Lyckats undvika att dö fyrverkeridöden i en pool!

 
Älskar damens förklaring till hennes musikvidio. Hoppas att även ni gör det ;) Längtar tills den 4 okt:)
 
" Efter nio timmars sömn på tre dygn, buffé med ruttna jätteräkor som rekvisita, en mindre bilkrock och efter att i sista sekunden lyckats undvika att dö fyrverkeridöden i en pool så har jag äntligen den stora äran att få presentera videon till Sergels Torg! Tänk jordens undergång...."
 
 

Redan söndag igen...

Hej!
 
Det är redan söndag idag och ja det känns sådär, inte alls sugen på att gå till skolan imorgon. Trött på allt plus att jag fortfarande inte vet om vad jag vill göra på min praktik som jag har om 6 veckor. Så allt känns sådär om man tänker efter.
 
I fredags hade vi en sadelutprovare som hjälpte oss att hitta en sadel till Flinta. Vi hittade en jätte bra som var jätte skön, så det blev ett bra köp verkar de som:) Dock fick vi dåliga besked om Kajsa, då hon kollade till hennes sadel också. Då hon är låst i nacke, rygg och bakben, så får jag bara skogsrida henne då hon får ont om man kräver allt för mycket. Så ingen träning för ens vi har haft en kiropraktor  ute som har försökt kolla till henne och rättat till felen, hoppas det går fort.
 
Annars rullar det på, idag ska jag försöka tvätta några grimmor, ut och rida en sväng i den nyomstoppade sadlen. Sedan gå och lägga mig tidigt, även ta och kolla på någon praktikplats. Lite läxer är väl bra och göra med ;) Hoppas ni får en bra söndag för det ska jag försöka ha :)
 
 
Från i somras :) Längtar tillbaka ♥

När livet går framåt och sedan backar vi tretton steg....

Dålig uppdatering här, lite för mycket att göra för att hinna med allt. Tankar och funderingar grunnars i huvudet lika så synen på livet. Kommer tillbaka när jag har ordnat upp en del. För det är inte lätt att ha för mycket.
 
 
 
 

31 dagar kvar!!!!

 
 
Tänk att det bara är 31 dagar kvar tills jag fyller 18 fucking år! Helt galet de här, vet dock inte om jag tycker om det eller inte... Finns ju både för och nackdela med att fylla 18 år men just nu är det bara positiva! Nu kör vi! Lever livet och gör livet till de bästa!  Glad tjej! ♥
 
 

Från att vara hård till att vara mjuk :)

Godkväll, dags för min efterlängtade säng för några timmars sömn. Just nu har jag så förbaskat ont i mina knän och ben, hatar denna kyla. Skolan idag gick bra, hade Engelska på morgonen där efter blev det nagellektion då vi gjorde stelett naglar iaf en. Gick faktiskt väldigt bra, och det glittriga resultatet blev väldigt bra. Eftermiddag satt vi och jobbade på olika frågor om hudvård och sedan väntade enterprenörskap.
 
Väl hemma sedan hade jag en nagelkund, manikyr plus som jag kallar det. Sköter både nagelbanden och peelar händerna plus att man får ett härligt vatten bad och en snygg färg på naglarna.
 
Stallet sedan, fläta Kajsas man och rykta för att sedan träna för Malin. Tränade på vårat Amrikanska gage bett och det kändes väldigt svårt men det kändes bättre på samma gång. Allt är sådan svår balansgång mellan att ha bra bjudning till att inte ha det. Men bara att träna på och till slut så funkar allt.
 
Imorgon ska hon få lite vila, då hon var en aning svullen i sitt framben. Så hoppas det blir bättre, smort in henne i linnement för att göra det varmt och göra det rörligare för henne, min lilla ögonsten.
 
Imorgon är det en kortis dag i skolan då jag slutar 12.30 skönt. Får se om jag kommer hem tidigare eller senare. Det kan vara frågan, den får vi ta  imorgon :) Godnatt mina kära vänner!
 
