Sol och Jobb!

Hej på er! 

Hoppas allt är bra med er och att ni tar väl vara på den underbara värmen vi äntligen har fått! Jag jobbar hela veckan så solen ser jag inte så mycket tyvärr men så är det pengar på kontot istället! 

Till nästa vecka är jag faktiskt ledig några dagar men då blir det en liten tripp till mitt efter längtade Stockholm. Shopping står högst upp på listan men även trevligt besök hos de gamla damerna. Lär bli några trevliga dagar!

Strax blir det sängen här för att sova några timmar och sedan väntas det jobb igen. 

Ha en fortsatt bra vecka! 






Palmmönster!

Något som kommit mycket är palmmönster! Man kan se det överallt, är det inte på kläder så är det på inredning. Den gröna färgen och mönstret skapar liv i våra oftast vita hus just nu i sommar. Allt blir så mycket roligare med lite färg och mönster!
 


 
 

Produkter Som Är Slut!

Skönhets junkin som jag är så har man både testat en hel del och man har även hittat sina absoluta favoriter. Två produkter som jag aldrig skulle kunna leva utan är:
 
Clarins Double Serum, Complete Age Control Concentrate. Ett serum jag verkligen inte kan leva utan, helt magisk är det och du känner verkligen hur din hud blir så mycket bättre. Mycket mer spänstigare och huden blir verkligen mjuk och flexibel. En väldigt lätt formela och sjunker in i huden snabbt och smidigt. Applicera serumet efter din rengöring och ansiktsvatten, över serumet applicerar du din nattkräm och ögonkräm.
 
Serumet är sjukt dyrt 915 kr för 30 ml men den hjälper verkligen till att stimulerar hudens 5 vitala funktioner: Återfuktning, Näring, Syresättning, Skydd och Regeneration/ Cellförnyelse. Jag som är torrare än torras har med hjälp av detta serum haft en helt okej vinter och jag har känt efter att inte använt serumet på ca 1,5 vecka att min hud var helt förstörd. En produkt jag kommer köpa tills jag hittar något annat som funkar lika bra! Värd varenda KRONA!

 


 
Vem gillar inte askunge-cremer som verkligen fungerar? Jag älskar produkter som verkligen hjälper till att göra mitt trötta ansikte piggare, trolla bort slapphet och verkligen ger glöd till ansiktet. Överaskande nog så fick även denna produkt pris som bästa mirakel Cream hos Kicks för några veckor sedan Cremen äääärrr Clarins Beauty Flash Balm, Brightens and Tightens. En gång testat den förevigt tacksam över att jag rekommenderat den till dig!
 
Applicera ett tunt lager på rengjord och balanserad hud med hjälp av ansiktsvatten så ser du direkt en så stor skillnad på ditt ansikte. Applicera sedan din make up och du kommer känna dig som en ny människa! Produkt som jag gång på gång köper om för att jag bara älskar att se mitt ansikte så snyggt!
 




Vecka 26 och jag har världens bästa pojkvän!

Måndag nu igen men en ny vecka. Denna veckan består av 6 dagars jobb på Kicks i Jönköping, blir några dagar hos min pojkvän och några dagar hemma för att rida och ta hand om min lilla häst. Annars blir det lugnt tror jag, ledig på söndag i alla fall, då blir det en sväng på Öppen gård som hålls här ute i Hylletofta. Ska även få ut veterinären för att vaccinera Kajsa innan onsdag nästa äventyr.  Lycka till, till mig!
 
För några veckor sedan hade jag och min man 1 1/2 år tillsammans och jag måste bara visa vad jag fick, fick väldens finaste öron hängen från honom. Verkligen så himla fina och enkla som verkligen funkar till vilket tillfälle som helst. Värdens lyckligaste tjej! Tack underbaraste du!
 


 

Glad Midsommar!💗



Glad Midsommar på er! 

Hoppas ni har det bra och får en fin midsommar ikväll! Här har det ätits sill och potatis, ingen sill till mig utan kassler men funkar lika bra för mig. Jordgubbar och grädde har också slunkit ner i magen.

