Marble on nails!

Blev nya naglar i söndags igen. Tycker ju om att ändra så nu var det dags igen. Det blev ännu en gång shellack i en ljusrosa färg och faktiskt lite marmor mönster. Tog ett tag att få till men blev ganska snyggt faktiskt. Helt klart nöjd med resultatet :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina Favoriter- Concealer!

Jag har helt klar några gobitar även i denna kategori, men självklart är det svårt att hitta rätt även här. Det finns i så många olika konsistenser, färger och prisklasser. Men en bra concealer ska enligt mig, täcka bra, inte bli kakig och "spricka" utan kännas lätt på huden. Då jag har mina röda partier både på kinderna och käken så måste jag använda ganska mycket concealer även att jag har en bra Foundation så då måste den vara riktigt bra!
 
En gammal trogen concealer är ju helt klart Make Up Stors, Cover All Mix. Den har så bra täckningsförmåga men den blir inte kakig utan håller sig snygg hela dagen. Håller hur länge som helst och med tanke på att det finns 3 olika nyanser som hjälper till att täcka olika problem i ansiktet detta gör att den blir lätt en favorit hihi. Denna lägger jag till mesta dels på mina röda partier i ansiktet.
 
Under ögonen använder jag mig av Mac, Pro Longwear Concealer. En flytande concealer men med sjukt bra tackningsförmåga, var nästan chockad av hur bra den var! Ger verkligen en snygg finish och torkar fort. Lätt applicerad och den är lätt att få jämn. Resultatet håller verkligen hela dagen!
 
När sömnen inte har varit den bästa brukar jag använda mig av Estêe Lauder, Double Wear Stay-In-Place Flawless Were Concealer. En riktigt bra concealer, med bra täckningsförmåga, bra konsistens och lätt att applicera och riktigt bra hållbarhet på resultatet! Flytande concealer med en applikator som gör appliceringen lätt.
 
Helt klart 3 godbitar som jag nog inte skulle kunna leva utan och som köps om och om igen. Hoppas någon av dem kanske är din favorit om inte berätta om dina favoriter! Är alltid på jakt efter nya bra produkter :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndags kväll!

Hej på er!
 
Hoppas allt är bra med er och att ni har en bra söndag kväll. Sitter och förbereder lite inför veckan här på bloggen. Gör lite inlägg som ska komma upp och sådär för att ni ska kika in här och få ny och rolig inspiration.
 
Annars har min dag varit bra, varit ute och ridit, fixat naglarna, duschat och haft ansiktsmask. Nu tänkte jag välja en film och hämta lite kladdkaka för att sedan ta och sova lite.
 
I veckan är det ganska mycket som händer, allt från att spendera tid med pojkvännen, jobba och gå på kurskväll med jobbet. Sedan är det ridning och fixade i stallet och sedan kalas till helgen. Alltid något att göra här ute på landet.
 
Önskar er en bra vecka!
 
 
 
 

Smashboxs Full Exposure!

För någon vecka sedan fick jag äntligen tag på Smashboxs Full Exposure ögonskuggspalett som man har sett runt om i alla sociala medier. Paletten kom i november förra året men har till stor del varit slutsålda i butik samt på nätet men nu är den åter i lager igen hos Kicks och varför skulle inte jag köpa den. Med ett brett utbud av bruna och metalliska färger gör att man skulle klara sig väldigt länge på just bara denna palett med en rad olika möjligheter till sminkningar. Det finns både matta skuggor och skimriga så paletten funkar både till vardags och till fest helt klart! En ny favorit?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utvädering!

För några veckor sedan skrev jag vad jag hade för mål för Kajsa och hur jag tänkt lägga upp mitt sätt att planera min träning med henne. Tänkte utvärdera och berätta lite i hur det går.
 
Som sagt så skrev jag att jag skulle skriva veckans schema och sedan försöka följa det och det går faktiskt mycket bättre med ridningen när man känner att man planerar. Jag får ofta in 2 tränings pass i veckan och varvar det med uteritter och vila.
 
Då jag inte jobbar så mycket nu så tar jag ridningen och stallet mer som ett jobb och det tycker jag är väldigt skönt. Så Kajsa vilar inte så mycket längre utan rids näst intill 6 dagar i veckan och har oftast 1 dag ledigt när det faller in bra. Det känns väldigt bra då det känns som att jag och Kajsa blir mer och mer samman svetsade och att vi faktiskt kommer en bit på vägen till de mål vi har. Det känns väldigt roligt och jag är så himla lycklig att jag har kvar min underbara häst!
 
