Det nya lilla stjärnskottet!❤

Idag har jag och familjen äntligen fått träffa de nya lilla stjärnskottet som kom till världen för drygt två veckor sedan.  Så himla söt var hon och helt klart en ny liten stjärna som kommer ta en hel del av våran uppmärksamhet på kalasen här framöver. Hon sovde mesta delen av tiden vi var där men så mysigt.♥
 
Vi hade även med oss en fin liten present som vi hoppas på att hon kommer tycka om och vara söt i hihi. :)
 
 

Mysigt värre ❤ 

F.R.U.K.O.S.T❤



Min dag började med det här! Frukost! Så himla gott:) En riktig kick inför dagens jobb på Kicks. 

Tankar & Funderingar!

Under en tid har jag gått och funderat över ganska mycket men en sak som jag helt har i min hjärna hela tiden är att jag har förändrats. Jag tror inte det är sant att jag säger det här men jag äger faktiskt 3 par jeans nu och jag tycker det är så himla skönt att sätta på mig dessa. Tänk för bara några månader sedan så skulle jag aldrig sätta på mig ett par jeans men nu äger jag både 3 par och tycker det är så skönt att ha på mig.
 
Jag har helt släppt de här med klänningar, känner verkligen att det är en del av mig som faktiskt har lämnat ett stadie i mitt liv. Jag har vuxit som person så snabbt och jag känner att jag inte längre kan bära upp söta klänningar längre. Jag har blivit lite kaxigare, skaffat mig självförtroende och jag känner att jag faktiskt har det bra i mitt liv.
 
Problem sitter nog också i att jag tycker det är väldigt jobbigt att shoppa kläder, känner att jag inte hitta de jag söker i butikerna nu de senaste. Har så svårt att hitta de jag söker till min garderob och som representerar mig och mitt jag. Jag har nu under några månade mer lagt mina pengar på skönhet, make up och en för kärlek till läppstift. Har helt släppt klädfronten och lagt fokusen på skönhet istället.
 
För mig känns det konstigt då jag alltid har älskat att shoppa kläder och nu shoppar jag knappt några kläder. Står ändå där och känner varje morgon att jag inte har några kläder att ta på mig och det är ju problemet också. Med tanke på att jag har burit klänningar i så många år så har jag helt glömt att jag kanske ska köpa några tröjor att ha till, nu mina byxor. Så här står jag med 3 par byxor och har knappt inga tröjor och ja tänk mig då att gå i affärer och jag hittar verkligen inga snygga tröjor att bära till känns så himla jobbigt och obekväm.
 
Dock är jag så sugen på att shoppa kläder men jag hittar verkligen inte det jag vill ha utan varje gång jag går in i en butik så går jag nästan lika fort ut igen på grund av att jag inte hittar något jag fästs vid, ni tycker nog det låter toppen, men nej! För mig känns det väldigt obekvämt och jag vill så gärna ha en garderob som är välplanerad och som jag känner att jag har det mesta i men jag känner inte det utan har mest ångest och känner mig faktiskt ful i det jag tar på mig.
 
Varje dag man går in på olika modebloggare och ser hur snyggt klädda de är i verkligen allt! Från byxor till klänning och sedan försöker man själv så känns det så jobbigt när det faktiskt inte blir som man föreställt sig. Detta har nog lidit till att jag har börja använda jeans istället för alla klänningar jag har och allt annat som jag tyckte om förr.
 
Idag tog jag faktiskt och rensade i garderoben och plockade lite i plaggen jag inte använt på ett bra tag och faktiskt plockade ner dem och la dem i en kasse och stoppade in dem i garderoben. Det var dags för det steget kände jag, kläderna ska säljas på loppis för att gynna någon annan och sin garderob istället för att jag ska ha dem hängandes där. Detta gav mig en inblick i vad jag har och faktiskt hjälpte mig i att veta om och bilda mig en uppfattning av vilka plagg jag vill ha och hur jag vill klä mig.
 
Så jag ska smälta detta över natten och sedan imorgon ska jag försöka samla på mig den inspiration som behövs för att skapa den garderob jag vill ha! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite inspiration som kommer skapa min garderob!
 
 

Hemma i skogarna igen!

Hej på er!
 
Hemma i Hylletofta nu igen efter några dagar i staden med jobb och övernattning hos min pojkvän. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Idag har det jobbats i 3 h och sedan hemfärd hit och fixa min mosters naglar och min kusin. Väldigt roligt och trevligt:) Blev så nöjd med resultatet! Tog dock inte bild :(
 
Blev god mat och god efterrätt tillsammans med dem, så trevligt så!
 
Nu ligger jag i sängen, imorgon väntas hästfika vid 11 och sedan ska det ridas efter det tillsammans med grannen. Hoppas att min dam inte är allt för galen och att jag orkar med att rida henne. Blir nog att longera henne några dagar fram över också så hon får rusa av sig en del. Väntas eventuellt träning på tisdag så blir jobbigt om hon är för het då. Får se hur hon är.
 
