Ännu en helg har gått!

Jaha då var redan denna helg också över och imorgon väntas en ny vecka och nya möjligheter. Jag börjar min vecka med en skön sovmorgon och sedan två lektioner, religion och svenska. På eftermiddagen ska jag ha en nagelkund och sedan blir det stallet.  Planerad och lyckad dag får vi hoppas! 
 
Annars har min helg varit bra, fick dock sitta helt forever alone i lördagskväll och käka tacos med mig själv och tv:in då min bror åkte till en kompis istället. Så slapp sitta barnvakt. Jippi! :D 
 
Dagen till ära blev det en ridtur tillsammans med Agneta, Maria, Gunvor och Catrin. Trevligt runda, Kajsa var faktiskt lite slö idag så det var skönt :) Annars har det pluggats till prov och städat mitt rum. 
 
Och nu blir det sängen för att läsar några sidor i min bok och sedan sova. Önskar er en fortsatt bra kväll, Puss.
 
 
Min fina, fina häst! ♥

ARLANDA.

 

FIN LÖRDAG!

 
 
 
 
 
 
Fin lördag det är och jag har, sitter och pluggar och gör lite uppgifter som jag inte har gjort. Stolt över mig själv som faktiskt sitter här och gör dem :) Har ju redan varit ute och ridit och fixat i stallet, hunnit med att fika också. Nu ska jag fortsätta med mina läxor och plugg men...
 
Ville också önska er en bra lördag kväll, själv är jag barnvakt åt min bror och vi skulle fixa tacos ikväll. Får se om vill håller sams ;) Det får tiden utvisa! Kram!
 
 
 
 
 
 

BARBACKA.

Vad skönt det var att ha fotvård, sköna och mjuka fötter nu och som håller på att få vita naglar. Tycker det är så snyggt och fräscht. Blev lite god mat och fika efter det och sedan blev det utgång till stallet. Bestämde mig för att rida barbacka på ridbanan. Gick faktiskt jätte bra, trodde jag skulle vara vinglig men ack så fel ja hade, satt som gjuten fast det gjorde så förgrömmat ont i röven. Både travade och galopperade och Kajsa skötte sig super bra och var mjuk och fin.
 
Red inte så länge då det blåste och var svinkallt att rida, kände inte mina kinder när vi väl var hemma i stallet igen. det är lite jobbigt. Kajsa gillade inte heller att vara ute i blåsten.
Ikväll har det inte hänt för mycket, har mest bara tagit det lugnt, lyssnat på musik och plockat lite i mina papper och saker inför imorgon då det blir skola men inte förens halv tolv. Skönt med sovmorgon :)
 
Nu ska jag fixa mina naglar och sedan blir det sängen. Önskar er en fortsatt bra kväll puss!
 
 
 
 

Två bilder från idag ifrån början av passet.
 
 
 

P3 GULD 2014

Börjar min söndag tidigt, ut och släppa ut våra små guldklimpar till hästar. Har sedan dess luggit och kollat på P3 Gulds gala från igår, vilket musik år vi har haft. 2013 var året som vi öppnade våra ögon och sinnen och fick beröras av många olika stilar och gener på musik och för mig är det bara positivt för jag älskar musik.
 
Har käkat lite frukost och nu tänkte jag ha lite fotvård, kan säga att det verkligen behövs. Blir stallet när jag är klar med det, träning då det ska jagas vildsvin här runtomkring där jag bor idag och man vill ju inte vara ivägen eller bli av med min fina häst så tar och säkrar mitt allt med att rida på ridbanan istället:)
 
Önskar er en bra dag!
 
 
 
 

Mysig runda i skogen med min fina häst!

Godkväll fina läsare ♥
 
Hoppas allt är bra med er och att eran dag har varit bra. Själv så har min dag varit bra, en skoldag som har varit helt okej. Rullat på som vanligt så man får inte klaga. Väl hemma så blev det lite mat och sedan ut till stallet för att ut på en ridtur i skogen med Kajsa. Kallt var det om både fingrar och ansikte men så mysigt, Kajsa skötte väl sig helt okej, lite het på gröten ibland och skulle rusa iväg.
 