Ville även berätta att halm plus hö metoden funkar väldigt bra på Kajsa, hon är så himla fin nu. Inte bukig och uppblåst utan smal och graciös om man kan säga så. För några dagar sedan vägde vi henne och jag blev så himla förvånad då hon hade gått ner 25 kg sedan vi vägde henne senast. Det är helt underbart och så himla skönt då hon alla andra vintrar blivit fet och ännu fetare. Så ensamma hagar och halm plus hö för Kajsa har varit det bästa vi har kommit på. Får se om hon håller sig lika fint i sommar men det tror jag och hoppas på.
 
Till själva träningen har jag ridit på mitt uteritts bett som har en hävstångseffekt i nackstycket och det har hjälpt väldigt mycket då Kajsa blir och är så fruktansvärt hård i munnen om jag ska försöka rida på andra bett, har testat både äpple bett som varit tre delat och vanligt tvådelat metall bett men det går knappt inte rida på det då hon inte lyssnar på det och är stenhård i munnen. Väldigt jobbigt, så har lagt det på hyllan och rider på mitt hävstångs bett kallat Gasch bett.  Funkar så himla mycket bättre och jag behöver inte ha en dragkamp hela tiden utan jag kan fokusera mera på hur jag sitter, ökningar och minskningar. Hon lyssnar faktiskt så himla bra på mig och så fort jag ber om något försöker hon faktiskt göra sitt bästa.
 
Liten uppdatering om hur det går. Det är så himla roligt att det går så bra framåt och jag är en så lycklig tjej som får rida på min fantastiska underbara häst!♥
 
 
 
 
 
 
 

Mina Favoriter - Fondation!

Idag är det verkligen en djungel att hitta rätt, varje förtag har inte bara en foundation i sitt sortiment utan 5-8 stycken om inte mer. Helt klart är det bra men det blir ju helt klart så mycket svårare att hitta rätt och att det faktiskt stämmer med sin hudfärg. Jag som är så himla blek har väldigt svårt att hitta bra färger då de flesta färgerna i de olika collektionenerna är för tok för mörka för min bleka hy. 
 
Så när jag lägger min bas lägger jag alltid en näst intill vit Cc- foundation efter min primer. Detta för att nästkommande foundation inte ska bli för mörk. Tips till er där ute som är lika ljus som jag. Jag lägger även
Cc-foundation för att få ett mer täckande resultat då jag har röda partier i ansiktet som är svåra att täcka. Mycket beror dessa röda partier av att jag är väldigt känslig.
 
Cc- foundationen lägger jag med en rund formad borste från real techniques, den ger ett snygg och en fin finish för nästa lager jag lägger på. När jag lägger mitt nästa lager älskar jag HM:s bleending svamp/ foundations svamp. Perfekt hårdhet och du får verkligen ett snyggt resultat för en florless finish. Även ett hållbart resultat!
 
Jag har ju en del favoriter men försöker också testa nya Foundations som kommer ut till butiken för att kunna säga vad jag tycker till kunder. Uppskattas av de flesta kunderna att man själv har testat produkter då det är så himla viktigt tycker jag. Rätt marknadsföring.
 
Kraven av en Foundation är ju helt klart färgen, täckgraden och att den håller bra. Jag måste ju kunna jobba en hel dag utan att min bas börjar försvinna.
 
Min Cc-foundations är helt klart från Make Up store, den är som sagt näst intill vit och ger mig den täckgraden för att täcka röda partierna i mitt ansikte. Lumene Cc Color Correcting Cream är också en väldigt bra Cc-foundations då den är ett bra färg och konsistensen är lite fastare och funkar bra till en vardags make up då jag inte jobbar en dag.
 
