En ledig dag!

Lång sovmorgon startade min dag med och för en gångs skull så kunde jag sova. Så himla skönt, dock vaknar man av att man har verkligen ont i varje liten muskel i kroppen. Så himla jobbigt=/
 
Värmde mig en kopp te och gjorde två smörgåsar och klickade igång ett avsnitt av modellpojkar. Skön start på dagen! :)
 
Annars kommer det bli en lugn och skön dag. Ska bara va tänkte jag behöver verkligen det nu då jag är så himla trött. Får hoppas att jag kommer igång snart!
 
 
 

När tiden bara rullar på...

 
 
Hej på er!
 
Ibland undrar jag var tiden tar vägen. Imorgon är de fredag igen och veckan har varit fullproppad med jobb och godis ätande. Imorgon är det då fredag och jag ska jobba på min mammas jobb. Och på lördag är jag ledig för typ första gången på flera veckor. Så himla skönt faktiskt! På söndag vankas det fylliårande och kalas med släkten, över lever nog denna födelsedag också hihi.
 
Konstigt att tiden går så himla fort, för mindre än ett år sedan så fyllde jag 18 och hade brakfest och nu känns allt så himla "jag tar livet med en gnutta salt" planerar knappt aldrig längre och tackar jag till alla jobb jag kan får.
Tänk att det kunde bli så, trodde inte så om mig själv!
 
Nu ser jag ljust på framtiden och hoppas att jag snart kan bli lite arbetslös hihi
 
 
 

Min Magiska Häst ♥

Nu äntligen har jag kollat igenom bilderna som vi tog i söndags. Även att det inte blev så många bra kunde jag ändå plocka fram några stycken som blev väldigt fina. Väldigt svårt att jobba med Kajsa så hon antingen ska äta eller sura och ha öronen bakåt. Hon är verkligen inte lätt att jobba så är väldigt glad över dessa fina bilderna. ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt Ländtäcke!

Ikväll var jag och mamma och tränade i paddocken, Kajsa skötte sig faktiskt väldigt bra. Hon både travade och galopperade avslappnat och i låg form. Hon börjar förstå att hon ska använda sin rygg och inte bara kröka ihop sin nacke.

Det är så himla roligt att vi hittar nya saker att jobba med även att jag har haft henne i över 7 år, självklart är hon inte så utbildad som en 13 årig ponny kanske ska vara. Men med tanke på förutsättningarna så har vi faktiskt kommit en bra bit på vägen :)
 
När jag var på Charlies rea så köpte jag även ett brunt  fleece ländtäcke och tyckte det passade bra att använda det idag då det var lite halvkyligt. Kajsa passade perfekt i det och skönt att det låg stilla under hela ridpasset :)



Snygg kombination va?;) Älskar verkligen min bruna sadel ❤ 
 
 
 

Portkod 1525

Blev inte som väntat med bilderna på Kajsa och mig. Så är det alltid! Idag har jag varit och jobbat på Kicks, fullt upp nästan hela tiden och förberedning inför att jag helt själv ska stänga på fredag och vara helt själv i butiken på söndag. Hoppas att det går bra och att jag inte dör.
 
Tog bussen hem och har suttit nu en stund och kollat på nya Portkod 1525 som hade premiär ikväll. Gillar verkligen sådana serie :) Och helt värd att kolla på! Tog sedan två avsnitt av modellpojkarna, kul program. Man blir rätt förvånad utav att den branschen är så tuff!
 
Till tittandet blev det ostbågar och JULMUST! Asså det är oktober och man kan redan köpa julmust hihi super bra för mig som älskar julmust! Så japp nu var första julmusten för denna jul i magen hihi!
 
Nu väntas avsminkning och sedan sovdags för mig. Imorgon blir det jobb hos mamma, hoppas man kommer ihåg allt kan ju bli lite jobbigt annars hihi ;)
 
 
 

Magiska Band ♥

Vilken underbar dag det har varit idag, så härligt väder! Kyligt men ändå varmt då solen tittade fram. Idag startade vi dagen med en ridtur tillsammans med grannen och en tjej i byn. Trevligt!
 
Så skönt att komma ut i det fina vädret och man tog verkligen vara på tillvaron verkligen. Hemma i stallet igen fick sig Kajsa en riktig tvätt och gud vad mysig hon blev. Mjuk och glänste som få min lilla häst.
 
Tog vara på att hon var ren och fin med att ta lite kort, bilden nedan kommer från intagram men imorgon kommer alla andra bilder som vi fick till bra, tycker denna verkligen visar att vi faktiskt har ett så fantastiskt fint band mellan oss och att vi är skapta för att vara tillsammans. Min fina häst ♥
 
Mamma och jag drog sedan till skogen för att plocka svamp och oj vad mycket svamp vi hittade! Så himla kul! :) Vi började rensa men avbröt sedan för pizza avbrott till kvälls mat denna söndag. Duschat nu och ska hoppa i säng för lite skönhets sömn. Ledig imorgon, så himla skönt!
 
Har lite besluts ångest över hur jag ska göra imorgon. Ska hinna med en del hade jag tänkt och vet inte riktigt hur jag ska planera dagen. Kommer nog på hur jag ska göra :) Får sova på saken!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home is always the best!

 
Finns inte vad jag vet men hade varit väldigt skönt hihi. Här hemma blev det stallet, Agneta kom och hjälpte oss att klippa Kajsa. Skönt att få bort hennes enorma päls. I år har hon fått sådan tjock päls både snabbt och väldigt tidigt. Har varit lite omständigt med tanke på att våra hästar går ute om nätterna än. Så skönt för dem!
 
Som knorr på denna lördag blev det god tacos med familjen, gud vad konstigt det kändes att sitta tillsammans med dem och äta. Har ju inte blivit de så ofta de senaste då jag jobbat på kicks så mycket och är knappt hemma i veckorna.
 
Efter det blev det en skön dusch och sedan in smorning av verkligen hela kroppen. Än har jag inte blivit alldeles för torr så hoppas verkligen oljan jag använder funkar. Sitter nu i sägen och skriver här till er!
 
Ska strax bädda ner mig för att sova för imorgon väntas ridning vid tio och sedan ska jag bada Kajsa så jag slipper stövet som kom fram idag. Man märker verkligen att man inte varit i stallet eller att man kan göra de rena när de har sådan päls som hon har. Galet!
 
Fullt upp helt enkelt! Alltid kul! Önskar er en fortsatt kväll och en trevligt morgon dag :)
 
 
Dagens kanelbulle med tanke på att det är kanelbullens dag och för att jag älskar bullar hihi!

Dusch, Ansiktsmask & Ny Spellista!

Blivit en stadsbo verkligen på senaste! Är mer i stan än hemma men ikväll är jag faktiskt hemma i Hylletofta i mitt egna rum och ska få sova i min helt egna säng. Så fantastiskt ibland.
Kvällen har bestått av att äta god mat, räkna på lönen, duschat, haft en skön ansiktsmask och gjort en ny spellista då den gamla blivit gammal.
Imorgon väntas jobb på kicks igen, så himla kul jobb verkligen!
 
Är hemma igen på lördag eftermiddag om inget ändras. Då ska jag spendera tid tillsammans med min underbara häst. ♥
 
 
Min favorit!

RSS 2.0