Pannkakor till frukost :)

Hej fina ni :)
 
Redan onsdag idag och min morgon och förmiddag började lugnt, dricka te och kolla på olika serie. Göra pannkakor med smultron till och nu vankas det utgång för att göra stallet och kanske en sväng på hästryggen. Hoppas eran morgon börjat lika bra som min kram :) ♥
 
 

Tisdag förmiddag är överstökad ;)

Hej på er!
 
Börjar med frukost i sängen tillsammans med ett avsnitt av Revolt och sedan hänga med min farmor till Vetlanda för en liten utflyckt med henne. Alltid trevligt :) Nu är jag hemma igen och funderar på att fortsätta läsa i boken bara några kapitel kvar ;) Vid fem blir det tänning för Malin, hoppas hon tycker att jag och Kajsa har skött oss :)
 
 

Boktips :)

För er som gillar att läsa böcker så tänkte jag tipsa om dem berömda böckerna av E L James, Femtio nyanser av honom. Jag läser just nu första boken men har redan läst 11 kapitel på två dagar och jag är fast. Och jag verkar inte vara ensam då dem har sålts i 35 miljoner exemplar. Börja läs och ge mig en åsikt :)
 
 

Rädslan över att skiljas från de bästa du äger♥

Tänk vad jag ångrar mig att jag inte har satsat fullt ut på Kajsa och mig. Jag har haft Kajsa i över 6 år och det är för ca 4 månader sedan jag verkligen insåg att jag måste träna mer och verkligen lägga manken till för att få den hästen jag söker och som jag kan lämna vidare till nästa tjej / kille till våren.
 
Efter att vi har haft ute en kiropraktor för ca 3 veckor sedan har jag fått en helt annan häst, hon är helt underbar, bjuder och går i form stora delar av ridpassen. Hon kan röra sig både till vänster och hellst till höger då hon innan var helt låst.
 
Att veta om att jag tänkt lämna över min fina häst till någon annan till våren gör mig så ledsen, nu när det äntligen går bra vill jag verkligen inte släppa henne. Men mina ben flaxar och är för långa för min tjej som bara är 143 cm i mankhöjden så mitt beslut är fattat, hon kommer lämna mig och utvecklas till ytterligare en nivå som jag önskar med någon annan duktig ryttare!
 
Det tråkigaste är att jag aldrig kommer hitta en häst som Kajsa, Kajsa är Kajsa och kommer aldrig igen. Coolaste hästen och lugn. Rädd finns inte, utan hon bara går och tycker allt är helt okej reagerar knappt aldrig på något. 100 % trafiksäker och ställer alltid upp på ryttan. Hon är en bestämd häst som kräver sin ryttare men när man väl har lärt känna henne så är hon som en ängel, hon är min ängel ♥
 
Att inse att man verkligen älskar sin häst mer än något annat och spenderar mer tid i stallet tillsammans med det finaste jag har än att vara inne gör att jag tycker detta är så jobbigt, att jag har växt ifrån henne och att jag måste sälja henne till våren för att näste ryttare ska få dem bästa förutsättningarna, gör att jag redan nu saknar henne även att jag fortfarande har kvar henne. Rädslan över att inte veta om var hon kommer komma till gör att jag blir väldigt skrämd... Kravlistan är lång på hur hon måste ha det och även i utbildningssyfte.
 
Har kommit på att det inte blir lätt att skiljas ifrån Kajsa hon kommer ändå vara den ponnyn som jag har tränat och ridit i över 6 år, jag har utvecklats och hon har det lika så och tillsammans har vi varit ett bra team tillsammans ♥
 
 
Hon kommer för alltid vara min ögonsten!♥
 
 
 

Lov om 8 timmar! :)

Tänk att det är fredag idag och sista dagen inför lovet. En dag som har börjat väldigt flummigt och lär sluta de med. Inte lätt med fredagar, sitter just nu och har svenska lektion men det är sådär. Vi ska sitta och skriva en debattartikel om en bok jag inte har läst klart som är super dålig.
 