Något jag tycker är ganska roligt att jag har nu testat ganska många lite dyrare foundations men ingen av de lite dyrare märkena har en riktigt bra ljus färg som jag behöver och det är ju därför jag lägger Cc-foundations under för att få en bra färg. Men än serie som jag använde i många år var Mabelins Fit me foundations i färgen Porslin säger ju näst intill allt vad färg innebär. Helt magisk var färgen och precis som jag vill ha den. Dock täcker den inte så bra och hållbarheten under dagen var inte den bästa och med tanke på att man alltid letar nya favoriter testar man nya foundations och tillslut kanske man hittar rätt;)
 
Under någon månads tid nu har jag fastnat för YSL Youth Liberator Serum Foundations, väldigt fin foundations och du får verkligen ett väldigt fint och bra resultat. Känslan på huden är som att du inte har make up på huden dock är färgen lite för mörk även att det är den ljusaste. Tråkigt nog!
 
En stor favorit hos mig annars är Estêe Lauder Double Wear Foundadtion som verkligen täcker bra och håller hela, hela dagen verkligen. Med tanke på att den är så hållbar så blir den lätt lite kakig då det är så mycket piggment i den som gärna lätt spricker lite under dagen, men som man kan leva med hihi!
 
Med bra färg och bra hållbarhet har jag också Mac Studio Fix Fluid en väldigt skön foundations som är väldigt fin hela dagen och du behöver verkligen inte mycket produkt då den ger bra täckning med ett tunt lager utan att dra ner på kvalitén utan är snygg och hållbar hela dagen.
 
När jag som har ganska torr hy behöver lite extra lyster till min hud en dag då huden känns väldigt torr brukar jag lägga Max Factor Skin Luminizer Foundation bra täckande foundations som med hjälp av ljuset ger den mig väldigt mycket lyster. Produktens konsistens är väldigt cremig och skön, hållbarhet sådär du får inte lägga för tjocks för då blir det kakigt och spricker.
 
Finns lite och välja på och hoppas ni tycker det är roligt att jag gör dessa inlägg och att ni känner att ni blir sugna på att testa några av mina favoriter :)
 
 
 
 
 
 
 

Kläder!

De där med kläder.
Under några år har jag känt att modet inom kläder har varit lite svårt att passa in i. Jag har haft en tanke att jag vill se ut såhär men känt att jag aldrig har passat i det eller känt mig obekväm i det. Känt som att jag har köpt kläder jag tyckt var snygga och verkligen ååå den tröjan har jag tänkt matcha med de byxorna eller den kjolen. Även att jag tänker ut minst 4 olika outfits så hänger plagget i garderoben med prislappen på.
 
Jag skäms över att det faktiskt är så. Men så är faktisk sanningen över min garderob.
 
Det ser ut som att jag har hur mycket kläder som helst och det har jag inget snack om saken men jag använder tyvärr inte mycket av det som hänger där. Skulle kunna rensa ut minst halva garderoben för det hänger bara kläder där i som tar plats för de kläderna jag faktiskt använder som oftast får hänga på klädställningen i rummet för att jag inte orkar pressa in alla mina kläder som jag använder ofta där inne.
 
Men efter några månaders fundering har jag nog med hjälp av min pojkvän kommit fram till att jag nog har hittat den klädstilen som passar mig. Känslan av att jag faktiskt vill se ut så med de kläderna gör att jag känner mig säker och snygg! Det tycker jag är en så viktig sak att tycka och känna över sig själv. För bär du något på dig som du inte känner dig bekväm eller snygg i så ser man det på personen.
 
Vårens mode är sportigt men det är verkligen inte min grej. Kommer nu med det jag vill klä mig vara mer klassisk och dessat men också väldigt trendigt och inspirationen kommer från och av den hetaste snackisen just nu... Kim Kardashian!
Jag bara älskar pennkjolen och polotröjan tillsammans som en dress. Den trendiga trend coaten, i en snygg grå färg eller krämvit. Rena linjer och inte en massa mönster och detaljer som förstör. Utan enkla och klassiska outfits.
 
Härmapa tänker ni, och ja, det är jag kanske men jag tycker även att det är snyggt. Så varför skulle jag inte klä mig så för? Man är ju dum annars hihi ;) Hoppas ni har hittat de ni vill köra på i vår och klä dig i det du känner dig snygg och bekväm i! Det gör dig ännu snyggare då!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alla hjärtans Dag ♥


Snodde denna från Gina Tricot då jag tyckte den var så himla fint upplagt och väldigt inspirerande och väldigt snygga underkläder! Hoppas nu att du har en bra Alla hjärtans Dag för det önskar jag dig ♥

Alla Hjärtans Dag Make Up!

