onsdagen den 28 oktober 2015

Godkväll mina fina! 
 
Idag är det onsdag och mycket har hunnits med denna dag började dagen med att släppa ut hästarna runt 7, Kajsa var helt galen verkligen men de andra två var lugna. Mockade två party boxar och det innebär att det är skit och kiss överrallt, Kajsas box var värre än dagen efter nyårs afton och då är det riktigt illa men idag var det ännu värre! 
 
Tog mig sedan en tur på min lilla knasboll som var helt galen. Skritta fanns inte utan galopp i full fart, ibland undrar jag vad det finns i hennes huvud. Väl tillbaka i stallet var hon super mysig, så vi stog en stund och bara myste♥
 
Fixade klart alla syslor i stallet, drog mig sedan in för en skön dusch och fixade mig inför jobbet. Åt god frukost och sedan bär det av till jobbet. Jobbat 13-18, tog bilen hem efter en bra dag på jobbet. 
 
Ikväll har det bestått av äppelpaj och tv serier, har blivit en nörd! Skaffade mig ett konto hos HBO Nordic, verkligen så farligt men så bra hihi. Hösten är här och jag brukar ju stänga in mig på mitt rum framför datan och kolla serie, det blir mitt liv lite. Vad brukar ni göra på kvällarna när det mörknar så tidigt? 
 
Uppdatering för er! Strax ett avsnitt av min favorit serie och borttgning av sminket och sedan sova. Imorgon väntas mer jobb och ännu fler serier hihi! ♥
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina Presenter! ♥

 
För exakt 1 vecka sedan fyllde jag 20 år, väldigt märkligt och jag känner mig sjukt gammal. Ålders noja, jo tack här har ni mig! Hade ju en super bra födelsedag och fick en massa fina paket. Allt från påfyllning av glas, till sköna kropps produkter och värdens finaste öronhängen och armband från Lily and Rose av värdens bästasta pojkvännen. Så himla lyckligt lottad ♥
 
 
 
 
 
 
Så tacksam och så himla glad över alla mina presenter. Tack så hmla mycket! ♥
 
 
 
 
 

Adele-Hello♥

 
Måste bara dela av mig av denna helt underbra låt, Adele har lyckats som alla andra gånger! ♥
 
 

Underverk!

Hej på er!
 
Jag bara tänkte berätta om något helt underbart, verkligen. I måndags bestämde jag mig för att jag skulle boka tid för massage, för att jag har haft så himla, himla ont i min rygg det senaste och kände att jag faktiskt var tvungen att göra någonting åt det för det började bli ohärdligt. 
 
Jag beställde en tid hos Hudoteket i Jönköping för Klassisk massage i 50 minuter, länge kanske men blev rekomenderad det för den beskrivningen av smärta jag hade. Jag fick tid i torsdags (igår) hos en tjej som hette Anna, super trevlig tjej och verkligen super duktig. 
 
Har har sedan tidigare gått hos sjukgymnast och fått diagnosen att jag haft "trötta" muskler och då fått order om att jag ska träna mina "djupa" muskler, men det hjälpte inte jätte mycket tyvärr så slutade gå dit och göra övningarna. 
 
Värken har bara blivit värre och värre och när du tillslut har så ont att du inte vill gå upp på morgonen är det dags att göra något. 
 
Massagen var både skön men även lite läskigt. Lite halv svårt att slappna av när man känner hur hela musklerna i ryggen dras ut igen och när händerna knådar ut de muskelknutorna jag har i överflöd. De där 50 minuterna kändes inte alls som 50 minuter men väldigt skönt när det började lida mot sitt slut. 
 
Jag kände redan då att jag inte längre hade ont i min rygg och den känslan var helt underbar. En dag efter massage besöket är det fortfarande bra och känslan av att kunna komma ut och rida utan att ha ont var så himla underbat, lika så stiga upp idag på morgonen. 
 
Enligt Anna var det en hel del som inte stog rätt till så nu ska jag gå kontinuerligt för att det ska bli bättre och det ska jag absolut göra då vara utan smärta är så himla fantastiskt! 
 
 
 
 
 
 

SENSAI ♥

Jag trodde aldirg jag skulle byta ut min hudvård från Clarins men nu har jag det till Sensai och oj, vad nöjd jag är! Jag skrev ju ett inlägg om att min hud hade blivit helt upp och ner och jag kände mig så ful och hemsk men nu känns det som att det håller på att vända och jag är så himla glad!
 
Kicks.se beskriver de märket Sensai såhär "Var och en är vacker på sitt eget unika sätt och präglas av sin karaktär och livsstil. Silke är känt som en ”andra hud” och tack vare sin mjuka konsistens och minimala genomtränglighet är den en av världens mest värdefulla fiber. Sensai gör allt för att hjälpa din hud att nå sin fulla skönhetspotential. Sensai ser till just dina hudvårdsbehov och önskar dig ett liv av oändlig skönhet."
 
Siket gör verkligen huden så himla mjuk, jämn och som sagt det känns som en andra hud.
 
Med två stegs tvätten hjälper verkligen till att rengöra huden men du känner dig verkligen inte uttrokad utan huden känns så mjuk och ren, har haft lite problem med att jag inte tyckt att jag blivit helt ren från makeupen men nu gör jag det. 
 
