Estee Lauder, Advanced Time Zone Eye Creme!

Jag som många vet är riktigt noga med min hudvårdsrutin och använder bra produkter för ansiktet och rengör verkligen huden noga och använder en del masker och dyligt för att hålla den fin och ren. 
 
Nu var det dags att köpa till en ny ögonkräm till samlingen, denna gång blev det en från Estee Lauder, Advanced Time Zone Eye Creme. En lite fetare kräm som hjälper till att sakta upp åldrandet och ökar den naturliga produktionen av hyaluronsyra som hjälper till att motverkar linjer, den är rik på fukt och den ska hjälpa till att reparera huden till den mer ungdomliga huden. Finns att köpa här!
 
Jag är super nöjd med den! Återfuktad huden till max och det känns och syns att det har blivit mindre rynkor och huden har blivit mer slät runt ögonen. Skönt att den är lite fetar nu till vintern då jag lätt får rinnande ögon och beöver smörja lite extra. 
 
Än så länge toppen betyg, men jackten efter nya bra produkter är alltid i mina tankar så säg till om ni har några bra produkter som ni skulle kunna rekomendera! 
 


 
 
 
 

GLOSSYBOX NOVEMBER! ❤️



Min jul med Glossybox! 
 
Det är verkligen så himla roligt att få ett paket varje måndag med roliga och spännande produkter i, jag kallar det vardags lyx och man ser verkligen framemot att öppna detta paket. 
 
November boxen är jul inspirerad och i min box fanns det:
 
Maybeauty, The Incredible Face Gel, en ansiktsgel som exfolierar huden.
 
Etre Belle Cosmetics, Golden Skin Caviar Eye Roll-On, en upp piggande ögon gel med lyster som svalkar och stramar upp runt ögonen.
 
Make Up Store, Eye Pencil i färgen Blue Lagoon, en krispig ljusblå/tukos färg. 
 
Naobay, Calming Face Toner, ett ekocertifierat ansiktsvatten som ska lugna och vårda huden med extrakt från kamomill och sallatsspikblad.
 
Carmex, Original Lip Balm, enligt många är det det bästa du kan använda till dina torra läppar. Dags för mig att testa!
 
 

Madlady haul!

För några veckor sedan fyllde Madlady år och med det hade de 25 % rabatt på hela sitt sortiment och jag var ju inte sen med att faktiskt klicka hem några produkter som jag har kollat på länge. 
 
Jag beställde för en tid sedan ett av deras Gerard Cosmetics, Long Wear Hydra Matt Liquid Lipstick och bara tok älskade det så beställde hem två stycken nya färger Invasion och Ecstasy som är två helt underbara färger. Längtar så tills jag kan använde dem!
 
Något jag också var sugen på att testa från Gerard Cosmetics var deras lipstick i färgen Underground och ja, jag förstår varför den är så hipe på youtube den är dö snygg! 
 



Invasion, Ecstasy och Underground
 
Beställde hem två Milani Beked Blush i färgerna Luminoso och Berry Amore som jag tittat på länge och Luminoso har ju verkligen varit på allas läppar i youtube värden och ja, kan bara hålla med om att den är så fin! 
 


 
 
 
 
 
 

Glitter + Örhängen = Sant! ♥

Ni vet att jag under en lång tid är galen i maffiga, glimmande öronhängen och när jag var inne på Glitter för några dagar sedan kunde jag ju inte hålla mig utan det fick följa med 3 par hem till samlingen.  Lär användas flitigt! ♥




Madlady haul!

 

Smashbox - Photo Finish Hydrating Foundation Primer!

Mitt senaste inköp var en ny fuktprimer för att få en fin och jämn bas i ansiktet. Jag har som innan torr hud och det blir lätt kakigt och "spruckit" i basen nu när man är lite torr i huden. 
 
Jag applicerar hela min hudvårdsrutin och sedan Primen för både få ännu mer fukt till ansiktet men också får en hållbar make up. Har kört utan primer i några dagar och man ser så stor skillnad på om man har primer eller inte. 
 