Strax blir det en sväng ner till hembygds gården för lite firande och ikväll ska vi fira midsommar afton hos grannen på rännet. 

Så ser min midsommar ut, hur ser eran midsommar ut? Skriv en kommentar och berätta :) 





Produkter Som Är Slut!

I början av året var jag inne på Bellbox som nu har blivit Lycko i Jönköping. Hade stora problem med min hårbotten då och jag fick hjälp med ett väldigt bra shampoo för irriterad och torr hårbotten från Kevin Murphy. Shampot hette Balancing Wash och ska hjälpa till under kur liknade tvättande att få bort irritationen och återfå balansen i hårbotten.
 
Jag tyckte absolut det hjälpte då min hårbotten verkligen blev bättre och klådan som jag hade också försvann. Har verkligen börjat tänka på att inte använda produkter som kan orsaka irritation och vet till stor del vad som funkar och inte. Uppstår det igen kommer jag absolut använda det igen.
 


 
Tyckte även att mitt hår kändes glanslöst och torrt så köpte även med mig Maria Nila True Soft Masque som ska återfukta och mot arbeta frissighet och skall även skydda från UV-strålarna. Lätt och enkel hårinpackning som faktiskt hjälpte till att återfukta och gav verkligen mycket glas till håret. Mina lockar blev faktiskt riktigt fina.
 
Har tyvärr kärat ner mig i Moroccan Oils produkter så har man en gång börjat använda deras produkter så är du fast bara älskar dem så tycker Moroccan Oils produkter är bättre än Maria Nilas produkter tyvärr. Mycket för att det är mer oljor i deras produkter som ger håret mer vård tycker jag. Men smaken är som baken som jag bruka säga!
 


 
 

Sen Frukost!

 
Dagen började men en riktigt lång och skön sovmorgon, kände att det var det jag behövde efter en vecka med tidiga morgonar och sena kvällar med jobb. Frukosten blev sen men så blir det ibland.
 
Mysigt att bara ta det lugn och kolla på lite serie för att bara få känna sig ledig. Skönt nog så är jag ledig hela denna veckan och på fredag är det midsommar afton men innan dess ska en hel del fixas.
 
Det blir städning i stallet, målning av stallet och ridning. Jag ska hinna med att träna lite och det ska städas grundligt av mitt rum. Det ska plockas ut ur mina kläder ska leta upp någon loppis och parkering ska fixas inför sommaren uppe i Jönköping. Ja ni hör ju att det är i stort sett uppbokat hela veckan med saker som ska göras.
 
Ska även hinnas med att göra mina naglar lite snygga och bloggen ska laddas inför några veckor framöver. Har en hel del att skriva och berätta om för er. Har köpt på mig en hel del skönhets produkter och det kommer jag visa er :)
 
Ska även ge ut en give aways här på bloggen på saker jag inte har användit eller tänker använda. Hoppas ni kommer tycka det blir kul :)
 
Vi ses under veckan! Ha en bra vecka!
 
 
 
 
 

Favorit Låtarna Just nu!

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av några favoriter just nu. Hoppas ni har en bra fredag! Kram♥
 
 
 
 
 
 
 

Produkter Som Är Slut!

Vi fortsätter på denna serie och hoppas ni tycker om att läsa om produkter jag har tagit slut på.
 
Denna vecka kommer jag skriva om två make up produkter som helt klart är två av mina favorit make up produkter! Min absoluta favorit mascara Fiber Lash volume boosting mascara från Kicks, vad använde jag innan? Den här är ju den bästa jag har testat någonsin. Formelan är bra och borsten är i hår så den fångar verkligen upp alla fransarna. Maskaran är så himla dryg och den är verkligen de bästa kortet för mig som verkligen vill ha mycket mascara och fransar.
 
Produkt som jag bara älskar och har du problem med dina fransar och inte vet vad du vill ha för mascara, testa Kicks du kommer inte ångra dig!  En produkt som kommer finnas i min sminkväska många år framöver!
 
