Efter ett stopp kommer nästa!

 
Hej på er! Stått lite tomt här de sista. Har fullt upp med både jobb, körlektioner och teori plugg. Kajsa har sträckt sig så kan inte rida och vet inte när jag kan det igen=/ Ja statusen just nu, inte så jätte roligt just nu men ska iaf få jobba på Kicks på lördag :) Längtar faktiskt lite, är så himla kul där ♥
 
Snabbt sminka av mig och sedan hoppa in i duschen väntas nu sedan får jag inta sängen för några timmars sömn.
 

Spenderade min kväll igår med världens underbaraste pojkvän, bättre kan man inte ha! ♥ God mat i Sandsjö baden, testade köra hans automat och sedan någon timmas mys innan han åkte hem. En lyckad kväll helt enkelt.♥  
 
 
 

Fullt upp!!!!

Hej på er!
 
Vilken dag jag har haft, börjar dagen med körlektion som faktiskt gick ganska bra. Tog sedan bussen till Stenshult och gick sedan över 5 km hem. Väldigt skönt faktiskt. Dags att börja röra på sig igen då jag ska orka rida igen. Gjorde sedan gröt med äppelmos till för att äta det undertiden jag satt och pluggade körkorts teori, asså gud vad svårt det är och då är jag ganska duktig av mig. Tror och hoppas att det släpper desto mer jag kör.
 
När jag sitter och typ målar mig själv grön för att det inte går som jag vill med teorin så ringer äntligen Charlis och meddelar att min sadel har kommit. Ni förstår inte hur glad jag blev! Så snabba beslut och så byta om på 8 minuter och sedan var jag på väg till bussen för att åka upp till Charlis i Jönköping.
 
När jag sedan kommer in och får se min sprillans nya sadel så ja blev jag helt förälskad. Så snygg!!!!! Hittade sedan två snygga schabrak också och så fick det bli nya stigläder. Buss hem sedan, äta och sedan ut och testa den nya sadeln och ja kan inte sätta ord på hur skön sadeln var och hur fin min underbara häst var! Vi klarade oss från regnet också så skönt!
 
Så äntligen är vi på banan igen, känns så underbart!
 
 
 
Såhär fina var vi idag när vi tränade! Sadeln och väldigt snyggt schabrak! Älskar livet och denna häst! ♥
 

Arbetslösheten firas in på bästa sätt!

Ja, arbetslösheten firas in med go fika med farmor och sedan upptäkten av att min data är kaputt och verkligen sjungit på sista versen med tanke på att stratknappen är sönder... Stendöd data liksom=( Så ledsen tjej här. Men bakelsen och kakan med farmor var god så nu lever vi på det ett tag. Lånar mammas data för ett tag tills jag ev, kan köpa en ny eller kan laga min andra. Livet går ju liksom vidare!
 
Hoppas ni alla där ute har det bra!
 
 
 
 
 

Ny sadel! √

Äntligen är sadel problemet slut, idag bar jag, mamma, pappa och självklart Kajsa oss till Jönköping för att prova sadlar på Charlis häst och hund. Vilket trevligt bemötande och väldigt kunnig personal! Sådant gillar jag :)
 
Som vanligt provar jag några stycken sadlar och självklart är det faktiskt den första som passar bäst och som jag tycker känns skönast. Denna gång valde jag faktiskt en dressyr sadel för det är det jag och Kajsa ska satsa på.
 
Men som alltid så är jag lite petig och ska ha i brunt så vi fick beställa en helt ny sadel som förhoppningsvis kommer hem någon gång nästa vecka! Hoppas verkligen i början då jag verkligen vill ha sadlen nu!!!!
 
Tänkte att jag visa er när jag har fått hem sadlen hihi:) Längtar så förgrömmat mycket hihi!
 
Men en annan sak som jag måste berätta om, är att Kajsa var så himla duktig idag, hon stog snällt när vi sadlade och skötte sig när jag red och damen fick väldigt mycket beröm både för hur fin hon är och hur hon rörde sig så jag är så glad och lycklig att det faktiskt är min häst! Glädjen och lyckan rusar innom mig just nu och är faktiskt så himla glad att jag har min underbara häst kvar! :) ♥
 
 
Så här söt var hon idag innan vi åkte hemifrån♥
 

Marmormönster!

Något som har blivit poppis nu på sistonde är marmormönster. Jag själv tycker det är så himla snyggt! Och som alltid så har självklart H&M varit med i tiden och har trycket på kuddar, påslakan, gradiner och duschdraperi. Såg även för några veckor sedan att de hade de även i porslin och ja, jag vill ha alltihopa! Den nya stora trenden enligt mig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min dag!

Hej!
 
Idag blir det inget inlägg om tankar och funderingar då jag inte kom på något bra att skriva om. Så tänkte att jag istället delar med mig av min dag som har varit både bra och trevlig:)
 
Börjar dagen med långtur till häst i över 2.5 timmar tillsammans med Mamma, Agneta och Gunvor och hästarna. Kajsa var så himla fin idag, kunde för en gångs skull galoppera lugnt och sansat och hjälpa Flinta att inte tagga ihjäl sig utan vara moraliskt stöd för han. Kajsas vanliga uppgift hihi :)
 
Blev sedan go fika med bullar, muffins och choklad kaka med grannarna. Super trevligt och gott om inget annat. Spenderade sedan eftermiddagen med att kolla en film, kollar youtube klipp och bara ha allmält tråkigt. Vid 5 tiden kom våra tyska vänner på middag så satt och var trevlig mot dem och åt mat.
 