Var som sagt även hos min sjukgymnast i onsdags, så nu har jag verkligen fått banner för min hållning på min rygg och axlar då han menar på att det är en stor anledning till att jag har så förbaskat ont i min rygg. Så testade att rida på den förklaringen jag fick igår och det underlättar faktiskt jätte mycket, men måste påminna mig själv hela tiden=(

Fick även lite nya övningar som jag ska göra tillsammans med att jag ska tänka mer på min hållning. Fick även ett återbesök om en månad så hoppas att det är bättre då :) Så idag tränade jag och kollade på två avsnitt av Paradis Hotel samtidigt :) Trevlig underhållning ;)
 
Nu har jag duschat och fixat mig inför imorgon då det är fredag, äntligen! Förstår verkligen inte vad det är med mig, har den senaste tiden längtat så efter helgerna. Synd att det två lediga dagarna går så fort=/
 
Önskar er en fortsatt bra kväll, Puss ♥
 
 
Liten bild från hoppträningen för någon vecka sedan. Fina underbara häst!♥
 
 
 

EN MÖRDANDE RYGG...

Tog en tripp ut i skogen istället för att vara och träna i padocken. Kajsa var dock lite halv galen och skulle galoppera istället för att trava. Hon blir alltid så när vi två har sällskap, förstår inte varför hon ska hålla på så. Man blir grön på henne... Annars hade vi en väldigt mysig stund i stallet hon och jag, det behövs lika mycket som att hon ska äta :)
 
Är lite låg idag, både fysiskt och psykiskt. Att gå med konstant ont i rygg och nacke börja faktiskt frästa på psyket. När man vaknar varje dag och kommer knappt upp ur sängen för man har så ont och det knappt inte går att komma ut om man inte typ " rullar" ur sängen. Nacken ger mig spännings huvudvärk och på kvällen kan jag knappt hålla det rakt för det gör för ont.
 
Ursäkta mitt klagande, men måste få ur mig det för ingen kan förstå hur ont och jobbigt det är... Brukar inte klagar och jag har en väldigt hög smärttröskel men det här gör verkligen ont. Nog med det eller jo jag har fått sko skav på min högra häl oxå och det gör skit ont så jag knappt inte kan ha på mig skor. Ååå, tror jag börjar bli galen....
 
Nu är det dags för sägen efter en varm dusch och ny målade naglar. Får hoppas att morgondagen blir bättre. Puss.
 
 
Dagens kläder, varma med tanke på det svinkalla vädret. Mysigt och skönt.

-12 GRADER.

Med det kalla vädret hoppas jag att alla har haft en bra dag. Det har jag haft, även då att det har varit svinkallt. Skolan rullade på bra med gymnasiearbete på morgonen. Lunch och sedan religion och svenska. Så en helt okej dag med bra sällskap :)
 
Strax blir det lite mat och sedan blir det stallet, mockning och saker som ska göras innan insläpp ikväll. Eventuellt blir det en tripp till padocken för lite lättare träning med Kajsa om jag inte fryser ihjäl, knäna tål ju inte att det är så kallt ute. Tår och fingrar är jag inte heller så bra kompismed, de fryser till ispinnar vad jag än gör. Man kan tror att jag är rökare, och de är jag absolut inte!
 
Vi får helt enkelt se vad som händer, hörs senare!
 
 
Bild från i lördags.
 

TVÅ DETALJER.

Vad skönt det är att det är fredag idag, sista dagen innan helg och den känns alltid jobbigt att sluta sent en dag som den. Idag kom jag hem tidigare som tur var för en klasskompis hade bil. Men sedan blev det att vänta på min mamma och sedan åka och handla mat innan de väl blev hemfärd. Många moment att göra innan man kan åka hem om man bor på landet;)
 
Annars idag har min dag varit bra, började med svenska och sedan hantverks lektion. Våran klass har även tackat av våran underbara handledare som vi har haft makeup och hudvård med. Jag kan säga att det verkligen är med sorg i hjärtat som jag gjorde det, vi har en termin kvar och att lära känna en ny lärare på så lite tid och visa vad man kan är för mig helt orimligt. Men man kan ju inte få allt här i livet...
 
Är nyss inkommen från stallet då jag och min mamma har gjort stallet tillsammans och tagit in våra kära hästar. Nu tänkte jag gå och duscha och sedan ta och kolla någon bra film och äta chips.
 
 
 
 
 
Två bilder från detaljer jag hade på mig idag, älskar halsbandet med hästarna på för det säger så mycket om mig. Att ha så många ringar tycker jag är så snyggt!

Underbar Julklapp!

 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken julklapp jag fick av en väldigt speciell person, de luktar verkligen ljuvligt av tranbär och honung. Favorit just nu:) The Body Shop jobbar ju för en bättre miljö och de testar inte sina produkter på djur. Det är två mål som jag tycker alla märken ska jobba för. Mer miljömärkta produkter i butikerna!
 
 

HOME FROM SCHOOL.

