Work Work!

God morgon söndag!
Här sitter jag och väntar på att klockan ska bli nio så jag kan åka till Jönköping för jobb även denna dag. Men först blir det frukost hos pojkvännen hihi :) Jobbar även måndag och tisdag nästa vecka så blir inte hemma så mycket. På torsdag blir det Stockholm över helgen så himla kul! Mode och skönhets mässa och shopping hoppas jag!
 
Vill önska er en bra dag och en bra vecka! Puss♥
 
 
 
 

sova, sova nästa!

Att somna vid två mitt i natten för att man inte kan sova kan vara rätt påfrestande iaf för mig. Gick iaf och köpte frukost på Rosetten idag på morgonen till mig och pojkvännen. Satt och myste en stund innan han gick och la sig och jag åkte hem till mig här i Hylletofta. Gunvor kom så vi fixade hennes naglar och sedan blev det lite matlagning och sedan tog jag mig en sovstund i sängen så blev inget stall idag. Orkade verkligen inte.
 
Sovstunden förlängdes med antal olika avsnitt av serier, skulle för tillfället kunna gå och byta om till pyjamas och sedan gå och lägga mig igen. Sjukt hur en förkylning och för lite sömn kan göra med en.
 
Imorgon väntas jobb på mammas jobb. De betyder att jag måste gå upp apa tidigt och ja de är jag ju inte van vid. Får se hur det går och om jag överlever.
 
Hoppas ni där ute har det bra och att ni kan sova gott och håller er friska.
 
 
 
 
 

Tysta Leken!

 
 
 
För musik nissen som jag är så älskar jag när man både översätter och skapar ny musik av både gammal och andras låtar. Denna är en av de nyaste coverna jag hittat, ni har originalet också för att jämföra.. Alltid så himla kul när man vågar göra något gammalt till nytt!

Det är tisdag!

Hej på er där ute denna tisdags kväll.
Idag har jag varit ledigt skönt nog, tog en liten sovmorgon och åt sedan god frukost.
Åkte sedan en sväng till Vrigstad för att hämta ett paket och köpte halstabletter och tee påsar till mig och farmor.
Tog sedan en sväng förbi farmor och farfar för fika och trevligheter.
 
Hemma igen blev det påbörjan av att laga mat och sedan hämta min bror som kom med bussen.
Bjöd farmor och farfar på mat tillsammans med familjen och har nu duschat, kollat lite serie, målat naglarna och ska väl snart försöka sova lite kanske.
 
Imorgon är det kurs morgon på Kicks och jobb i 3 timmar. Hemfärd igen och eventuellt en ridtur och sedan kommer hovslagaren för nya skor på hästarna.
 
Här händer det alltid något som ni vet så vi får se när vi hörs nästa gång! Puss♥
 
 
Dagens goda frukost!

när det inte är lätt......

När man inte mår så där jätte bra. När man vill krypa ner i sängen igen och bara försvinna för ett tag och eller förevigt. Äntligen är jag lite ledig, dock är det full fart med saker hela tiden. Är det inte hästen så är det något annat. Känner mig inte riktigt i fas, ångesten kryper under skalet och vill komma ut.
 
När den väl börjar dra och slita får man ju knappt inget gjort, du tänker att du ska göra en massa men du kommer ingen vart. Du står bara och tittar. Tittar på allt.
 
Imorgon är en ny dag och vi får hoppas att den kan bli till något bättre!
 
 
 
 

RSS 2.0