Ne nu väntas sängen, för att sova så att jag inte är allt för trött imorgon ju. Önskar er en fortsatt bra helg! Puss!♥
 
 
 
 
Snodde bilden från kusinen min, ett av dagens arbeten! Rosa gellack på narturlig nagel! Så snygga naglar!
 

MY DAY!

Dagen har varit bra. Har kunnat bocka av många olika saker för att komma ner till noll på listan. Dagens göra har bestått av att mejla mina fel på min lön från kicks, mejlat arbetsförmedlingen, packat upp mina väskor och planerat in Charlis super stora häst rea näst nästa helg!
 
Har även fått ytterligare än kusin, en liten flicka! Asså äntligen! Min kusin skrev på sin fb att det var 18 år sedan det kom en flicka och ja, det var det ju för det var ju jag. Sedan dess har det bara kommit en massa killar. Hatar inte mina kusiner men att det blev en tjej nu gör det lite mer intressant! Så hoppas vi syns snart!
 
Longerade min häst idag också, gick lite bättre och hon verkade slappna av lite mer så det känns bättre. Ridningen blev faktiskt mycket bättre idag också så det kändes verkligen roligt att komma upp på ryggen igen. Körde ett konditions pass med henne för att hon skulle springa av sig och lugna ner sig. Hon var het men under kontroll så det kändes skönt. Hon har dock fått en sådan päls såå hon svettas som en gris, hon till och med fraggade på halsen idag, inte helt okej va? Dags för en klippning kanske;)
 
Imorgon ska jag jobba på Kicks, 11-18 sedan på kvällen kommer Kim och skor hästarna. Ska även longera Kajsa och kanske rida beronde på hur hon känns. Ska ju träna för Therese på onsdag och vill ju inte att hon ska vara för trött. Mycket att tänka på!
 
Nu har jag duschat, kollat ett avsnitt på en serie och målat naglarna. Nu väntar sängen för några timmars sömn för att sedan jobba imorgon. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag och att ni får en bra dag imorgon! ♥
 
 
 
För några dagar sedan....
 

Heta damen!

Med tanke på att Kajsa har stått och vilat ett tag på grund av att hon hade sträcks sig så har blivit väldigt het, så igår fick hon springa av sig på lina då jag inte orkar rida en häst som springer med huvudet i backen med racefart. Så hon fick springa ett bra tag i både trav och galopp. Hon var lite galen och både drog och slog med benen i luften men efter ett tag så gick det bra.
 
Så efter 40 minuter på linan var min dam ganska svettig och började lugna ner sig. Så skönt! Dags för lite bättre ridning istället för en het liten dam som gör vad hon vill utan kontroll. Ska låta henne gå på lina innan jag rider de närmaste dagarna också så vi får lite ordning på ridningen:)  Hoppas det hjälper!
 
 
 
 
 
 

Inte bra en ändring utan tusen!

Hej på er!
 
Oj vad livet förändras fort, i torsdags blev det kurs igen med gänget från Kicks. En toppen kväll blev det med mycket ny inspiration och skratt. Körde till Jönköping helt själv för första gången och det gick jätte bra!
 
Blev också ändrade planer inför helgen, fick äran att jobba, fre, lör och sön och det tackar man ju inte nej till. Dock ändrades nästa veckas inventering så ja får väl lite extra tid tll mammas jobb och fixa både lite cv och annat kul. Kolla efter nya jobb kanske vem vet?
 
levingen träning idag heller som jag skrev om i tisdags utan får ta det en annan dag, jobb är ju lite bättre än att träna sin häst. Gud vad hemskt det kändes att skriva så. Men så sant. Var och köpte två nya täcken till pållarna igår så får hoppas det jämnar ut det lite hihi.
 
Kvällen blir nog lugn här i Jönköping med pojkvännen min, skönt det också:) Ha överaskade mig med kladdkaka när jag kom hem från jobbet å gulligt :)
 
Önskar er en fortsatt bra kväll och helg! ♥
 
 


 
 

Jönköping nästa!

 
Nu drar jag till Jönköping för kurs i Clarins. Får nog en toppen kväll, önskar er det med! PUSS! ♥

Asså herremingud jag har körkort!


 
Hej!
 
Vilken tid jag haft tills idag, har hänt så himla mycket. Jag har jobbat på Kicks och på min mammas jobb. Väldigt kul! Jag har fixat mitt förgrymmade körkort idag också! Asså herregud vad konstigt det känns :S Man tror inte det är sant... Så är det, ikväll blir det kurs med gänget på Kicks likaså på torsdag.
 
Nu ska jag packa lite sedan fixa lite mat och sedan göra mig iordning för kvällens kurs i Jönköping. Sover sedan hos min prins och tar en sjukt tidig buss till Sävsjö imorgon morgon för att jobba hos min mamma. Fullt upp helt enkelt.
 
Kajsa mår bättre, men har inte hunnit vara hos henne så mycket för att jag har haft fullt upp med körkortet men nu kör vi. Ska träna för en tjej på lördag, ska bli kul! Hoppas det funkar bra och att Kajsa sköter sig!
 
 
Hoppas du har haft det bra!
 
 
 
Mina senaste dagar har sett ut såhär... Äntligen klar! LYCKA!
 
 
 

RSS 2.0