Fruluftsdag...

 
Dagens kläder.
 
 
Friluftsdag i skolan, dock fick vi som vi ville och det innebor att vi käkade frukost och låg och slappade i en park tills klockan blev tio sedan slutade vi. Kallar jag en väldigt bra dag :) På eftermiddagen sedan var jag och Kajsa ute och galopptränade i skogen.
 

Dagens Hoppträning :)

 
 
 
 
Idag har det varit hoppträning på schemat, Kajsa var väldigt duktig och hoppade fint. Så jag är väldigt stålt över min lilla dam, två filmer i början, hoppade sedan mer och hon hoppade ännu finare! Det börjar ta sig och jag är så glad :) ♥
 
 

Sommar bete för min ponny! :)

Idag släppt vi hästarna på grönbete, Kajsa med betesreduseraren fast i grimman så får hon gå in i början av september ute och äta gräs. Hon verkade glad och lycklig. :)
 
 

Sovmorgon :)

Hej på er!
 
Det är torsdag och jag börjar med en lång sovmorgon, har nu fixat mig och är redo för en eller två lektioner. Farmor kommer snart så hon ska skjutsa mig till tåget. Är så tacksam att hon ställer upp så mycket♥  Annars har det hänt en massa denna vecka så jag inte har hunnit uppdatera er men ni klarar er ju;) Hörs senare idag Puss!♥
 

Kajsa Löshoppad för andra gången :)

Hej på er! Hoppas allt är bra med er och att eran dag har varit bra. Min dag har varit super bra, skolan tråkig och trist men nu senare ikväll så var vi och löshoppade min pärla till häst. Blev så glad, för hon fattade verkligen vad hon skulle göra idag. Det är andra gången i hennes liv hon blir löshoppad och jag tycker att det gick galant.
 
Mamma var med och hjälpte till, så hon filmade för att jag ville så gärna visa er. Utveckling sker hela tiden nu och jag ser en häst med kapasitet. Ni får stå ut med mitt smackande och så där och jag vet att jag typ halv springer snyggt ;) Godnatt på er också! :)
 
 

Löshoppning på G :)

Hej!
 
Gårdagen var bra, göra 2 set naglar på två kompisar. Det gick jätte bra och dem blev jätte bra, så jag är jätte nöjd. Tog tåget hem vid halv åtta och sedan tog jag mig tiden att putsa och smörja in Kajsas utrustning. Kajsa fick vila men idag ska vi eventuellt löshoppa henne. Det ska bli kul :)
Annars så är jag som död idag, känner mig verkligen helt borta. Jag mår annars bra och det känns bra, nu ska jag fortsätta min dag. Önskar er en bra dag! :) ♥
 
 
 
 

Det är onsdag! :)

Hej och God förmiddag! Jag är vaken och fixad för en dag i skolan från 12 till 19. Nagel lektion hela dagen så det känns bra är taggad iaf. Åker strax men ville titta in här och önska er en bra dag! Kram♥
 

Osminkad med Röda läppar!

Hej mina fina läsare!
 
Vilken dag jag har haft, var i skolan en sväng för att göra ett prov och sedan fick jag åka hem igen. Skön dag och provet kändes bra, kände igen de mesta svårt att sätta ord på hur man tänker bara. Väl hemma sen gick jag ut till hästen, red iväg med ganska fint väder, uppehåll iaf. En kvart senare regnar det som bara den på mig... Suck dyblöt som jag är red jag ändå, väl hemma sedan tvättade jag min utrustning inne. Imorgon ska Kajsa få ledigt och jag ska putsa min utrustning.
 
Duscha och äta mat och sedan åkte jag till Sävsjö för fotokurs, vi vandrade runt i Sävsjö och regnet en stund och sedan blev det fika. Nu har jag varit hemma ett tag, har suttit och redigerat bilder till man andra blogg som ni hittar genom min facebook. Blev en bra dag iaf även att jag var osminkad med röda läppar.
 

 
 
Vet dåliga bilder men hann inte ta bilder idag...

Långt det blev... läs för min skull♥

Hej alla glada, det är måndag idag och jag har varit ledig från skolan. Så skönt, imorgon åker jag in för att göra ett prov och sedan åker jag hem. Det känns både skönt och lite jobbigt bara lite kvar i skolan men har två prov kvar och typ 3 inlämningar som har släpat efter, ni kan ju förstå att det inte känns så bra så tänkte ta och göra denna veckan till något bra och göra någon av inlämningarna och plugga röven av mig inför nästa onsdag då ett nagel prov ska läggas.
 
Annars så rullar allt på bra, i fredags hade jag en nagelkund här hemma som blev väldigt nöjd. Lördagen bestod av tidig träning i paddocken och sedan häst fika. Vid två blev det konfirmation och senare på kvällen åkte jag till Hok. I söndags slappade vi och kollade sedan på när Sverige tog hem guldet sovde där tills idag måndag då vi tog en sväng in till Jönköping för att fixa present. Pojkvännen ställde upp på att hjälpa mig att bära fram hinder och höja och sätta upp hinder som Kajsa rev. Det gick faktiskt jätte bra och jag är nöjd med prestationen utav Kajsa, så det känns som att vi är en bit påväg i våran utveckling. Från och nu vecka 21 och fram till vecka 27 blir det stenhård träning gällande hoppningen. Ska även vara med på bästa lägret på  Blommedalagård i sommar igen så det känns verkligen bra.
 