Hemma efter en dag i skolan med både idrott, makeup lektion och engelska. Dagen har varit bra men man känner verkligen att det bara är en termin kvar för både mig och mina vänner. Vi tar allt på lite halvfart och man mest går och myser. Skönt det med tanke på att det är andra dagen i skolan.
 
Jag har nyss kommit hem och ska strax äta lite mat och sedan blir det stallet och ett träningspass på banan. Tänkte köra lite lösgörande arbete på Kajsa idag, som skänkelvikning och ställa in och ut. Lite olika tempoväxlingar får nog oxå vara med på programet.
 
 
 

Nya Skor!

 
Lite kass bild på de nya skorna jag köpte i tisdags, skjut sköna och jag lär nog verkligen
inte frysa när nu väl snön kommer. Tänker macha dessa skor antingen till tights och klänning
eller mina boyfriends jeans. Skor jag lär använda väldigt mycket!
 
 

Dagens kläder 7/1 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken eftermiddag det blev, städade mitt rum, gjorde chokladmoss och åt mat. Var ute på en power walk tillsammans med min mamma i 40 minuter och har nu duschat och fixat bilderna. Sitter också och försöker få till en bra video på Kajsa och bilderna från igår till min Instagram. Alltid väldigt kul om ni frågar mig :)
 
En annan sak var att det kändes väldigt skönt och roligt att stå framför kameran idag, lär ju komma en del sådant, bara för att jag tycker det är kul. Hoppas ni också tycker om det!
 
Ska strax hoppa i säng då det blir skola imorgon som jag inte har varit i på en evighet. Känns lite jobbigt men bara en termin kvar så bäst att jag håller mig i skinnet och slutför min utbildning. Önskar nu er en fortsat bra kväll! :)
 
 

BLUE JEANS.

Utsläpp av hästar vid halv åtta på morgonen, sedan gjorde jag mig en kopp te och kollade på tv istället för att gå och lägga mig igen. Fixade mig och sedan åkte jag, mamma och min bror till Sävsjö för några ärende till banken och för att handla. Så nu har jag ett MasterCard kort och bank dosa, tänk vad vuxen jag är ;)
 
Var även inne på Family House och hittade ett par snygga skor, fodrade med så jag kan använda dem nu när snön kommer :) Toppen bra :) Visar bild senare :)
 
Tänkte ge en liten sneak peek på vad jag har på mig idag, kommer bilder sedan på hela outfiten.
 
 

 

Hoppträning 6 januari 2014

Idag stog det hoppträning på programet. Mamma hjälpte mig att både plocka fram hinder och fotade lite.
Vi hoppade bara på två hinder, ett diagonalt och ett på rakan för att träna på galoppombyten. Kajsa var jätte duktig på att hoppa på diagonalen och byta men hon verka tycka det är svårare på ett rakt spår. Hon var annars väldigt duktig tycker jag, lite het och skulle raca lite då och då men bara sätta sig ner och säga till henne så slutar hon.
 
Hon bjöd väldigt fint och hon hoppade väldigt bra även att hon fick fel avstånd och antingen hoppar av långt i från eller nästan springer in i hindret för att hon hoppar så nära inpå. Men övning ger färdighet.
 
Kajsa tyckte att det var väldigt roligt, det var länge sedan vi hoppade på detta vis. Hon behövde det också då hon lätt blir utråkad, så lite omväxling som denna aktivitet gör att hon tycker det blir roligare att komma ut.
 
Här kommer lite blandade bilder från idag :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoppträning på schemat! :)

Vaknade för ca en halvtimma sedan och sitter just nu och äter frukost. Idag är det måndag, ska strax dra mig ut till stallet för att mocka och ge hästarna mat. Tänkte hoppträna idag med hjälp av min mamma. ska försöka få med kameran så jag har lite att visa er :)
 
Hade tänkt städa mitt rum också ikväll och ta lite bilder på det då jag har ändrat om lite, alltid kul att visa upp ju eller vad tycker ni? :)
 
 
 
 
Bild från i somras när jag var på träningsläger med Kajsa. Tänk vad tiden går :)

2 januari 2014!

Galet vad konstigt det kändes att skriva 2014, det blev nyss 2013 men nu har det redan gått ett år sedan dess. Ibland undrar jag vad tiden tar vägen.Vill önska er gott nytt år och god fortsättning på det nya året, med nya möjligheter och spännande saker som både kommer hända ditt liv och min blogg. 

Idag är det torsdag och jag ska träffa upp världens bästa tjej och sedan jobba några timmar på Kicks i Jönköping. Låter som att det kommer bli en toppen dag:) Ville även önska er en bra dag :) 





RSS 2.0