Nya Skor!

För någon vecka sedan flyttade det in ett par nya skor i min garderob. Är så himla nöjd med dessa skor och har verkligen suktat efter dem ett bra tag och nu är dem äntligen mina! Köpta på Din sko ( hittar dem här ) och dessa kommer användas flitigt i sommar! Längtar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Produkter Som Är Slut!

Ni som följt mig ett tag har läst om att jag har mycket problem med mitt hår då vi har egen brunn. Väldigt jobbigt tycker jag så jag har försökt med de mesta. Har ju lärt mig att silver schampo och balsam ska hjälpa till att ta bort guldigt och gult så köpte hem John Frieda, Sheer Blonde Colour Renew i schampo och balsam.
 
Helt okej produkter, tycker att det guldiga/ oranga försvinner lite lätt men inte helt. Får dock väldigt torr hårbotten så använde det bara i några veckor. Klådan är så extrem, så har man känslig hårbotten ska man akta sig.
 
Jag tycker även håret blev torrt och strävt när jag använde schampot och balsamet. Mitt självfall tyckte jag blev mindre och håret tovade sig väldigt mycket och det var så svårt att reda ut.
 
Jag kommer inte köpa detta igen utan nu har jag lärt mig att varken billiga produkter eller att silver schampo och balsam inte fungerar på mitt hår. Alltid lär man sig något.
 
 
 
 

Lene Orvik by Bikbok!

För över en månad sedan den 17 april släppte Lene Orvik sin collektion för Bikbok och jag var inte sen på att klicka hem några plagg. Var kanske inte helt övertygad gällande plaggen men baddräckterna var helt underbara!
 
Hade hemma den vita baddräkten, hennes jeans, svarta baddräkten och den blommiga baddräkten.
Den vita baddräkten var inte vit utan off White och det tycker inte jag är snyggt så den fick åka tillbaka. Jeansen var i en väldigt konstigt matriale, inte hårt men väldigt styvt, gick typ inte få på sig dem=/ Så de fick också åka tillbaka.
 
Men den svarta baddräkten var så himla snygg och jag hade tänkt använda den till en hög kjol och någon snygg kofta till. Den svarta baddräkten har dragkedja i ryggen och den är högt skuren i benen som ger långa snygga ben. Den blommiga baddräkten var helt underbart söt, älskade printet så himla mycket! Den blommig baddräkten är väldigt djup i ryggen och höga skurningar i benen som är så snyggt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny Telefon!

För snart två veckor sedan lämnade min stackars trogna följeslagare in, min Iphone 4S ville inte längre vara med mig efter våra 3,5 år tillsammans. Detta resterade med att jag var utan telefon i nästan 3 dygn, jag blev inte handikappad men kände mig väldigt vilsen i min skäl. Men i mitt liv flyttade in en ny trogen, ganska mycket bättre vän in, min Iphone 6. Mycket större men väldigt mycket bättre! Nu kan jag leva lite mer och lite bättre!
 
Bilder på skönheten, självklart valde jag silver baksida och minne på 64 GB!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Produkter Som Är Slut!

Från och med idag kommer en ny  serie komma upp varje onsdag som kommer handla om produkter som ja har använt slut på och vad jag tycker om produkterna. Kommer jag köpa dem igen eller är jag besviken? Följ med så får ni veta!
 
Under vintern blir jag alltid super torr eller det är jag året om men mest under vinter halvåret. Min räddning är en dusch olja från Eucerin som jag i stort sett har använt de senaste 8 åren och som har räddat mig.
 
Dusch oljan är av en mer krämig konsistens, luktar kanske inte helt underbart men är så skön att applicera och man känner sig verkligen återfuktad när man kommer ut ur duschen. Dusch oljan löddrar lätt och känns väldigt krämig, den ger även ett skyddande lager av lipidfilm på huden, detta för att skydda huden. Du känner stor skillnad på huden när du inte använt den. Hemsk och torr.
 
En produkt jag bara älskar och som ni förstår så har jag köpt om denna produkt mer än en gång och är alltid lika nöjd.
 

 
I mitten av Januari var jag, pojkvännen och hans bästa kompis i Helsingborg på Väla centrum. Mycket trevlig dag må jag säga :) Jag var även inne i en av Kicks butikerna som säljer Rituals, på jobbet pratar mina kolegor om att dessa produkter, att det är så himla sköna att använda men också helt underbara. Jag var ju inte sen på att vilja testa produkterna men vi har inte produkterna själv i butik tyvärr. Men denna Kicks butiken hade det så jag köpte hem några produkter att testa och en av dem vad Happy Buddha foaming shower gel sensation i lukten organic mandarin & yuzu.
 
Doften var och är väldigt speciell, mandarin med mycket citrus i tycker jag. Men jag håller helt klart med mina kollegor, att detta är en helt underbar produkt. Det känns väldigt lyxigt när man använder den och du känner dig väldigt mjuk och återfuktad när du kommer ut från eduschen. Foamet känns väldigt skönt på huden och det går lätt att applicera och du känner dig väldigt avslappnad.
 