Fick inspiration till en mer dramatisk ögon make up och de passar ju till alla hjärtans dag då man vill vara extra förförisk och sensuell och vad gör inte det om inte ögonen får lite mer make up på sig. Gillar även att mina ögon får en mörkgrön nyans av brunare sminkningar gör verkligen så himla mycket när man får fram det. Önskar alla en bra alla hjärtans dag!♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har använt:
 
Bas:
 
Kicks, Mattifying Primer
Make Up Store, CC Foundation i färgen fair
YSL, Youth Liberator Serum De Teint i färgen BR20
Make Up Store, Cover All Mix Concealer
Mac Pro Longwere Concealer i färgen NW15
Kicks, Translucent Loose Powder
Make Up Store, Microshadow Smog
Make Up Store, Microshadow Muffin
Make Up store, Microshadow Satin
Elf, Baked Blush Peachy Cheeky
 
Ögon:
 
Make Up store, Microshadow Satin
H&M, Metallic Shimmer Matte Eyeshadow Palett
Kicks, Fiber Lash Mascara Black
Esteé Lauder, Sumptuos Extreme Lash Multiplying Volume Mascara Extrem Black
Loreal, Telescopic Mascara Black
 
Bryn:
 
Kicks, Eyebrow Trio Brunette
Kicks, Brow Shaping Gel Clear
 
Läppar:
Sephora, Rouge Honey
 

Nya Naglar!

I söndags var det dags att göra något åt mina stackars naglar. Fick bli lite shellack för att både naglarna ska hålla och även färgen. Hatar ju att måla naglarna så när färgen håller upp till 4 veckor är jag ju super glad :)
 
Tänkte lite på vad jag skulle välja för färg, svart, funkar ju till allt. Vinrött, nja väldigt höstigt. Så det blev en väldigt snygg vår färg faktiskt. En snygg kall lila rosa nyans i pastell. Perfekt nu till våren för nu väntar vi på den!
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina Favoriter- Primer!

Jag tänker börja gå igenom mina skönhets favoriter här på bloggen och ge er lite hjälp i djungeln av alla möjliga make up produkter. Jag kommer gå igenom vad jag tycker är bäst och vad jag rekommenderar. Jag har ju hållit på att testa massor av produkter och ja det finns bra och det finns dåliga helt klart.
 
Hoppas ni gillar det och känner att detta kan hjälpa er när ni ska testa nya make up produkter.
 
Idag börjar vi med mina favorit primers, finns extremt många på marknaden och de är ju skapade för att göra olika på huden. Det finns för att göra huden matt och det finns gröna som ska hjälpa till om man har röda partier i ansiktet. Det finns primers som ger lyster och det finns primers som hjälper till att ta bort gråa toner i ansiktet. Det finns primers som ger mycket fukt, drar ihop porer och hjälper till om man har mycket ärr eller linjer för att jämna ut din hud.
 
En primer hjälper till att jämna ut din hud och hjälper till att hålla din make up bättre under dagen. Du får ofta ett mycket mer jämnare resultat av att använda en primer för att det lägger sig i linjerna och skapar den där perfekta släta huden. Förutom mycket redigering på fotamodeller så används också primer för att ge dem en fin och slät hud.
 
Jag använder mig av väldigt många olika primer men jag har hittat en som verkligen är min favorit. Som jag stort sett använder varje gång jag sminkar mig. Det är Kicks, Mattifying Primer, den är lätt applicerad, torkar snabbt och ger huden ett slätt och jämt intryck för att den lägger sig fint i linjer. Foundationen lägger sig väldigt fint på huden och det blir jämt och snyggt. Ett toppen resultat!
 
Ibland brukar jag byta ut Kicks Mattifying Primer mot Smashbox, Photo Finish Pore Minimizing, och första gången jag la den på en kund på kicks så blev jag så himla chockad. Jag kan verkligen säga att den drar ihop porerna på ett kick och de försvinner tills du tvvättar av den. Helt sjukt egentligen. Den hjälper även till att släta ut huden om man har mycket acne ärr eller acne i ansiktet. Helt klart en bra produkt! Olje fri och passar en fet hud som lätt blir blank under dagen.
 