Jag brukar applicera primen och sedan snabbt börja applicera min foundation för att den verkligen inte ska få den där torra finishen, brukar funkar super bra! 
 
 
 
Vad använder ni för att inte känna er torra i huden ny under vintern? 
 
 

Elizabeth Ardens, Eight Hour Cream Skin Protectant!

Har på senaste tid i stort sett bara använt mig av matta liquid lipstick på mina läppar för att det är så bra hållbarhet och man slipper oroa sig för att läpparna är fula under dagen och att bättra på behövs ju inte på hela dagen. Stora nackdelen är dock att man får ganska torra läppar och jag som älskar att ha det "krämigt" på läpparna tycker det är ganska jobbigt att ha torra läppar. 
 
Tog med ett litet prov hem för att testa från Kicks när jag jobbade där och hjälp jag hittade en ny favorit produkt.
 
Elizabeth Ardens, Eight Hour Cream Skin Protectant 
 
En riktigt fet kräm som du kan egentligen ha till så mycket mer än bara till läpparna. Du kan använda den på hård hud, sår, brännskador och även på irriterad hud. Funkar även till nagelbanden och om man har självsprickor och exem. Mirakel kräm helt enkelt! 
 
 
 
 

Kul liten lista!

 
 
 
1. Vilket tuggummi brukar du köpa? Extra helt klart! Smak olika! 
2. Vad har jag alltid i kylen? Egentligen inget speciellt, men ost är ett måste som pålägg!
3. Kex eller chexs? Kex.
4. Har du mjölk i kaffet? Japp, kaffet är ju både starkt och varmt!
5. Apple eller Android? Apple!
6. Spolar du vatten innan eller efter du har lagt på tandkrämen? hmm... Efter är nog standad.
7. Hur står du vänd i duschen? Vänd med ryggen bort från stålen.
8. Knykla eller vika ihop toapappret? Vika, haha! 
9. Hur fördriver du tiden är du åker kollektivtrafik? Åker inte längre, musik och böcker typ. 
10. Fönsterplats eller gångplats? Fönsterplats alla dagar i veckan! 
11. Stressad eller lugn? Haha oftast stressad tror jag men det syns inte för att jag är lugn utåt sätt.
12. Tålmodig eller otålig? OTÅLIG! Fråga min pojkvän, han vet! 
13. Planerare eller inpuls? Planerad, så lite jobbigt nu när jag bara blir inringd till jobb. Mina dagar spricker! 
14. Uppklädd eller nerklädd? Alltid uppklädd! 
15. Västkusten eller östkusten? Kan inte sådant... Men Öland åker vi mest till.
16. Har du dörren öppen eller stängd när du ska sova? Alltid stängd, har katter som stör annars och hårar ner! 
17. Vilken sida av sängen sover du på? Höger.
18. Vilken är din fotomin? Fotomin haha, alltid huvud lite sött på sne och ett leende utan tänder. 
19. Musik eller böcker? Musik alla dagar i veckan. 
20. Sms eller mail? Sms helt klart, det måste gå snabbt med svar!
21. Sött eller salt? Alltid sött, men är ett riktigt salt månster när det kommer till mat.
22. Kan du nå näsan med tungan? Nej!
23. Tror du på spöken? Japp, finns överrallt.
24. Tror du på aliens? Ja, det finns konstiga typer som någon gång i framtiden kommer hitta oss och vi dem.
25. Vad tror du händer efter döden? Vi förflyttas till en bra och trygg plats men vi finns alltid kvar i andlig form hos vara nära och kära för att hjälpa och stötta i resten av deras liv.

Naked 2 & 3 ♥

Jag älskar ju att avända olika ögonskugger och exprimetera med nya färger och skapa nya snygga locks. Jag har införskaffat mig ytterligare två fina paletter från Urban Decay deras Naked 2 och 3. Fint piggmeterade och så himla fina färger. Jag älskar att använda mig av rosa och rose färger till mina ögon för at framhäva mina gröna ögon och Naked 3 paletten är min favorit alla dagar i veckan. 
 
Toppbetyg helt klart! 
 