 
 

Dagen börjar ju bra :)

Måndag än en gång och ja, det är ju alltid trevligt. Ny vecka med nya möjligheter och nya förväntningar. Dagen har faktiskt börjat bra och tror även eftermiddagen kommer bli bra. Eftermiddagen består av en svenska lektion och sedan hem och ut och rida och sedan blir det plugg för hela slanten. Ska även hinna med att städa mitt rum.
 
Hoppas ni har en bra dag, jag ska försöka göra den till de bästa!
 
 
 

När man får ta och bestämma sig!

Hej på er! Ville bara medela att min helg har varit bra och att jag ser ifram imot en ny vecka med nya möjligheter. Ska sätta lite mer press på mitt kak ätande och motionen ska också öka. Läxor och planering samt rida och Träna Kajsa. Känns som att jag inte ändrar på mig nu så kommer det inte hända något... för ja vill ju att det ska hända en massa! Sov så gott Puss!
 
 

Tankar om saker som gör mig galen...

Hej på er!
 
har inte bloggat så mycket de senaste då ja har tappat suget och har inget kul att berätta. Har väldigt mycket att göra just nu också och tänker väldigt mycket också, så har det ganska jobbigt också. Men allt har ju en lösning och slut och jag vet att jag kommer klara av det.
 
Dagen har varit bra, har varit i skolan, ridit Kajsa och halvstädat mitt rum. Imorgon har jag sovmorgon, ska bli väldigt skönt. Har bara lektion från 12 till 14.15 imorgon sedan åker jag till Hok för kvällen. Får se vad vi hittar på, åker hem på kvällen också då vi ska åka till Tingsryd för att köpa häst saker på lördag:)  Åker sedan till Hok sen igen på lördag och åker hem på söndag så lär inte blogga så mycket.
 
Så jag vill önska er en toppen helg och att vi får fint väder;) Många kramar från mig :)
 
 

Lite oldskol som DALLAS!

 
 
 
 

Ena dagen dit och andra hit!

Hej på er!
 
Hoppas allt är bra med er och att eran dag har varit bra. Just nu sitter jag här och väntar på att mina naglar ska torka. Annars har dagen varit bra, skolan var lugn och bra, fått fina bryn och svarta fransar. Så nu är man snygg för jämnan. Vi har även fått våra datorer, helt okej faktiskt. Dock lär väska bli 3000 kg tyngre och ja det är väl inte så nice, men man kan ju leva med det.
 
Hemma sedan blev det en ridtur tillsammans med Agneta, Gunvor, mamma och jag och våra söta hästar. Kajsa var seg och tvär men till sist så ville hon jobba lite och gå framåt.
 
Väl inne sedan tog jag mig tiden att ta bort min gelé på naglarna som jag har haft sedan skolan började. Så har  väldigt långa naglar just nu som säkert kommer gå sönder imorgon. Vem vet.
 
Ska strax plocka ihop mina saker inför imorgon, har psykologi på morgonen sedan stil analys lektion med Nina och sedan klass fota. Kan säga att jag inte vet vad jag ska ha på mig... väldigt jobbigt. Slutar vid 12.30 och åker förhoppningsvis hem med bil. Sedan ut och rida både Flinta och Kajsa då mamma inte kan rida Flinta. Sedan får jag spendera min kväll med att plugga, engelska och kontrast verkan.
 
Ni vet vad jag gör imorgon, hörs Kram ♥
 
 
Halvdan bild på mina naglar just nu. Kan säga att de´inte mår så bra...
 

måndag ännu en gång :)

Haft en bra helg och  var det måndag igen. Skola strax och sedan ikväll blir det stallet för träning för min prinsessa. Hoppas på en bra dag :) Kram.
 
 
 
 

Galen häst och första ridturen på Flinte!

Hej på er!
 
Just nu önskar jag bara att jag låg i min säng, är så trött i både benen och huvudet. Inte lätt att vara i skolan, ha en nagel kund och sedan rida två hästar. Skolan idag har varit bra, idrott på morgonen då vi var i skolans gym. Hantverkslektion men Emma skulle vi maka ögonen till maximal storlek, väldigt svårt så resultatet gick inte så bra=/ Aja bättre lycka nästa gång. Slutade dagen i skolan där men fixade min kompis naglar i skolan då vi inte hade några fler lektioner och i väntan på tåget.
 