En morgon för några månader sedan hade vi en tjej från Smashbox som hade en liten kurs på morgonen och visade och pratade om deras make up och då visade hon att det faktiskt finns en primer för under ögonen Smashbox, Photo Finish Hydrating Under Eye Primer. Det visste inte jag och blev så himla sugen på att testa den så jag köpte den och tok älskar den. Jag får som ett djupt väck under ögonen när jag inte sover så bra och ja det spelar ingen roll om man kör med kalla skedar eller försöker pressa bort vätskan det är ganska kört med vecken. Men med denna produkt så fylls vecken ut och jag får en fin och slätt resultat! Funkar helt underbart, rekommenderar det till alla som känner att concealer lägger sig i små väck under ögonen.
 
Under vintern brukar jag bli väldigt torr och då brukar jag kombinera en matt görande primer i T-zonen och sedan lägga en återfuktande primer på kinder och torra partier i ansiktet för att inte foundation ska bli fläckig och där jag är torr bli helt fnasigt. Använder mig av Kicks, Hydrating Primer och jag bara älskar den, det verkligen känns att man blir riktigt återfuktade och man får ett fläckfritt resultat.
 
 
 
 
 
 
 

Ett Frisör Besök.

Det här med att gå till frisören har för mig varit väldigt jobbigt genom livet, inte för att jag är rädd för att klippa mitt hår utan för att jag är rädd för att resultatet inte ska vara som jag vill att det skulle bli. Och ja, jag kan räkna gångerna jag varit nöjd på mina fem fingrar faktiskt.
 
Du sätter dig där i stolen och har en tanke på hur du vill ha det och har sådana förväntningar på att det ska bli så bra som bilden i ditt huvud men när du börjar se resultatet är det verkligen inte så du tänkt dig att det färdiga resultatet ska vara.
 
Varje gång tänker jag då, "Varför har jag än en gång satt mig här?".
 
Tänker många gånger om, vad jag sa att jag ville ha det och hur jag sa det och om man kunde misstolka det jag sa till något annat. Men nej, kommer aldrig på vad som kunde misstolkas av det jag sa. Utan klippa minsta lilla blir flera centimeter och färgen som läggs i blir en annan färg/nyans men aldrig den nyansen jag vill ha. Sedan någon vecka sedan har färgen tvättats ur och ser ännu gräsligare ut.
 
I tisdags var jag tillbaka hos min frisör och frågade och sa att jag inte var nöjd med vad som gjordes för de två veckor sedan jag var där. Kan säga att jag hade en grå gul ton på mitt hår då men idag har jag mina guldiga toppar tillbaka. Det första jag fick till svar att jag kunde få en ny tid att tona om det, men nja tänkte jag, de var jag ju inte jätte intresserad av då det säkert skulle bli lika dant igen både tänkte jag och sa till tjejen.
 
Började sedan förklara att verken toningar eller färg brukar fästa på håret mitt men tyckte att det borde det då det är så poröst och borde dra till sig allt man sätter på det. Då frågade hon en av de andra frisörerna och frågade henne hur man skulle göra. Hennes första fråga var om vi hade egen brunn? Och ja det är ju klart jag bor ju på landet och detta vet denna frisör om då hon har min mamma som kund, de dummaste är att jag och min mamma har exakt samma hår men hennes färgningar blir hur bra som helst och håller länge. Så varför inte mina?
 
Frisören sa att jag hade för mycket kalk, magnesium och andra metaller i vattnet som gör att inte håret tar upp färgen/ tvätta ur sig väldigt fort. Fick rådet att använda askorbinsyra utspätt i ljummet vatten och att detta ska göra håret snyggt igen.
 
"Okej" tänkte jag och gick där ifrån. Gick och köpte askorbinsyra och ska se om det hjälper. Har nu testat och nej det blev tusen gånger värre, nu har jag verkligen typ orange guldigt hår, alltså ännu värre emot vad jag hade innan jag gick till frisören.
 
Till denna lilla beskrivning gällande denna situation undrar jag varför inte frisören frågade vad jag hade för vatten innan hon började med färgningen. Hade hon frågat hade jag inte behövt lägga de pengarna jag la på det här utan sett och accepterat att det faktiskt inte går att fixa mitt hår utan det kommer vara såhär vad jag än gör för att vi har de vattnet vi har.  
 