Resten av källen blev det en film och filande av matrial från naglarna. Så segt och tråkigt. Funderar på vad jag ska göra härnäst med dem... Tåls att fundera på :)
 
Nu har jag duschat och gjort mig iordning för sängen, tänkte plugga lite till körkortet sedan blir det sängen och sova. Imorgon väntas några syslor jag borde gjort förlängesedan. Hoppas jag kan fixa alla!
 
Ha en fortsatt bra kväll så önskar jag alla som jobbar imorgon en bra dag ;)
 
 

Min Instagram!

 
Min vecka avslutades igår med god vattenmelon på Niclas balkong i varmen, käkade god lunch i onsdags och i måndags åt jag goda smultron och drack god caffe latte ♥
 
Om du inte redan följer mig så tycker jag du ska göra det! Jag heter carolinefranssonhogberg

Mysig afton vid vattnet!

Efter jobbet tog jag och min älskling oss en runda på stan sedan gick vi ut till piren och åt god mat. Jag tog schnitzel med pommes och sjukt god bearnaisesås, Niclas tog hamburgare med pommes och han var nöjd lika så :) Som efterrätt blev det glass! Glassmånstrerna som vi är! En mycket tyckad kväll! ♥







 
 

Favoriter till håret!

För någon vecka sedan köpte jag dessa två hår produkterna på Kicks och jag är besatt av hur skönt håret blir när man använder dem. 

Serumet lucktar lakrits och hjälper mot torrt och frissigt hår. Hår oljan är de bästa jag köpt, hår blir så lent, fluffigt och lätt. Verkligen så jag vill ha det! Luktar ljuvligt oxå:) 

Så två favoriter jag tycker ni ska använda om ni känner att du har torrt, livlöst och skadat hår.❤




Clarins!

Nu på Kicks har vi en kampanj där man kan köpa 3 produkter och betala för två på Clarins produkter. Så jag var ju faktiskt tvungen att köpa och testa deras produkter. Produkterna innehåller högkoncentrerade växtextrakt och varje produkt har bra forskning bakom sig och används på många salonger runt om i världen. Genom forskningen bakom produkterna som Clarins lanserar och har, lovar de att du kommer känna skillnad bara efter en månad.
 
Jag har testat i några dagar och min hy känns faktiskt bättre och välmånde. Jag har även att det är sommar, har jag en känslig och torr hy så jag köpte mina produkter efter den kombinationen och bra hjälp av de andra i butiken.
 
Kommer om någon månad göra ett inlägg i om hur jag känner att min hud är och så för att ge bra tips till er!





Lite nya häst saker!

Som jag berättade i lördags så var vi och shoppade lite häst saker på både Charlis och Hööks.
 
Jag fick med mig en matreduserare till Kajsa, hon gillade den inte direkt men allt för att hon ska få svårare att äta så hemskt mycket mat. Men det verkade som att hon inte åt något alls så får nog byta lite fram och tillbaka med den gamla vi har också.
 
Hittade även ett nytt bett på Hööks rean, det är med äppel smak och ska ändå vara lite skapare med tanke på piggarna som står rakt ut. Har ridit på det och det kändes sådär. Antingen sög hon så på bettet att hon var onårbar eller var det bara för att det var snällare än vad jag brukar rida på så hon var ganska pigg och ja, onårbar.
 
Fick också med mig ett par snygga benskydd i brunt, äntligen! Tycker brunt är så snyggt och med tanke på att jag hoppas hitta en brun dressyrsadel till henne som passar om någon vecka på Charlis då vi ska provrida sadlar ser jag fram emot att träna i dessa skydd.








 
 

Tankar & Funderingar

Jag har alltid förundrats personer som har fin och bra hy, acne fri och inte behöver ens tänka på att sminka av sig varje kväll utan kan gå och lägga sig med smink utan att få problem. Jag tror att de som kan göra det har en sådan tur, skulle jag gå och lägga mig med smink skulle jag redan dagen efter ha massor av finnar och känna mig så himla smutsig och torr om inte annat.

Mina rutiner är noggrant planerade för att jag ska ha och få så bra hy som möjligt. Men det tar också tid att faktiskt komma på kombinationen och det tar tid innan huden ändrar sig (ca 30 dagar).  Även att jag tar bort min make up varje dag och använder ett ansiktsvatten och en bra dagkräm varje dag så känner jag att jag alltid kan få finare hud, för jag har inte den bästa utan den fixar jag till med hjälp av en bra foundation, conciler och ett bra puder.  

Många kan tro att jag nu då skäms över min hud men det gör jag inte. Jag vågar visa mig utan smink och jag älskar det för då behöver man inte tänka på att man förstör make up:en när man kliar sig i ansiktet som jag tycker är så hemskt jobbigt när man har make up i ansiktet.