Väl  hemma själpte jag till med maten och sedan blev det stallet för att rida både Flinta och Kajsa. Flinta red jag för första gången hemma hos oss idag, det var väldigt anorlunda att rida honom i mot Kajsa. Men jag tycker nog att dte gick ganska bra ändå. Vi har mycket att träna med honom och det ser jag ifram imot. Kajsa var tottalt galen idag, man kunde tro att hon hade ätit havre i flera dagar. Hon bara sprang och sprang och sprang, man kunde inte få stopp på henne! Helt galet!
 
Aja nu är jag inne och har duschat och fixat mig inför sängen som ska bli underbar att hoppa i just nu. Imorgon är det fredag och äntligen helg.
 
 
Tänk o få ha sommar igen...
 
 

När dagarna bara rusar iväg och helt plötsligt så är det kväll...

Hej på er ! Det är onsdag kväll och jag ska strax hoppa i säng men först min dag. Dagen börjar med psykologi, asså jag är lite lost, fattar typ ingenting av vad vår lärare försöker lära oss. Han har inte förmågan att lära ut så allt blir bara knas. Vi får se, blir nog bättre när vi har fått våra datorer. Hantverks lektionen med Nina, som bestod av att diskutera kändisars olika stilar och sedan våra kropps former. Väldigt intressant och roligt, så tiden gick fort.
 
Fick sedan skjuts hem från Nässjö av snälla Malin, pappa hämtade mig i Sävsjö och sedan väl hemma så hjälptes jag och pappa åt att få igång våran nya router, då våran andra måste ha gått sönder. Kan ju säga att det har varit många svordomar pga att man har blivit utslängd från det.
 
Fixade mat och sedan gick jag ut till stallet för att hämta Kajsa i hagen och för att Kim skulle fixa hennes skor. Gick faktiskt bra idag, inte alls så tetig med att hänga och stå vid en vägg, utan sog typ och sovde. Ja ibland undrar man ju ;) Blev sedan en tur ner till ridbanan för ett tränings pass, som över förväntan gick väldigt bra. Hon bjöd kanske inte så mycket men hon ställde sig efter min vad och tyngd, så jag gick ifrån en ridbana med ett leende på läpparna :)
 
Blev en skön dusch och sedan fixa en nagel som gelen hade lossnat på. Städa lite på rumet och packa de nödvändigaste tills imorgon. Så nu känner jag mig redo för en skön natt sömn. Godnatt!
 
 

Oväntat besök!

God dagens på er! Läget bra? Med mig är det bra, har haft en bra dag i skolan med engelska på morgonen. Vi hade en del hörförståelse och sedan fick vi reda på att vi var lediga på torsdag så jippi :) Lektionen för Annelie gick vi igenom vårt nya märke som vi kommer jobba med på skolan i naglar. Verkar bra märke som går in mer på fakta och beskriver mer hur vi fungerar. Fick dock reda på att vi ska ha våran diplomering redan i slutet av januari så de  är väl sådär. Så är någon intresserad att sitta träningsmodell framöver så är det välkommet att höra av sig:) 
 
Lunch och sedan hudvårds lektion med Emma, gjorde en ansikt och dekoltag rengöring och massage. Gick toppen! Avslutade dagen med Entreprenörskap då vi i stort sätt bara lekte en massa lekar... Var väl sådär. Buss och tåg hem för att sedangå och handla med min mamma och sedan hem och äta och kolla till lilla Candy som vi är hundvakt för ett tag. Hon är så gullig!
 
Med mat i magen så jag och mamma ut till våra små hästar... jag iaf ;) Idag red vi faktiskt båda två, jag på Kajsa och mamma på Flinta. Gick jätte bra, så vi får hoppas att det får hålla i sig :) Imorgon kommer Kim våran hovslagar och skor alla tre hästarna i stallet. Hoppas det går bra för vår lilla Flinta, men de tror jag så lugn och fredlig han är så finns det knappt något som skrämmer han.
 
