okonsentrerad och var väldigt hård i munnen.
 
 

Filip 1 år :)

Med tanke på att vi jobbade in våran onsdags lektion på måndagen så blev jag ledig, den spenderades med en bra bok och frukost. Red senare på eftermiddagen med en fin liten häst. Idag är det också 1 år sedan min lilla kusin Filip kom till värden så det är hans födelsedag idag! Grattis till stora pojken :)
 
 
Stå kan jag men gå det tar vi en annan dag ;)
 
 
 

STUDENT!

Tisdag och jag har tagit ledigt från skolan för att idag tar min fina kusin studenten. Men innan dess hann jag ha en nagelkund och galoppträning med min lilla häst. Perfekt dag med god planka och härliga personer. En mysig och trevlig student :)
 
 
 

En väldigt lycklig tjej som är sjukt glad för att hon får slippa skolan! :D
 
 

Löshoppning :)

Sista dagen i skolan, vi städade nagelsalongen och fick ledigt på onsdag. Så skönt! Dock är det jobbigt att städa nagelsalongen då det ska göras väldigt noga och väl så vi bara kan köra igång till hösten senare. Senare på kvällen blev det lite löshoppning för Kajsa och Macke, Macke tyckte att det var väldigt kul och Kajsa tyckte det var skit hon ville bara äta gräs och sega sig. Tror faktiskt jag fick mer motion än hon... Men kul hade vi åt det Liza, Agneta och jag.
 
 
 
Bild från första gången vi löshoppade.

15 Km är väl ingenting när man har häst!

Lite tidigare än vanligt så drog Jag, Agneta och Gunvor oss ut på en 15 km:s runda i skog och mark. Vi pratade och hade det trevligt ute i det fina vädret. Kajsa var galen... Väldigt pigg och ja då blir hon halv galen, springa är det bästa hon vet då. Sådanna turer ska man ju också ha, även att de inte är så roliga....
 
 
 

Ridtravar rik i Norrköping :)

Dagen har jag spenderat i Norrköping tillsammans med Agneta, Gunvor, Liza och självklart min kära mamma. Dagen bestod av löshoppning och utställning av ridtravare. En kick som gav ridandet en ny kick inför sommaren. Det var väldigt kul och trevligtatt se på och att åka med härliga människor gör ju saken ännu bättre även att vi fick stå hela dagen...
 
Det var mycket fina hästar och en bra dommare. Priser delades ut efter varje ekepage även uppläsning av poäng gjordes, som vi tjejer tyckte var väldigt bra:) Tog inte alls många bilder, men här får ni några att kolla på de två sista är Kallblodiga travare som fick väldigt bra beröm.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emporia, thithi ;)

Vakna upp i ett stekhett rum var kanske inte jätte kul men hotellfrukosten balanserade upp det så vi var glada och snälla inför dagen. Vi intog Emporia, det nya köpcentrumet med hur många butiker som hellst :O Vi käkade mat och sedan drog jag och Patrik ner till stan/ centrumet för att kolla i lite butiker och fördriva tiden. Efter sex tiden lämnade vi Malmö för denna gång men det var hur trevligt som helst!
 
 
Utsikten från Emporias tak.
 
 
Min fina, underbar, söta pojkvänn♥
 
 
3 helt underbar personer, tack för att jag fick lära känna er
 
 
Fina personer!♥
 
 
Min Prins♥
 
 

Malmö here I come ;)

Nationaldagen firade vi i Malmö tillsammans med Madde och Martin, Patriks syster och pojvänn som bor där. Vi åkte tidigt på morgonen från Hok och var nere där efter halv tolv. Då blev det tårta och prat, väldigt trevligt får jag säga.
 
Efter två dog jag, Patrik, Eva-Marie, Göran och Christoffer oss till Hotellet vi skulle bo på. Mysigt hotell med massa strora plast hundar, asså så man kunde typ sitta på dem. Ganska häftigt :) På kvällen gick vi och åt på Mello Yello, jag tog en kycklingsallad och marängsviss till efterätt. Maten var jätte god även att menyn var lite konstig... Väldigt trevligt!
 
 
 
 

Nagelvård!

Dagen började med naturlektion sedan nagelpass, min vän Johanna kom och gjorde sin naglar snygga inför skolavslutningen och till hennes syster bröllop. Naglarna blev bra och jag fick en väldigt nöjd vänn.
 
På eftermiddagen/ kvällen hade jag själv egen nagelvård då de andra hade det på förmiddagen då jag hade Johanna hos mig. Så jag fick äran att fixa mina egna naglar. Jag la vit shellac över för att de ska få växa lite och inte gå sönder som dem lätt gör=/
 
Har packat klart och duschat och ska strax dra mig till Hok till min Prins! Hörs!♥
 
 
 
 

Resultatet, 3 favorit ringar just nu också, kommer från H&M.
 
 

Vardags Make Up!

 
 
Dagens make up lektion gick ut på att lägga en snygg och fresch vardags make up. Jag fick rosa som ni ser på bilden, allt för att ta fram det gröna i mina ögon. Tack Joy för make upen! :)
 
 
 
 

Färganalysprov...

Dagen började med färganalysprov i skolan, kändes väldigt bra även att det är svårt att koppla allt till alla årstider. Var ute och galopptränade på åkrarna med Kajsa på eftermiddagen. Väldigt kul och skönt kör Kajsa då hon ömmar lit, hon tyckte att de var väldigt roligt för pigg var hon. Vid fem kom min faster och fick fina naglar, hon var nöjd och jag var nöjd.
 
 
 
 

Mysig skogsrunda♥

Jag och Kajsa tog en mysrunda i skogen i enbart skritt, hon var slö och jag var slö så det blev ju en bra kombination. Min fina lilla häst♥
 
 
Vad skulle jag göra utan dig ♥
 
 
 

RSS 2.0