Annars har jag hål mellan 09.45- 12.00 då jag både ska ha utvecklingssamtal och ringa ett par samtal och lunch. Mycket att stå i mina kära vänner :) Har sedan kundpass då vi bara har makeup och hudvård och lite naglar sedan slutar jag. Kajsa får vila idag då vi ska bort till gamla bekanta och äta mat och ha trevligt.
 
 
 
 

Väldigt långt till Januari...

Idag torsdag är det bara en dag kvar i skolan sedan tar jag en veckas lov från skolan och alla krav. Ska bara ta hand om mig själv, träna, äta nyttigt och vara ute tillsammans med min fantastiska häst:) Jag är verkligen så glad att jag har henne hon är verkligen mitt lyckopiller :)
 
Dock finns det nackdelar även med lov och praktik, imorgon kommer jag träffa en väldigt betydelsefull person för sista gången inför en veckas lov och sedan 6 veckorspraktik. Vi kommer inte träffas förens efter jullovet och ja, det blir i JANUARI, jag kan ju säga att jag är rätt ledsen för det här då jag verkligen kommer saknar att vara tillsammans och spendera tiden med dig♥
 
Livet har verkligen för och nackdelar, men ibland får man blunda och tänka på att den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge. Nu blir det sängen för min del, just nu är sängen extra skön,, så hade om jag kunnat spenderat mina dagar där för den är så skön :)
 
 
 
Helt klart mina absoluta favoriter :)
 
 
 
 

Som jag saknar dig! ♥

 

Efter en bra helg tar vi nya tag och levererar;)

Oj vilken helg det blev, min födelsedag blev nog en av dem bästa som har genomgåtts. Fina och bra presenter av nära vänner och släktingar och en bra kväll tillsammans med dem. God mat och trevligt sällskap. Nattgäster och te frukost. En väldigt lyckad födelsedag förutom att jag är 18 år just nu....
 
Idag är det måndag igen och sista veckan innan lovet, mycket som ska göras men känns ändå som att man är en bit på vägen. Har en del som måste göras under lovet men det är faktiskt mitt egna fel.... Så jag får ta den smällen och göra det jag ska göra. Går sedan ut på 6 veckors praktik och det är skönt om något, om ja nu hittar en praktikplats... PANIK!!!!
 
 
 
 

Sista dagen som 17 åring!

Sista dagen som 17 åring... tänk, kommer aldigt vara 17 år igen... väldigt konstigt. Men jag är väl ganska glad över att fylla 18 år med tanke på hur många gånger jag har vela gräva ner mig och försvinna från denna plats. Dagens festande började redan med muffins på morgonen i skolan, ville ju liksom göra denna dag till någor extra.
 
Sedan har det bara fortsatt med fin uppsättning av Conelia, gröt till lunch och fint sällskap vid bordet. Nagelkund och sedan en rolig tågresa hem men en påtänd karl som satt och käkade korv med svartpeppar runt. Slängde med armar och ben och snackade med en så där säker 10 år yngre grabb som verkade väldigt skrämd;)
 
Ni kan ju förstå att jag och Conelia satt och skrattade, bilresa hem och äta och sedan duka inför min fest imorgon. Blev ändå en lyckad dag tycker jag nog. Imorgon börjar ett nytt år 18 år. Pussokram Godnatt! ♥
 
 
 

Att fylla 18 år!

Det här med att fylla 18 år känns både jobbigt och läskigt, en ålder då man får gör så mycket mer än vad man fick som 17 åring. Detta skrämmer mig så mycket då det räcker med kraven från skola, stallet och kompisgäng. Från att längta tills man fyller 18 år tills att bli rädd för sin ålder, jag är nog inte redo alls för det här! Jag fyller 18 år på lördag men det känns som att jag fortfarande är 16 år och såhär kommer jag känna även efter lördag då jag faktiskt är 18 år.
 