Nu har jag gjort mina läxor tills imorgon och duschat och ska faktiskt gå och lägga mig. Även att det är lite trist, men så skönt, hihi. Godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 

Träna hit och träna dit!

Hej! Dagen har varit bra, skolan rullade på som vanligt och lektionerna och lunchen bara försvann. Tog en fika tillsammans med min vän efter skolan sedan åkte jag och mamma hem efter tåg resan hem från Nässjö för min del. Hemma blev det mat och sedan ut till stallet. Jag fixade och donade med Kajsa och sedan fick vi vara moraliskt stöd för lilla Flinta, när vi skulle ner till ridbanan. Vi longerade honom lite och försökte träna lite men även Agneta var på banan så tre hästar på en och samma gång blev lite mycket så vi gick hem igen.
 
Tog sedan en tur ut till skogen och travade en längre sträcka för att få upp flåset på Kajsa. Gick bra, väldigt het när vi skulle vända hemåt. Jag och Kajsa stog i stallet och mös en bra stund innan hon fick komma ut till hagen tillsammans med de två andra pållarna.
 
Gick in och bestämde mig sedan för att springa en runda, så det var bara att byta om och byta skor och ut igen i höst luften. Gick faktiskt jätte bra, lär ju vara mör i benen imorgon men det är helt klart värt det! Blev en varm dusch och nu ligger jag i sängen för att plugga lite och nu sova. Har kommit på att jag har en väldigt mysig säng som jag knappt vill lämna på morgonen. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! :)
 
 

Statar en ny vecka med ett öppet sinne :)

Godmorgon och tjena moss. Måndag idag och jag sitter just nu och äter frukost som består av knäckebröd och skinka och till det har jag vatten. Kan faktiskt säga till er som inte tycker om vatten att destu mer man dricker destu godare blir det. Då jag själv bara drukit saft i mängder. Vad gjorde det med mig, jo att jag blev som bedövd och kunde inte dricka vanligt vatten.
 
Dagen består av en hantverks lektion med Emma, följt av att ha religon och senare i eftermiddag blir det svenska. Stallet senare ikväll får det nog bli en lite längre runda med mycket tempo växlingar. Hoppas Kajsa är sugen på det! Flinta får vi gå en sväng med, kanske longera han, vi får se vad vi hittar på med Prinsen:)
 
Ha en bra dag nu !
 
 

Det kliar i mina händer av längtan!

Söndag idag, varför blir man så seg för på söndagar...Vaknar iaf av ett sms från min egna mor som undrar om jag är vaken. Inte varje dag ;) Fick gå upp och äta frukost sedan gick vi båda ut till stallet för att ut och gå med Flinta och jag tog och skrittade med Kajsa som sällskap. Gick väldigt bra, han var lite het och allt var lite läskigt men jag tyckte han skötte sig fint. Men vi har verkligen märkt att han är stor och ja det är han ju han är ju faktiskt 175 i mankhöjd plus att han är väldigt högrest så huvudet kommer väldigt högt upp, så just nu måste vi träna på att han inte går på oss då både jag och mamma är väldigt små mot han. Han måste respektera att man inte ska gå framför oss eller buffa på oss utan lyssna och vara förstå vårat kroppsspråk. Så det är något vi måste träna på, för klarar man att sköta han på backen har vi mycket med oss sedan upp i sadlen.
 
Som ni kanske förstår så är jag väldigt sugen på att rida han nu, det bara kliar i mina fingrar av längtan att få testan han. Men jag får hålla min lite till för att det ska bli så bra som möjligt. På onsdag kommer Hovslagaren för att sko alla hästar i stallet får hoppas att det går bra.
 
Efter våran lilla promenad blev det mat och sedan åkte vi ner på Hylletofta marknad för att se var den hade att erbjuda. Inte allt för mycket men det var trevligt att bara umgås med folk runt omkring sig. Kvällen har spenderats framför tv och duschen. Nu sitter jag här och ska strax hoppa i säng för en dag i skolan imorgon. Får se vad som händer, slutar iaf lite tidigare. Det är skönt!
 
 
 

RSS 2.0