Kommer definitivt köpa hem denna produkt igen men i en annan lukt nästa gång då jag inte riktigt tyckte om lukten. Vi får se vilken men helt klart får den topp betyg!
 
 
 

Min Vecka 21!

 
Vecka 21 går vi in idag och veckan är fullspäckad som vanligt. Det består utav jobb och ridning men jag ska även fixa en tjejs make up till hennes bal. Ska bli så himla roligt :)
 
Ska få provjobba på Kicks i Vetlanda på fredag, ska bli väldigt roligt. Nya utmaningar, lära känna nya personer och träffa nya underbara kunder. Får hoppas att det går väldigt bra och att det kan hjälpa mig senare i höst också :) Tackade ja till massa jobb på Kicks Jönköpings city för en vecka sedan och vi snackar ibland 7 dagars veckor till 6 och 5. Inte mycket vila här men så himla roligt att få vara ansvarig för allt. Dock fick jag inte tjänsten som jag hoppats på för jag tyckte faktiskt jag platsade men så är det och ja vad ska jag göra. Efter 1 september är jag ledig igen och då får vi hoppas att arbetsmarknaden ser lite bättre ut och att jag kan hitta något jag verkligen vill jobba med.
 
Torsdag blir det prov sminkning på tjejen som ska på bal på lördag. Ska bli jätte roligt att få sminka henne för de är det jag verkligen vill hålla på med. Så hoppas det går bra och att hon blir nöjd :)
 
Kajsa ska ridas så mycket som möjligt nu innan jag börjar jobba så mycket. Har blivit mycket konditions träning nu på sistonde men tror jag ska försöka klämma in en eller två träningar denna veckan då hon känns så himla fin just nu. Hon är mjuk, avslappnad och arbetar väldigt bra. Ska se om det hänger med in mellan fyra väggar också. Vi får testa!
 
På lördag ska vi tacka av en kolega på jobbet som går i pension sista maj, vi ska ha lite roligt innan med lite lekar och mingel i butiken. Sedan ska vi ut och äta god mat och bara ha det trevligt och kul. Känns lite jobbigt att umgås så med alla när man inte fick tjänsten när man har jobbat hos dem i 1,5 år, frågetecknen är många med man får visst leva med det. Är värd så himla mycket mer!
 
Det är väl så min vecka ser ut, vi får se om det händer något mer. Händer ju alltid något mer än vad som är planerat. Hur ser din vecka ut? Mycket planerat? Mycket jobb eller mycket i skolan?
 
Önskar dig en bra vecka! :)
 
 
 
 
 
 

Tillbaka om en Vecka:)

Godkväll!
Som ni kanske märkt ekar det tomt här, kommer tyvärr göra det till nästa vecka också. Men till er tröst börjar en ny serie här på tisdag som kommer handla om tomma produkter som jag kommer göra en recension på så ni vet hur produkten är. Ska bli kul tycker jag :)
 
Kommer även komma upp ny inköpta saker både i skor, kläder och make up. Finns en massa att visa :)
 
Kommer också varje måndag berätta vad som kommer hända under veckan. Lite mer personligt och roligt :) Många verkar sakna det vardagliga som händer mitt liv så det ska vi försöka få med mer här.
 
Kommer även bli ändrade blogg dagar, ni kommer kunna läsa nya blogginlägg Måndag, Tisdag och Fredag.
 
Ska bli så himla roligt att börja blogga igen, hoppas även ni tycker det :)
 
 
 
 

14 år och 8 år av LYCKA!

För exakt 8 år sedan var vi och hämtade Kajsa och idag är det även hennes 14 års dag. Dagen då vi hämtade Kajsa är en dag som står på "en av de bästa dagarna i mitt liv" lista. Jag var så himla glad och lycklig för att jag fick denna häst och det har varit den bästa hästen!
 
Tänk att få en 6 årig häst när man var 11 år och i stort sett rida och bilda sin egna häst. Jag är stolt över vad jag har åstadkommit under dessa 8 år och Kajsa kommer för evigt vara min ögonsten och hon kommer förbli min häst tills hon en dag måste lämna in för att hennes hälsa inte är med henne.
 
Jag är väldigt glad och tacksam för att jag fick detta ansvar och att du mamma och pappa trodde på mig och förverkligade mina drömmar, denna hästen är det bästa som hänt mig och hon är mitt allt. Hon hjälper när det är jobbigt och hon hjälper när man är som lyckligast. Denna häst finns där i vårt och tort och jag bara älskar denna häst!
 
Min mamma kunde även inte fått en bättre present då vi faktiskt hämtade henne samma dag för exakt 8 år sedan, tycker det är lite kul att både min häst och mamma fyller år på samma dag. Grattis en än gång till både dig mamma och till dig min underbara häst!
 
Födelsebarnet till häst fick äpple och morötter till kvällsmat och det verkar passa henne perfekt!
 
 
 
 
 

RSS 2.0