GLOSSYBOX februari! ♥

I Torsdags förra veckan landade äntligen min box i brevlådan. En efterlängtad månadsbox. Temat är kärlek och helt klart förstår man de på produkterna man fick. Även hypen av filmen Fifty Shades of Grey kallar de boxen Shades of Love box, lite kul tycker jag :) Produkterna i boxen gör att man får till en fin make up som är inspererad av Fifty Shades of Grey.
 
Det roligaste var nog att The Body Shop lanserar en ny lukt på sina Body Butter som heter Fuji Green Tea och vi fick ett test på den och det kallar jag lyx. Verkligen kul att få äran att testa den innan den hamnar i butik. Grönt te är ju fyllt av antioxidanter och just dessa gröna teblad är handplockade i Japan.  Kanske inte favorit lukten gällande min smak men får använda den för att den är så bra.
 
Rouger kan man aldrig få för många av i alla fall inte rosa för alla har olika rosa nyanser, av Nicka K fick jag deras Colorluxe Poder Blush i färgern Romantic. Ett lös rouge i som en puderpuff som gör appliceringen lätt och snygg. Kan verkligen meddela att färgern ger riktigt snygg färg och den rosa nyansen är verkligen så snygg riktigt pigg och fräsch rosa. Ny favorit kanske?
 
Något för läpparna är ju alltid roligt att få i denna box blev det ett Tinties Lip Butter i färgen Pink av Royal Apothic. Konsistensen var kanske inte som ett Lip Butter som man är van vid inte så krämig men den var riktigt bra pigmenterat och en väldigt snygg rosa färg. Förpackningen var super söt i alla fall, lite vintageinspirerat. Även att det inte var så krämigt innehåller det faktiskt arganolja, druvkärnolja, sötmandelolja och sheasmör. Väldigt bra oljor :)
 
Till ögonen blev det en super snygg ögonskugga från Marsk en Mineral Eye Shadow i färgen 50 Shades. Ni kan väl kanske ana vilken färg det är? Just det grå metallic som skiftar så himla snyggt! Lätt jobbad verkligen som det brukar vara med mineralprodukter och verkligen rätt namn då det går att få väldigt många olika nyanser av grått. Ny favorit kanske?
 
Fick även med två tester på Boots NO7 Protect och Perfect Advanced serum och Intense Advanced Serum. Även här förlansering på tester för oss som har Glossybox, kul att de satsar på nya produkter. Serumen innehåller även här väldigt mycket antioxidanter, ska hjälpa till att omedelbart ta bort fina linjer och intensen hjälper till mot djupare rynkor. Kanske fel produkter till mig men ja, kan ju ge mamma dem hihi.
 
Helt klart en godkänd box denna månaden, mycket förlanseringar som jag tycker är kul att testa på innan alla andra. Att det är användbara produkter är ett stort plus gör att man tycket det blir roliga att öppna boxarna hihi :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0