 
 
Naked 2 paletten, jag fick höra att den var en av de kalla paletterna när jag beställde men jag tycker de flesta av färgerna är åt det varma och guldiga hållet. 
 
 
Naked 3 paletten, med blixt så inte helt rättvis bild då färgerna är mörkare. Men som sagt min favorit alla dagar i veckan! Alla färgerna går i rosa som underton och den allra mörkaste är av inslag av vinrött och massa fina guldskimmer i super fin! 
 
 
 

Charlies Super REA!

Alla som har något i häst intresse vet om att Charlies häst och hund i Jönköping hade stor super rea i slutet av september, jag var ju inte sen på att kolla in den utan det blev faktiskt en hel del till Kajsa. 
 
Hon fick faktiskt två nya regntäcken till sin garderob, ett från Charlies egna märke i mörkblått och mörkturkos kjol runt om. Blev även ett från Hansbo med hals på i svart och orang kant om. Super snygga täcken men också bra matrial och kvalitet. Kommer passa Kajsa super bra i höst, vinter och vår. 
 
 
 
 
 
Charlies täcket! 
 
 
 
 
 
 
Hansbo täcket! 
 
Hittade även 4 st Dressyr damasker i brunt, super fina och bra matrial må jag säga. Tycker det är så svårt med skydd nu för tiden. Kajsa började i våras trampa på sig själv på ballarna bak så har varit tvugen att att ha boots på henne bak och nu vågar jag inte rida utan för att då kanske hon trampar på sig själv igen. Hon börjar ju bli gammal också så man vill ju skydda henne lite extra så hon inte får svullna och dåliga ben allt för tidigt. 
 


 
 
Fick även med mig ett par stryk kappor från Tekna ( hihi som min sadel är från, tyckte det var lite kul ) som hon också behöver för att hon är trång i bakpartiet och haft sedan vi köpte henne för över 8 år sedan.
 
 
 
 
 
Detta var vad jag fick med mig hem, super nöjd med sakerna och de kommer användas flitigt framöver! 
 
 
 

Glossybox oktober 💗



Månadens glossybox, mycket fint faktiskt så super nöjd! 

Jag fick:

Talika Photo-Hydra Day Cream, en återfuktande dagkräm som ska hjälpa huden att ta upp mer dagsljus och med det återfukta huden ännu mer. 

Elizabeth Mott All Day Color Lip Lacquer, Classic red. Högpiggmenterat flytande läppstift.

Emite Make Up Dimond Heart Base Primer. Primer för att färgkorrigera och ge lyster till din hud.

Dax Alcogel Sweet Raspberry.  Handsprit i doft av hallon i bra handväsk modell för alla tillfällen utan tvål och vatten.

Christina Aguilera Touch Of Seduction Body Lotion  Och Eau de Parfum. Blommig doft med vanilj och ros, klassisk doft. 

En Liten Lista!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När började du sminka dig? När jag gick i 4:e klass.
Hur många gånger om dagen tvättar du ditt ansikte? 2 gånger, morgon och kväll.
Har du någonsin haft acne besvär? Nej, har torr och känslig hy men har förtillfället "porblemhy".
Vad använder du för hudvårdsmärke? Just förtillfället Sensai.
Vilken foundation använder du? Mac, Studio Fix Fluid i färgen NW 10. Gillar den jätte mycket!
Vad använder du för concealer? Jag använder Make Up Stores – Cover All Mix och H&M Concealer. 
Använder du mineralsmink? Testat BareMinerals men täcker inte lika bra som Mac, Studio Fix Fluid.
Vad applicerar du ditt smink med? Borstar och svarmp.
Vilka färger är dominer gällande dina ögonskuggor? Vit, Rosa och Plommon Lila 
Ditt favorit läppstift? Mit 132 frn Isadora men har hittat en ny favorit från Nyx Soft mat Cream i färgen London.
Vilken är din skönhets favoritaffär? Helt klart Kicks! 
Om du var tvungen att bara använda en smink produkt innan du gick utanför dörren, vad hade det då varit? Helt klart foundation!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0