Sista Juni tjugohundra femton!

Ja jag lever men det är knappt, mycket har vänts upp och ner och hela jag har mått väldigt dåligt. Jobbet har jag varit på i många, många timmar i många, många dagar nu men tycker det är så himla kul och ser ingenting som omöjligt längre!
 
Allt händer av en mening och meningen är att jag skulle bara ha denna sommaren sedan skulle/ska jag göra något annat. Det är så det faktiskt är och jag tror på det.
 
Hösten är snart här och ser bara möjligheter i allt så nu kör vi imorgon är det en ny dag och ny månad så nu kör vi!
 
Ha det så bra så länge! LOVE!
 
 
 

Vecka 30 !

Hej och åter hej till denna måndag, som sagt det är måndag och ny vecka. Har varit lite onärvarande här men tog lite semester med att vara i mitt Stockholm några dagar. Hade så kul och denna stad är verkligen himlen gällande shopping. Fick med mig väldigt många nya produkter som jag kommer älska att använda.
 
Sedan har det bara stått jobb på schemat. Väldigt roligt som alltid men tycker synd om min lilla häst som bara få gå och dega i sin hage. Får ta och ta tag i att åka hem till henne min lilla stjärna lite mer, bor ju till stora delar hos Niclas nu då jag inte riktigt orkar åka fram och tillbaka varje dag. Jag har väldigt tur att jag har min underbara pojkvän ♥
 
Vecka 30 kommer bestå utav 7 dagars vecka, lite Kajsa häng hoppas jag några dagar. Pojkväns mys och sovande. Ja, det blir nog en fullspäckad vecka detta med!
 
Hoppas ni har det skönt i era semestrar, jag är inte alls avundsjuk hihi!


Hihi en blir på mig och mamma påväg upp till Stockholm, vissa säger att vi är så lika är vi det?

 
 
 
 

Produkter Som Är Slut!

Idag är sista avsnittet av " Produkter Som Är Slut! " och med det så avslutar vi med lite skrubb både till ansiktet och kroppen. Har gjort slut på två produkter som jag har använt en hel del men varit väldigt dryga.
 
Till kroppen är det en från The Body Shop, Cranberry Joy Body Polish med som sagt tranbärs extrakt och fare trade märkt honung. En ljuvlig peeling som har stora korn som ger dig hur mjuk och len hud som helst. Luktar gott och har varit en stor favorit hos mig. Har använt den till stor del två till tre gånger i veckan för att bli av med torr hud på kroppen så att min body lotionen verkligen går in i huden så det hjälper till att återfukta.
 
Kommer absolut köpa om denna skrubb igen, testa på en annan lukt till nästa gång kanske.
 


 
Till ansiktet har jag använt ACO Face Scrubcreme, en helt vanlig skrubb inget speciellt. Tar bort död hud men luktar inte särskilt gott tråkigt nog. Väldigt många korn i normal storlek men väldigt lite "crem" som hjälper till att göra peelingen mjuk. Jag som har torr och känslig hud behöver väldigt mycket vatten för att jag inte ska bli helt sönder peelad. Har använt den max två gång i månaden för att inte min hud ska bli allt för känslig!
 
Kommer inte köpa denna igen, känner att jag kan hitta tusen gånger bättre skrubb än just den.
 


 

RSS 2.0