Ni kan ju bara förstå hur konstigt de här känns, men ändå rätt bra. Dock kan jag inte skylla på att jag inte är 18 år längre och det är det som är jobbigast. Nu måste jag skaffa körkor även att jag inte känner för det! Hatar verkligen att köra bil! Har liksom lärt mig att anpassa mig till allt som har med skjuts och väntan. Dags att försöka hitta något arbete för att kunna åka på studentresa. Känns inte lätt! En annan sak är också de här med att ringa och sjuk anmäla sig till skolan, vi har ju sådan sjuk skola där vi behöver ringa både till något sjukprogram och till våran handledare och med tanke på att jag inte har varit sjuk mer en max 3 dagar under mina 2 tidigare år så kan jag ju inte helt plötsligt bli sjuk heller....
 
Mina problem just nu... kanske känns väldigt märkligt för vissa men usch vad jag hatar att fylla 18 år!
 
 
 
 
 
 

2 mål, 2 svårigheter!

Här sitter jag på mitt rum och försöker skriva på ett svenska arbete, lite tisit men funkar faktiskt. Utanför lyser solen och med alla sprakand löv som är just nu alla fina färger gör mig faktiskt väldigt glad. Det är söndag än en gång och det är faktiskt helt okej, dagen började med en tur i skogen tillsammans med mamma och Gunvor, Kajsa skötter sig super och fick till väldigt fina galopper idag så jag är så glad:)
 
Dagen fortsatte senare med mat och nu sitter jag här. Lyssnar på musik och bara gillar livet. Har bestämmt mig att det är faktisk väldigt kul med höst och jag ska ta tag i mitt liv och göra mitt bästa för att göra det så bra som möjligt :)
 
Veckans mål är att skaffa praktikplats och göra alla uppgifter som jag ligger efter i. Två mål som jag känner att jag måste klara av och jag ser faktiskt fram emot det. Blir nog en toppen vecka, jag fyller ju faktiskt 18 år om 6 hela dagar bara :O. Jag är i chock ;) men så glad! :D
 
 
Bild från igår då mamma hjälpte mig att ta lite bilder med Kajsa :) ♥
 
 
 

En väldigt gald tjej!

Blev en riktigt sen kväll i stallet, från att mocka och sedan träna Kajsa i ridbanan till sent insläpp av alla tre hästarna så ligger jag nu i sängen och känner mig lagom trött. I tisdags fick jag ett dressyr program som jag ska kunna tills på torsdag nästa vecka, så idag har jag och Kajsa varit på banan och traglat lite på det.
 
Det var så roligt för det gick verkligen jätte bra, hon kändes så bra, hon var så fin och vid väldigt många tillfällen kändes de som att hon lyfte sig och jobbade med ryggen. Fick till så fin galopp och trav på henne att jag nästan inte ville sluta rida idag, tråkigaste var att hon var så hård i munnen och hon verkade fortfarande ha kvar lite träningsverk i halsen, hoppas att de släpper snart. Ett riktigt toppen pass!
 
Imorgon blir det utsläpp och sedan ska det fixas och donas till kalaset den 19 okt. Mycket som ska fixas och donas med, men hoppas det blir så bra som möjligt :)
 
 

ett tu tre :)

Hej på er!
 
Jag har haft världens tråkigaste eftermiddag, kväll. Hoppade stallet idag för att bara ta det lugnt och fixa på rummet, men ack så tråkigt det blev vist. Inte lätt att heta Caroline och tro att allt kan vara kul, kan bara berätta att mina ben är rastlösa... typ sticker i dem. Behöver alltså röra på mig ;)
 
Imorgon är det fredag igen, oj, vad tiden går fort. Ibland frågar jag mig själv vad jag gör i veckorna igentligen. Skola, hem, äta, ut till stallet, dusch och sova. Ja så är mina dagar typ, kanske ganska tråkiga men skulle ibland vilja ha några extra timmar på mitt dygn för att göra det jag vill helst av allt, blogga för er såklart! 
 