 
 
 
Som jag berättade för er i mina favorit inlägg om Foundation så hade jag problem att hitta bra täckande Foundations i en ljus färg. Berättade då om Make Up Stores CC Foudation som jag använde först i ansiktet innan jag la min andra Foundation både för att täcka och ljusa upp. Nu är min slut och jag har redan införskaffat mig en ny och den används flitigt. Älskar formelan och den är verkligen ljus och täcker så himla bra.
 
Har du som jag problem med att hitta rätt färg på din Foundation applicera en CC Foundation i ansiktet innan i en antingen ljusare eller mörkare nyans och sedan din Foundation får du oftast ett bättre resultat! Lika så om du har problem med täckförmågan på din Foundation! 
 
 
 
 

Nude Chiffong Tröja!

För några dagar sedan flyttade det in en jätte fin tröja som kommer användas väldigt mycket i sommar. Tröjan kommer från Bikbok och är i chiffong i nude färg, kommer vara så fint till ett par jeans shorts eller en vit pennkjol.  Modellen är av den man har neddragen på armarna och kommer vara så snyggt och är en av sommarens stora trender. Kommer passa så fint till brännan som väntar! 
 






 
 

Ny Vecka Och Nya Möjlighter!

Godkväll fina ni!
 
Allt är bra med mig efter en väldigt rolig vecka med mer jobb än vad vecko planeringen gav i måndags. Fick jobba på mammas jobb på fredagen och på lördagen var det heldag på Kicks. Nu väntar ytterligare en vecka men massa jobb, mycket roligt och har i stort sett hela ansvaret för butiken. Bor hos min man denna veckan så jag inte blir helt utarbetad som jag lär bli men ska bli så himla roligt!
 
Har för fixat några inlägg som kommer upp, kanske blir något extra om jag hinner i veckan! Annars måndag, onsdag och fredag. Kicka in och njut!
 
Ha en bra vecka nu mina kära!
 
 
 
 
 
 

6 Juni 2014 ♥

Tiden går så fort och för exakt ett år sedan idag tog jag studenten. Studenten var en av de bästa dagarna i mitt liv. Den lyckan och glädjen är obeskrivlig och står väldigt högt upp på listan på dagar som är de bästa dagarna i mitt liv.
 
På min student dag var alla mina nära och kära hos mig och som gåva från min faster Anneli med familj fick jag ett presentkort på en smyckes affär i Vetlanda. För några veckor sedan var jag och plockade ut ett jätte fint halsband och tillhörande örhängen från Astrid och Agnes Collection. ♥
 


 
 
 
 
 
 

GLOSSYBOX Maj!♥

Dags att visa vad jag fick för roligt i min glossybox denna månad. Jag är kanske inte jätte wow vad kul produkter utan det var en liten flopp för glossybox tycker jag. Jag fick hem:
 
Glazel Visage Loose Eye shadow, färgen är i guld/rosse/champanje väldigt snygg faktiskt. Funkar både till använda till ögonen och som highlighter. Skimrar väldigt fint så tror den kommer bli en favorit hos mig i sommar.
 
Être Belle Cosmetics  Aloe Vera Moisturizing Gel fick jag även hem, ska återfukta huden och jämna ut den. Funkar säkert bra om man bränner sig i sommar, eller till efter rakningen kanske. Vi får testa!
 
Coloran Permanent Ögonbryns färg i färgen Brunsvart fick jag hem i min lilla box, har ju väldigt mörka ögonbryn redan så kanske få be mamma hjälpa mig att färga mina ögonfransar istället och fixa hennes ögonbryn kanske? Får fråga henne hihi :)
 
Make Up Store var även med i denna box, börjar bli lite tjatigt tycker jag tyvärr. Denna box fick jag ett nagellack i färgen Susan, ett rosa och blått glitter nagellack. Lär aldrig använda det tyvärr så ska försöka plocka ihop lite saker och lotta ut lite fina giveaways till er? Vad säger ni om det?
 
Aco Light Touch Mattifying Sun Face Cream SPF 20 är en solkräm som ska återfukta utan att täppa till porerna och den ska göra så att huden blir matt. Ska bli kul att testa då de flesta krämer med SPF i ger en väldigt glansig hud. Vi får se om den håller måttet!
 
Detta var mig box, inte jätte nöjd som jag sa innan men alltid kul med lite skönhets saker så här en onsdag. Hoppas nästa box blir roligare!
 