Avslutar min fina måndag med ännu mer plugg sedan ska jag sova några timmar... Puss♥
 
 
Förra hösten...

Bara en dag, sedan är det helg!

Hej alla där ute, har lektion just nu men ville kika in här för en stund. Idag är det torsdag och det är bara en dag kvar sen är det helg, känns så bra. Igår var det skola och sedan var jag på ett informationsmöte angående sommaren. Känns väldigt bra men det är ju lite nervöst. På kvällen gjorde jag min mammas naglar, hon blev glad och naglarna blev bra så det var ju bara en massa positivt.
 
Ikväll så ska jag försöka rida och fixa en kunds naglar. Lär bli en sen kväll men det får gå, bara en dag kvar i skolan innan helg. Har en kund på fredag och så är det konfirmation på lördag. Så min helg är välplanerad.
 

Blicka framåt, inte titta bakåt.

Hej på er, gårdagen var bra. Skolan var tråkig och seg som vanligt men kom med fyra tåget så det var något positivt. Fotokursen var sådär, kallt men fick iaf några fina bilder. Fick testa ett nytt objekt så gjorde att man kom super nära saker, det var dock väldigt pilligt så det var inte så jätte kul men det var häftigt.
 
kör i på en gamal bild, gillar den så mycket!
 

Söker fotograf?!

Var ute på en skön och aktiv runda på över 7 km tillsammans med min tjej. Hon var lite stark idag och ville gärna bara springa och springa. Annars gick det fin fint! :)
 
Har även ätit mat, brett 15 frallor och bakat choklad muffins. Har duschat och målat naglarna i bebis rosa färg och ska ta och gå och lägga mig, imorgon väntar skolan och senare en fortsättning på fotokursen. Det ska bli kul att börja igen, söker dock någon som skulle vilja fota mig nästa vecka? Skulle vilja föreviga vitsipporna tillsammans med min underbarat fina ponny så är någon sugen? Hör av er!
 
 
Kajsa i söndag, löshoppad för första gången. Blir fler gånger, hon måste öva på sin teknik.

Måndag!

Hej! Hoppas allt är bra med er för med mig är det bra! Det är måndag och vi går in i vecka 20, har varit i skolan nu på morgonen men hemma igen efter en kortis dag. Ska strax byta om och ut till stallet för att rida och pyssla med min häst. Senare i eftermiddag ska jag fixa klart ett arbete och sen ut och gå några kilometer. Behöver verkligen det! Hörs senare PussPuss!
 

6 fantastiska år tillsammans med dig! ♥

För exakt 6 år sedan köpte vi min fina häst idag, tiden går så fort och det känns som att vi har utvecklats så mycket. Från att knappt kunna galoppera, till att kunna gå samlat men kanske inte finast men jag har kontrollen. Jag är så glad att jag tog mig ann henne, för vilken underbar häst det är! ♥ Känns väldigt jobbigt att detta kommer bli våran sista sommar ihop, men med det så ska det bli den bästa! Det har jag bestämt! :)
 
 
Två ny tagna bilder från 8 maj, här nedan två äldra bilder, man ser verkligen skilnad!
 

Känner mig så duktig :)

Hej och hå, känner mig så duktig! Har varit och tränat Kajsa, städat mitt rum, duschat och fixat mina naglar. Har hunnit med de jag hade tänkt denna kväll så det är positivt. Måste dock ta tag i högen med läxor och inlämningar ganska snart om jag ska bli klar med allt i tid. 
 
Imorgon och på fredag är jag ledig från skolan, känns så skönt. Ska rida på förmiddagen imorgon och sedan ska jag åka en sväng till Hok för att spendera tid tillsammans med min stjärna♥ Kommer hem på fredag sen, så Kajsa får ledigt för att sen lördag och söndag köras stenhårt.
 
Strax blir det sängen för att sova några få timmar och sen dra sig ut till stallet :)
 
 

Mycket att göra...

Nej jag har inte bloggat på några dagar jag vet... dåligt utav mig! Jag har haft fullt upp med att vara i stallet, skolan och kolla på film. Idag är det mycket som ska hända hade jag tänkt. Ska ta ett pass på ridbanan, fixa mina naglar och helst av allt städa mitt rum. Men först tänkte jag få i mig lite mat hihi!
 
 
Jag idag, konstig känsla att ha fundation på mig efter att ha gått utan i några dagar.

Idag fyller Kajsa år! :)

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Kajsas 12 års dag! Tänk vad tiden går och vilka framsteg vi nu under våra 6 år tillsammans har visat resultat. Idag är det inte bara hennes födelsedag utan för exakt 6 år sedan så hämtade vi henne på gården utanför Rörvik. Denna häst har gett mig sådan lycka och kärlek, hon har även lärt mig att tycka om sig själv. Jag är så glad att jag har haft henne♥
 
 
Kajsa fick god tårta :) Hon gillade dock inte jordgubben...

1:a maj!

Idag är det 1:a maj och vi har firat min bror som fyllde 12 år i fredags. Så vi har ätit god mat och haft det trevligt. Var också ute och red idag på förmiddagen, jag och Kajsa var på ridbanan tränade lite allt möjligt och hon gick fint. Så kul verkligen :)  Ska strax slå på en film och sedan sova några timmar. Skola imorgon...
 

RSS 2.0