Ibland undrar jag om frisörerna nu för tiden bara vill pumpa pengar på oss kunder men inte tänker på konsekvenserna som faktiskt kan hända med håret. Som för fem år sedan då jag blekte slingor i håret och  tappade i stort sett stora delar av håret för att mitt hår är konstigt. Eller när jag skulle färga håret igen efter att den mörka färgen hade tvättats ur och min utväxt fick ingen färg vad frisören än gjorde.
 
Jag har säkert konstigt hår men att det ska bero på vattnet tycker jag är sjukt konstigt och en väldigt dålig förklaring till att mitt hår är som det är. Senare i livet kanske man får svar på vad som faktiskt är problemet.
Ska hädanefter bara gå och klippa mig hos frisören, ska aldrig mer lägga pengar och tid på att försöka fixa färgen på mitt hår utan det få förbli orange guldigt. Jag som är så himla sugen på grått hår i en riktig askig ton.
 
Jag får vänta och se vad framtiden har att erbjuda för mig och mitt hår!
 
 
 
 
 

Onsdagens Make up!

Tänkte bjuda på lite bilder från i Onsdags på min sminkning som jag hade till jobbet. Blev en röd brun sminkning med mycket fransar som framhäver mig bäst och är min specialitet hihi :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har använt:
Bas:
 
Kicks, Mattifying Primer
Make Up Store, CC Foundation i färgen fair
YSL, Youth Liberator Serum De Teint i färgen BR20
Make Up Store, Cover All Mix Concealer
Mac Pro Longwere Concealer i färgen NW15
Kicks, Translucent Loose Powder
Make Up Store, Microshadow Smog
Make Up Store, Microshadow Muffin
Make Up store, Microshadow Satin
Elf, Baked Blush Peachy Cheeky
 
Ögon:
 
Make Up store, Microshadow Satin
Elf, Baked Eyeshadow Burnt Plum
Elf, Eyeshadow Book everyday  Neutral
Kicks, Fiber Lash Mascara Black
Esteé Lauder, Sumptuos Extreme Lash Multiplying Volume Mascara Extrem Black
Loreal, Telescopic Mascara Black
 
Bryn:
 
Kicks, Eyebrow Trio Brunette
Kicks, Brow Shaping Gel Clear
 
Läppar:

Make Up store, Poppy Creme Lipstick
 
 

Smoothie Time!

Började min dagen med en god smoothie av banan, hallon, kvarg och naturell yoghurt till frukost. Även perfekt till mellanmål också för den delen. Nu har jag i alla fall fixat mig och ska strax åka och jobba lite. In ringning är både kul och jobbigt, man vågar knappt planera något typ. Men bara för ett tag till hoppas jag.
 
Hoppas ni har en bra dag!
 
 

GLOSSYBOX Januari!

I fredags kom min box från Glossybox, höjdpunkten i slutet av varje månad verkligen. Boxen var verkligen super tung denna månaden och det gjorde mig ju ännu nyfiknare. Boxen var välfylld och jag var väldigt nöjd med min box faktiskt. Mycket användningsbara saker som jag kommer testa!
 
Jag har pratat om så länge att jag skulle göra en detox-kur för att rensa kroppen från slaggprodukter och för att faktiskt börja om på ny kula och bli av med socker suget jag går med jämt. Så kuren från Yver Rocher har gjort att ja faktiskt ska ta mig i kragen och göra de som måstes.
 
Att hjälpa till att adoptera en liten föräldralösa gorilla och även få mjuka och återfuktade läppar är ju ett stort plus och det gör Fruit Gorilla Friends Caring lip balm. Dock fanns det ingen frukt doft på de som det skulle så ett minus då man alltid vill att de man sätter på läpparna ska lukta gott!
 
Ansiktsvatten för ansiktet är det bästa som finns för att hålla en balanserad och fin hy. Kueshi Revitalzing face toner hade en väldigt god doft och ganska krämig i konsistensen tycker jag. Kändes lite som att man hade klister i ansiktet dock. Är mycket nöjdare med mitt ansiktsvatten från Clarins som jag verkligen älskar.
 