 

Produkteer Som Är Slut!

Jag har nu i snart ett år använt mig av Clarins hudvård produkter och jag är helt såld. Älskar produkterna och jag har fått så himla mycket bättre hud när jag har använt deras produkter.
 
Två produkter som tar slut lite oftare än deras underbara krämer är ansiktsvattnet och ansiktsrengöringen. Även att det går åt lite mer av de produkterna så bara älskar jag dem.
 
Jag använder mig av Clarins Cleansing Milk till att ta bort min make up som är till ansiktet men det bästa med de är att den funkar jätte bra till att få bort ögonmake upen också och det är ett väldigt stort plus hos mig. Funkar inte med vattenfast men för mig som inte använder vattenfast så är den jätte bra!
 
Jag gillar att den är så krämig och skön att ha i ansiktet och den tar verkligen bort all  make up. Jag som har ganska torr hud använder mig av Normal till torr hud så den hjälper verkligen mig att inte känna mig så torr längre.
 
Produkt som jag köper om och om igen, har du inte testat Clarins produkter gör det du kommer inte ångra dig!
 
 
 
 
 
Något som också är så himla vilktigt för att få en bra hy är att använda ansiktsvatten. Ansiktsvatten hjälper till att balanserar PH värdet i ansitet. Varje gång du tvätta ditt ansikte med vatten blir huden basisk men ansiktet ska vara surt så med ansiktsvatten balanserar du upp det. Jag använder mig av Clarins Toning Lotion med Kamomill för att man hud ska bli balanserad och surt. Detta hjälper verkligen bra när man är torr i ansiktet, jag har även här för normal till torr hud.  
 
Ansiktsvattnet har hjälpt mig jätte mycket och den har gjort att mig hud har blivit mycket mer balanserad och känns mer behaglig. Inte lika torr och känslig som jag har varit innan, utan en mer lugn och inte lika torr hud. Jag gillar den lite kylande känslan som man får av att applicera ansiktsvattnet i ansiktet och du känner dig så fräsch efter och huden känns verkligen förbered för nästa hudvårdande produkt som ska läggas på huden.
 
En produkt som jag inte skulle klara mig utan så kommer köpas om och om tills jag hittar något kul på marknaden. Men tills dess Clarins hihi!
 
 
 
 
 
 

Välj SPF!

Något jag just nu har blivit mer och mer uppmärksammad på är det här med SPF. För ex antal år sedan brände jag mig så hårt i ansiktet att jag fick blåsor, blåsorna blev sedan till hård hud som sved och gjorde väldigt ont. Det tog lång tid innan det läkte, det gjorde så ont och sved så mycket att jag knappt kunde öppna munnen eller röra ansiktet i huvudtaget. Jag hade tur, idag har jag inga ärr eller andra men efter denna olyckliga dag då solen stod som högst och brände mitt ansikte. Detta hade inte hänt om jag visste att solskydd hade räddat mig men som barn tyckte jag bara det var jobbigt, kladdigt och obehagligt.
 
Varje dag då jag jobbar på Kicks och säljer dagkrämer vill ofta inte  kunder ha SPF i sina dagkrämer. Jag är väldigt undrande till detta då jag som vet vad solen kan göra med oss och våran hud, varför inte man väljer SPF? Många tror att man inte får en lika bra bränna i ansiktet om man har SPF i sin dagkräm, sant på sätt och vis men du får en snabb bränna och eventuellt bränner du dig och huden flagnar och du blir blek igen. Men använder du en dagkräm med SPF får du brännan under en längre period som kommer ger dig en mer hållfast bränna och du skyddar dig från de värsta strålarna som vårat ozonlager försöker skyddar oss från men som har blivit tunnare och tunnare.
 
Linda Hallberg visade för några veckor sedan en film som verkligen skrämde mig. Denna film handlar om hur våra hudar ser ut om man kollar  genom en ultravioletkamera. Jag blev väldigt skrämd och chockad av denna film och har sedan dess inte visstats ute utan SPF och kommer aldrig mer gå ut utan. Hudcancer och för tidigt åldrande är något jag inte vill problem med i mitt liv.
 