Min helg består av att:
 
*rida och sköta min häst.
*läsa två av mina böcker
*svara på frågor om böckerna
*göra någon uppgift i svenska som jag inte har gjort än
*skriva cv
*titta på praktik plats
*ska även städa mitt rum riktigt väl och noga!
 
Får se vad som händer mer, alltid något;) Nu ska jag hoppa i säng för att läsa i min svenska bok iaf. Sedan blir det några timmars sömn. Hörs imorgon!
 
 
 

Min fining ♥

Sitter här ny duschad och klar för att lägga sig i sängen och läsa några sidor i min engelska bok. Stallet gick bra och maten blev god. Kajsa blev tömkörd mellan träden och upp för backar i högt gräs, gick jätte bra. Tog sedan några varv i varje varv i trav på åkren och hon kändes väldigt fin. Träningsverk verka ha släppt en del och det är ju bra :)
 
Imorgon får hon vila hade jag iaf tänkt, men med mig och mamma så vet man aldrig vad som händer. Vi kan inte hålla en planering ;) Hoppas att din dag har varit bra? :) ♥
 
 
 
 

Upp med håret och på med glasögonen!

 
Efter en kortis dag med mössutprovning och lite stilanalys så har jag nu sett sista avsnittet av halvbrodern. Bra serie som har gått på svt. Fixa lite mat och sedan stallet:) Hörs senare! :) Bjuder på bilden, jag just nu ;)
 
 
 
 
 

Träningsverk utan dess like, stackars min prinsessa :(

Stackars min lilla häst, hon hade verkligen ont idag som träningsverk så träningen blev sådär. Tyckte ändå att hon skötte sig bra för att ha träningsverk, imorgon ska hon få sig en tur i skogen runt träden och i mossan. Får hoppas att damen gillar detta :) Nu ska jag börja plugga på ett Dressyrprogram till träningen nästa vecka och sedan blir det att sova några timmar ;)
 
 
 

Nu börjar våran täning!

Nu är äntligen jag och Kajsa fit for fight för ny träning och hoppas att byggning av muskler är lättare. Igår hade vi ute en kiropraktor och ja som våran sadelutprovare sa det så inte alls bra ut.
 
Väldigt jobbigt för det är sådan som jag inte har lärt mig att se=/ Nu är iaf Kajsa fixad och nu har nog alla spänningar släppt som hon har haft ett bra tag. Idag har jag och Kajsa träning för duktiga Malin. Hoppas det går bra och att hon nu börja sänka sig och gå i form.
 
Jag hoppas på en toppen träning idag :)
 
 

Nu börjar våran täning!

Nu är äntligen jag och Kajsa fit for fight för ny träning och hoppas att byggning av muskler är lättare. Igår hade vi ute en kiropraktor och ja som våran sadelutprovare sa det så inte alls bra ut.
 
Väldigt jobbigt för det är sådan som jag inte har lärt mig att se=/ Nu är iaf Kajsa fixad och nu har nog alla spänningar släppt som hon har haft ett bra tag. Idag har jag och Kajsa träning för duktiga Malin. Hoppas det går bra och att hon nu börja sänka sig och gå i form.
 
Jag hoppas på en toppen träning idag :)
 
 

Varför blev jag människa?

Livet har verkligen upp och ner gångar. Från att vara glad till att känna sig värdelös och inte värd ett skit. Önskar att jag just nu kunde gräva ner mig i sanden och sedan om några veckor lyftas upp och bara börja leva igen. Kommit på att hösten är här och nu börjar skiten igen. Önskar att det hade varit enklare att vara männsika än vad det är...
 
 
 
 

RSS 2.0