BALEN 3 JUNI 2014♥

Hej!
 
Som jag skrev för några dagar sedan så skulle jag visa er hur min bästa vecka på väldigt länge var och såg ut. Jag gick balen själv och det tyckte inte jag alls var konstig utan helt normalt. Hade en väldigt rolig balkväll med god mat och trevligt sällskap. Så jag led ingen nöd alls! Älskar min fina klänning och har både sminkat mig, gjort naglar och håret helt själv för att verkligen få det som jag ville ha och jag är så glad att jag fick de som jag ville ha det! Stolt över mig själv! Här nedan kommer ett ihopa plock av bilder mamma tog på mig innan vi åkte in till Nässjö denna regninga dag, 3 juni 2014. Ett minne för livet!♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Hej på er!
 
Vad längesedan jag var inne här... Inte bra men här är jag igen! Och jag ska bättra mig för saknar att blogga. Men tänkte faktiskt berätta att jag lever efter såhär två veckor efter studenten. Vill bara säga det att baldagen var det roligaste, finaste och helt underbar dag. Att jag fick möjligheten och att jag valde att gå själv var nog det bästa jag gjort. Och bara älskar att få klä upp mig, för jag älskade min klänning så himla mycket.♥
 
Sedan kommer vi till den bästa dagen i mitt liv! Min studentdag!  Asså vilken dag, den bästa i mitt liv typ! Att få springa ut från en skola och aldrig mer behöva sätta min fot i en skola på ett bra tag är av ren och skär lycka! Det är så fantastiskt!
 
Har massor av bilder och ska välja ut ett urval som jag ska dela med mig här för att ni ska få ta del av de bästa dagarna i mitt liv! Hoppas ni ser ifram emot det för det gör jag!
 
 
 

STUDENT NÄSTA!

Jag vet att det var ett bra tag sedan jag var inne här och berättade om vad jag hittar på nu för tiden. Veckorna bara rusar iväg och imorgon går jag balen i Nässjö och på fredag tar jag STUDENTEN! Fattar ni känslan eller? Helt jävla galet! Men jag älskar! Äntligen börjar livet! 
 
Är så stolt över mig själv att jag faktiskt har fullföljt min gymnasieutbildning och jag ser just nu stora möjligheter inom denna sjukt fantastiska yrket! 
 
Ser just på framtiden och ska fira min student så jag inte har någon röst kvar! För det här är livet!  
 
 

INSPIRATION ♥

 

RSS 2.0