Här har ni filmen, ta er tid och se den och välj alltid SPF innan ni går ut!
 

Min Vecka 23!

 
Hej på er!
 
Nu var det dags för en ny vecka igen och den väldigt lugn mot vad mina andra veckor har varit det senaste.
Idag har morsdag firats med ridning på morgonen, mat hos min fina mormor och nu i kväll har det blivit en film och popcorn. En helt perfekt söndag helt enkelt! Har eran söndag varit bra?
 
Idag är det 1 Juni och det betyder ny månad och nya möjligeter. Har satt upp några nya mål som jag måste börja hålla bättre och faktiskt gå in för det. Känner att jag nu det senaste har ätit på tok för mycket godis, kakor och andra sötsaker. Jag känner att det har tagit över allt mitt ätande och känner knappt ingen hunger längre så nu ska jag sluta med att äta detta för att ta tag i mitt liv och sluta vara socker beroende. Jobbigt beslut och mål men måste faktiskt göra det!
 
Ska försöka komma ut och röra på mig mer för att också må bättre, ångesten över vad vågen visar börjar fräta sönder min hjärna och jag måste känna att jag kan ta kontrollen och göra det jag måste för att min hjärna ska må bättre.
 
Ska även försöka vara med på loppis eller i alla fall försöka lägga ut på loppisar med kläder jag inte använder längre eller inte vill ha. Detta ska även leda till att jag ska fundera ut exakt vad jag vill ha i min garderob och verkligen tänka över mina inköp. Gällande alla mina inköp! Känns som att jag spendera mina pengar på fel saker och vill verkligen ändra på det.
 
Min vecka ser ut så här för övrigt.
 
Måndag:
 
Planerat att ta en lång sovmorgon, kolla lite serie, städa upp på rummet, tvätta, laga mat till familjen och sedan rida på kvällen med min mamma.
 
Tisdag:
 
Jobb på Kicks i Jönköping, sover hos min fina pojkvän. Vet ej om det händer något kul denna dag vi får se.
 
Onsdag:
 
Jobb på Kicks även denna dag, på eftermiddagen/kvällen ska jag och min man fira åran 1 1/2 år tillsammans med något kul, lutar åt att det eventuellt blir en tripp till Tabergstoppen. Men allting ändras fort här ibland så vi får se vad som händer hihi. Får se om jag åker hem på kvällen eller om jag sover över en natt till.
 
Torsdag:
 
Allting beror på om jag sover hos min man eller om jag åker hem. Det ska i alla fall ridas, Kajsa ska ut på en riktig galopp runda för att rusa av sig lite energi. Det ska lagas mat till familjen och på kvällen får min mamma bekanta till sig på tjej kväll. Så det blir en lugn kväll med serie tittande och bloggning skulle jag tro.
 
Fredag:
 
Inget planerat mer än att det i alla fall ska bli fredags mys med eller utan pojkvän får vi se, annars med familjen. Kajsa ska ut och ridas på, en liten skogs runda får det bli då hon behöver energin till lördagen.
 
 
Lördag:
 
Börjar dagen med träning för våran tränare, hoppas Kajsa kommer tycka det är kul och sköter sig fint. Känns lite jobbigt annars. Annars är dagen fri, blir nog eventuellt fix i vinterhagarna och lite städning i stallet. Finns alltid något att pyssla med. Blir kanske lite mys med min man vem vet hihi.
 
Söndag:
 
Ridning på morgonen tillsammans med mamma och grannarna tror jag. Våran strandad aktivitet på söndagar. Bloggen ska även fixas och donas med för att ni ska ha något kul att läsa om i veckan. Det ska även packas inför en lång vecka med mycket jobb på Kicks. Hoppas det blir kul och att någon av er där ute kikar in hos oss och säger hej!  Serie tittande och fixande i stallet får nog stå för söndagens aktivitet. Söndags mys med film får avsluta denna vecka :)
 
Hur ser din vecka ut? Mycket att göra eller lugnt?
Skriv en kommentar vet ja!
 
Önskar er en bra och trevlig vecka!♥

RSS 2.0