Problemet är att jag tycker om make up och med mitt arbete så måste jag visa att kunden behöver alla dessa saker för att få ett snyggt yttre och det tycker jag kan vara ett fel sätt att marknadsföra sig men jag vet också att jag har en budjet som jag ska sälja för varje dag jag jobbar och då måste jag visa att kunderna behöver ha alla dessa saker för att jag ska klara min budjet. Jag vet att detta låter hemskt men detta är den rena och raka sanningen om mitt arbete.

Jag måste ta varje tillfälle att sälja alla dessa produkter och det kan ibland kännas väldigt jobbigt och pressande för man vill alltid visa att man kan och vill sälja för att både klara min egen budjet men också butikens budjet och mål.  Många tror nog att vi pratar om små summor som vi i butiken måste sälja för och då har ni fel, det är extrema summor och det känns verkligen omöjligt att nå och det är det, man når aldrig de målen man vill nå men man får alltid klura ut att om vi gör såhär kan vi klara målet och med hjälp av det här fixar vi målet.

Genom att jag nu både ha jobbat strödagar och nu under sommaren på Kicks förstår jag mer ingående i hur det fungerar och vilka stora mål butikerna har. Det har också fått mig att skapa en blodad tand för detta yrke, vill driva och sprida positiv energi till varje medarbetare och till alla kunder. Vill att alla som kommer in i butiken ska känna att jag skapar behov för dem som de egentligen inte var ute efter denna dag, men jag har också märkt att det är svårt att skapa alla dessa behov för alla.  Så att balansera upp och samla på mig mer kunskap om de olika märkena skapar jag mig en både bättre framtid men också en bättre bank av kunskap. Kunskap jag på ett eller annat sätt kommer behöva under mitt liv.

Så du som har den bra hyn var glad för det och visa att du har en sådan fin hy. Du som har problem skäms inte över det utan ta hjälp av kunniga personer som hjälper dig att plocka fram vad du behöver för produkter och prova dig fram till att skapa din kombination av produkter. Men glöm inte bort att det kan ta tid så ha tåla mod!

 

 

 


Mysig dag!

Vilken underbar dag jag har haft. Börjar dagen med att vakna jämte min älskling, äta god lunch som min pojke serverade mig. Sedan bärde de av till jobbet, jobbade 11-15 och vid 14.30 kom the familj till mig på kicks så hjälpte min mamma med en ögonskugga och sedan gick de lite på stan medans jag jobbade klart.
 
När jag jobbat klart åkte vi till charlis för att kika på lite allt möjligt, mamma skulle ha en flughuva till Flinta jag hittade en ny mulhållare till Kajsa så hon inte kan äta så för grömmat mycket, hoppas hon inte hatar mig för det bara. Vi besämde även en tid så jag kan prova ut en ny sadel till min lilla prinsessa med tanke på att vi ska ha kvar henne!
 
Sedan blev det även en vända till Hööks för lite shopping, hittade snygga benskydd till Kajsa och ett nytt bett som jag ska testa imorgon. Får se om hon gillar det hihi. Herrarna ville till Biltema så då fick vi helt enkelt åka dit med
dem.
 
Åkte sedan till Niclas för att visa var han bor, då min bror var väldigt nyfiken på det. Sedan gick vi in till stan och åt mat på Twincity, jag tog en god cessarsallad med kyckling, alltid så himla god där. Sedan gick vi vidare till piren och åt god glass tillsammans. Så himla mysigt verkligen och så himla trevligt!
 
Drog oss sedan vidare hem till Niclas för att sedan åka hem. En helt enkelt super bra dag! Älskar verkligen sådanna här dagar, önskar att man kan få fler dagar som dessa! ♥





Min Instagram!

 
En fantastiskt fin häst, god räksmörgås med min pojk och han var så söt den morgonen.
 
 
Frukosten dagen igen, och ja, jag äter samma frukost varje dag. Åt god lunch på jobbet och bär till mellanmål.
 
Om du inte redan förljer mig så tycker jag du ska göra det! Jag heter jag carolinefranssonhogberg♥

Mina favoriter! ♥

When The Beat Drops Out - Marlon Roudette
 
Oj vilken låt, både disco låt men ändå så mycket känslor. Den sätter sig på hjärnan helt klart!
 
 
Freak - Molly Sanden
För några dagar sedan släppte hon denna låt, har tyckt lite sådär men när jag väl såg henne på Lotta på Liseberg så är jag verkligen övertygad om att hon skapar riktigt bra matrial som kommer släppas snart, hoppas jag! Lite svår låt i början men gud vad bra den är från från refrängen och med alla höjningar blir det så maffigt! Lika så texten beskriver så mycket!
 
 
Wasted Love - Steve Angello
 
Att ge för mycket, de ni. Jag nu kommer Steve Angello tillbaka utan sina två andra kompanjoner och som det låter neranför så kommer han nog tillbaka med fett bra musik! Vi får vänta och se! Låten om bortkastad kärlek och att man ger men ändå inte ger allt tycker jag stämmer så bra!
 

RSS 2.0