Vintersaga!

 
Inte konstigt att man tycket om Volvos nya reklam, låten är ju så förbaskat bra. Ny favorit hos mig med hela Sverige i en och samma låt. Häftigt enligt mig och en upplevelse!

30 års kalas ♥

Hej mina fina!
 
Allt bra med mig idag, men igår var det värre. Så är livet. Ikväll blir det 30 års fest för min pojkvän.
Kommer bli jätte kul, hoppas även ni får en bra kväll!
Puss o Kram!♥
 
 
 
Kvällens smink och hår!
 

För Evigt!

 
I´m in love!
 

Hemma spa!

Något jag tycker är så viktigt är att ta hand om sig själv. Att ta sig tid för sig själv och ta en lång dusch, schamponera håret två gånger, ha en skön och lyxig hårinpackning, skrubba kroppen och använda en skön och vårdande duschkräm.

Att skämma bort ansiktet med en ansiktsmask och smörja in kroppen med body lotion i en ljuvlig doft och sedan prepparea den trötta vinter huden med torrolja för maximal vård till den.
 
Ta ner handduken och ge de vinter trötta håret en bost med en vårdande leave-in kräm som både vårdar hårborten och längderna. Sedan låta håret självtorka till fina lockar.
 
Känslan av att sedan ta på sig en ny tvättad pyjamas och mysa ner sig i sängen är den skönaste känslan jag vet om.
 
Skönt att få skämma bort sig ibland, vi människor behöver det!
 
 
 
 
 
 
 

en helt vanlig onsdag kväll

Hej på er där ute. Hoppas det är bättre med er än vad det är med mig. Starten på detta år blev inte så bra då jag har åkt på förkylning och gräslig hosta som inte vill ge sig. Men vem har tid att vara sjuk? Det har fixats i stallet, varit ute och ridit och så blev det en lite sväng till Jönköping i tisdags med mamma.
 
Imorgon är jag hemma helt själv igen, både mamma, pappa och Oskar jobbar och ska till skolan och jag är arbetslös och hemma. Både skönt och jobbigt. Tur att jag blev sjuk nu liksom och att jag inte blev det när jag ska jobba.
 
Imorgon blir det en lugn dag, behövligt. Ridning på kvällen med mamma hade jag väl tänkt. Planera framtiden också hade jag väl tänkt både här och i mitt liv hihi. Får hoppas de går som jag vill bara!
 
 

Old bild men så får det bli ibland hihi ;)
 
 

1 år tillsammans med dig ♥

Att leva ett helt år tillsammans med någon är så speciellt. Att varje dag ha en konversation med en annan person som man tycker om. Att inte känna sig hel när man inte är med den personen utan halv. Att känna glädje och sorg tillsammans i mot och framgångar. Att dela varandras liv tillsammans.
 
Ja, idag firar jag och Niclas 1 år tillsammans, känns helt underbart men konstigt. Tiden går så fort nu för tiden men tiden med dig är helt underbar. Älskar varje liten centimeter av dig och bedåras av din personlighet. Du gör mig hel på många sätt och vis och skulle inte fungera utan dig.
 
Under ett år hinner man med många saker men en av de roligaste sakerna var när vi åkte till Borås djurpark, jag har aldrig varit där men den dagen var en perfekt vår dag. Det var kyligt men solen sken hela dagen. Vi gick där i parken och kollade på alla djur, pratade och hade det så himla mysigt. En av de roligaset dagarna under våren.
 
Alla mysiga timmar i soffa hos dig, älskar jag. Att bara ligga och mysa framför någon film i tystheten med dig gör mig lugn och trygg i din famn.
 
Vi får ju inte glömma alla donken besök vi gjort under året, vill nog inte räkna på hur många det är. för det blir nog tok för många gånger men ja, jag är ju barnslig med mitt ätande och det går snabbt och smidigt hihi.
 
Nu väntas många år tillsammans med dig och det kan inte bli bättre min käraste ♥
Tack för att du står ut med mig hihi! Älskar dig ♥
 

Bild i repris hihi ♥
 
 
 

RSS 2.0