Ansiktsvattnet applicerar jag sedan med händern och oj, vad annorlunda det var mot andra ansiktsvatten. Detta lägger sig som en hinna på huden och det känns som att du har en mask på dig men man känner verkligen att huden blir återfuktad och anti-ageingen drar riktigt i huden, som sagt, jag är rädd för att bli gammal! 
 
Lotionen är mycket rinnigare än vad jag är va vid, men super skön. Lotionen blir man verkligen återfuktad på djupet och den lämnar efter sig en lite klistrigare känsla som hjälper till att din foundation både hålle bättre men också appliceras snyggare. Har även en tjockare kräm som är riktigt fet som verkligen återfuktar huden, den är så fet att den är ganska svår att applicera men huden känns verkligen så himla mjuk och spänstig. Riktigt bra kräm om man inte vill använda någon fuktgivande primer under sin foundation.
 
Har fått så himla många bra kommentarer om att jag har så himla fin hud på min nya arbetsplats och det är pågrund av dessa produkter!
 
Har även köpt till ett peelingpuder som jag har blivit helt tok kär i. Huden blir så himla mjuk och ren men du känner dig inte helt blossig i ansiktet som du kan bli av andra peelingar. 
 
Ni förstår nog inte hur nöjd jag är med dessa produkter och att min hud har blivit så mycket bättre gör mig så himla lättad, hållde nästan på att bryta ihop för att de var som det var. Dyra som skrutt men helt klart värd varenda krona! Love this shit! ♥
 
 
 
 
 

20 år!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! Grattis till mig ! Speciell dag då jag fyller 20 år men det känns lite overkligt att fylla så mycket, tiden går alldeles för fort! 
 
Dagen har varit bra, tog en liten sovmorgon, sedan fixa mig inför jobbet, jobba några timmar på H&M och sedan hem till min underbara familj som fixat tacos och marängsviss, super gott! Fick även fin fina presenter som jag verkligen blev så glad för :) Tack underbara familj ♥
 
 
 
 

Madlady.se

För några dagar sedan fick jag hem ett paket från Madlady med 2 soft matte lip cream från Nyx i färgen Cairo och London verkligen älskar dessa! Hade även beställt hem longe wear liquid lipstick från Gerard Cosmetics i färgen Aphrodite även deras star powder i färgen Marilyn som är en riktigt fin guldig highlighter.
 
Super nöjd med mina köp!♥
 
 
 

Smashbox Double Exposure ♥

Så fort smashbox lanserad sin andra ögonskuggs palett för en tid sedan har jag suktat och längtat efter att den skulle komma till Sverige.  Det har den nu och så fort den kom in på Kicks.se tryckte jag på beställningsknappen.
 
Väldigt nöjd och glad över denna fina palett, färgerna är så himla fina och att du kan använda dem blött och få en snygg och intensivare färg något som är super kul! Höst sminkningar nästa!  
 
 
 
 
 

Kajsa & Jag! ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag tog jag tillfället i akt att ta lite fina bilder med Kajsa, hon var dock inte jätte sugen, så det resulterar i att det inte blev så många bilder. Men jag är glad för det lilla min underbara häst går med på! ♥
 

Anastasia Beverly Hills contour kit 💗

Äntligen har jag dig i mina ägor, efter mycket suktande och längtan är jag stolt ägare av Anastasia Beverly Hills contour kit i puder format.
 
Efter att använt det i butiken på så himla många kunder så kunde jag nu inte motstå att inte köpa den.  
 
Pakiteringen är så himla lyxig och produkten är ju gudomlig. Snygga färger och bra pigmentering. Ny favorit! 
 
 
 
 

En helt vanlig fredag♥

Godkväll på er! ♥
 
Det är fredag och den har faktiskt varit bra, börjar dagen med sovmorgon skönt nog. Sedan får man ett telefonsamtal av chefen om att hon behövde arbetskraft så det tackade vi ju ja till. Så himla kul att känna sig behövd och det är verkkligen super kul på jobbet! 
 
Soterade papper och åt frukoost framför serien Bron på svtplay, blev sen med make upen, kastade i mig lite mer kaffe och en piråger för att sedan åka och efterkontroll på besiktningen med min underbar bil. Blankt papper, så nu rullar vi ett år till! 
 
Drog sedan till Värnamo, blev galen på alla lastbilschafförer för att de är bara så jobbiga. På jobbet var det super kul, känns verkligen som ett toppen ställe att jobba på och kollegorna är super bra! Gillar det så mycket! 
 
Sluta jobbet, köpa fredags godis och sedan köra hem till landet. Köpa med pizza till familjen men få vänta i evigheter men bilen blev ju tankad inför måndag då det väntas mer jobb, underebart! 
 
Hem, äta pizza med familjen och min underbara pojkvän som kom. Så efterlängtat! Inte för att vi firar längre men idag har vi faktiskt varit tillsammans i 1 år och 9 månader, tiden går verkligen super snabbt. En månad bara swissar förbi. 
 
Efter pizza häng och tv mys med mannen så tog han och åkte hem. Jag klär om till pyjamas och kröp ner i sängen och kollade massa youtubes klipp på mina favoriter. Nu harr jag skrivit de här långa till er för jag saknar att skriva som en dagbok. Ibland brukar jag bläddra tillbaka några år och läsa vad jag gjorde, tycker det är så kul. Återuppleva minnen!
 
Hoppas ni haft en lika bra ikväll om jag! Kram! ♥
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0