Förra helgen satt jag och bet av allt min gelé från naglarna och de blev verkligen inte fina. Fick även kapa av mina extremt långa naglar då de gick av när jag stötte i mot dem. Inte kul kan jag säga och de tog emot stort att göra det. Så med tanke på att jag inte hade något material på naglarna kunde jag testa Absolute New York Garlic Nail Treatment som är ett förstärkande nagellack som ska innehålla vitlök. Mycket konstigt men ändå kul. Jag är lite anti mot sådana här "mirakel" produkter som ska göra så att naglarna blir starka och hållbara. Många av er har säkert hört talas om Trind verkligen en "magisk" produkt som verkligen gör naglarna super hårda. Men som också kan ge dig nagellossning och gör dina naglar torra. Din nagel ska vara böjbar och mjuk för att den ska skydda dina fingertoppar. Så har du dåliga naglar? Använd nagelolja istället för alla dessa "mirakel" produkter så kommer du definitivt få bättre naglar! Finns en uppsjö av nageloljor på marknaden, det tar lite tid men du kommer helt klart tycka det är värt att olja in dina naglar två gånger per dag.
 
Under en längre tid har Glossybox haft ett samarbete med Make Up Store och i denna box fick vi deras Microshadows, jag fick i färgen Beautiful Moring och är en skimrig orange färg. Passar perfekt till mina grön grå ögon men kanske inte en färg som jag hade förväntat mig att få dock. Väldigt pigmenterade och bra skuggor som jag gillar annars i andra färger.
 
Sådär detta var mina lilla box, hoppas ni tycker om sådana här inlägg för hade tänkt gör mer och mer sådana här inlägg då jag Älskar att testa nya produkter men även allt som har med skönhets produkter att göra :)
 
 
 
 

Min Plan För 2015 Med Kajsa ♥

Tänkte berätta lite om hur jag och Kajsa har för mål under 2015. Inga stora mål hade jag inte tänkt men alltid kul att dela med sig. Under vintern nu har hon fått halm och hö ute på dagen och hö inne på kvällen/natten. Hon har hållit sig så himla fin, nästan chockande hur smal och fin hon är nu. Nästan så att sadelgjorden är för lång, ja, eller den är för lång. Så det kommer i fortsätta med för att hon inte ska bli bamse stor och fet. Något som också har varit bra denna vinter är att våra hästar har gått i var sin hage jämte varandra. Detta har gjort att man har haft bättre koll på vem som äter vad och hur mycket. Mycket bra tycker jag.
 
Ridningen har mest bestått av konditionsträning i ett ökat tempo då hästarna har varit lite heta. Träningen har legat lite på is under januari men ska nu under februari plockas upp igen. Tänkte ta och börja planera min vecka bättre gällande ridningen, bara bestämma varje söndag att detta ska göras under veckan. Har tänkt att få till 2 pass med träning i veckan i paddocken och sedan uteritter med både konditionsträning och stretching av muskler.  Eventuellt 1 dags vila eller fler.
 
Planeringen kommer säkert spricka med tanke på att jag bara blir in ring till jobb men ska ändå försöka hållas. Regleringen av vila sköts ju också av jobbet jag gör med Kajsa under träningarna och på vilket humör hon är på även jag.
 
Planeringen gällande träningen och mål där är inte så stora. Jag ska fokusera mer på min sits, händer, rygg och att jag ska vara stabil i min hållning. Låter kanske lätt men med tanke på att jag har min rygg som inte riktigt är som den ska så kan det påfrestande ryggen så mycket ibland när man sitter upprätt med rak rygg att smärtan kan vara extrem. Detta ska ändå vara Mitt stora mål under 2015.
 
Kajsa behöver bygga mer rygg muskler och jobba mer med sin kropp. På banan brukar hon bli som en liten robot och bara göra sin grej och det är både skönt men hon får inte riktigt med sig hela sin kropp när hon gör det så det ska tränas mer på. Hade tänkt använda mig mer av bommar och små upphöjda hinder för att hon också ska få träna sin kropp och bygga de musklerna hon behöver till sin rygg.
 
Största målet för 2015 är att Kajsa och jag ska vara balanserade och stabila i galoppen. En fin och samlad galopp i ett lugnt tempo och att man verkligen känner hur hon slappnar av och jobbar med sin kropp. Den där häftiga känslan alla vi hästmänniskor brinner och kämpar för och som vi lever på så länge.
 
Detta var lite av vad som kommer ske och målet är ju att lyckas och det ska jag och Kajsa. 2015 är vårat år! ♥
 
 
 

RSS 2.0