Den årliga Nyårslistan 2015!

Beskriv året med tre ord.

Kärlek: både till min underbara pojkvän men också till min fantastiska familj♥

Hästarna: Kajsa är helt underbar och skulle jag inte haft henne detta år så hade jag nog inte överlevt!

Jobb: har jobbat så himla himla mycket, på både gott och ont. Sommaren bestod av 7 dagars veckor i stort sett så nu när hösten varit lugn har det både varit jobbigt men också lite skönt!

Bästa köpet?

Min Iphone 6, har den på abonnemang men ett bra intiativ när jag tappade mig Iphone 4S i golvet och den gick sönder. 

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015?

Oj jag som bara suger upp all musik hela tiden och lyssnar sönder måste ändå säga

 

Major Lazer-Lean On älskar den! Kommer få hänga med in på 2016 också! 

Vem har du umgåtts med mest?

Min familj och min underbara pojkvän Niclas♥

Har du blivit bättre på något?

Att sälja skönhet skulle vara en sådan sak, annars att jag ska släppa lite på mig själv och alla min krav och ansvaret jag alltid dra på mig, har jag försökt undan fly för att själv kunna växa som person. 

Vad var extra dåligt med året?

Det västa av allt, är att min chef på Kicks använde upp mig gällande 14 dagars kontrakt och inte anställde mig. Kan inte jobba på Kicks mer... om jag inte får en fast anställning och det ser mörkt ut.

 

Lärde du känna några nya människor?

Mina nya underbara kollegor på H&M i Värnamo, kunde inte fått en bättre arbetsplats efter tråkigheterna med Kicks.

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?

Åkte till Stockholm helt själv, de kallar jag galet! 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Kajsa min häst har varit min ljusglimt i vårt och torrt men också samtalet om att jag vart antagen som extra personal på H&M i Värnamo. 

 

Största framgång på det privata planet?

Så himla svårt, men att jag själv ska sluta ställa de skyhöga kraven jag ställer på mig själv.

Vad var din största framgång på jobbet 2015?

Att få ta stort ansvar under mitt sommarvikariat på kicks och gjorde så himla bra ifrån mig gällande bugetar och andra tävlingar. Längtar tillbaka så himla mycket!

H&M har det inte hänt allt för mycket än men det kommer de tror jag. Har ju hela livet framför mig och ska jag ha ett jobb så ska jag ha det har jag bestämt! 

Vem saknade du?

Ingen speciell.

Vad var extra bra?

Att jag får ha min underbara pojkvän vid min sida ♥

 

Har du haft ett förhållande under 2015?

Ja, Niclas och jag firar 2 år tillsammans den 2 januari, tiden går så himla fort! ♥

Vad önskar du att du gjort mer?

Kämpat mycket hårdare! 

Vad var din största tabbe 2015?

 Det här med Kicks, tänker på det varje dag! 

Vilka ser du som de största händelserna under året?

 Jag fyllde 20 hela år den 19 oktober, annars har det inte hänt ett skit om inte min egna lilla färd till Stockholm på egen hand, haha! 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Helt klart kämpa så mycket hådare! Citatet: Hårt jobb vinner över talang när talangen inte jobbar hårt skriker i mitt huvud! Frågar ni mig så ska jag bli bäst! 

Vilka är dina absolut sjukaste minnen från 2015?

Att jag sista november helt ensam åkte till Stockholm över dagen för arbetsintervju. Fattar fortfarnade inte att jag faktiskt gjorde det, helt galet i mina ögon! Hahaha...

Tror du 2016 kommer bli lika bra?

Om jag får bestämma så ska 2016 bli ett så mycket bättre år än vad 2015 var, jag vill utvecklas, önskar mig en fastanställning och kunna börja planera min framtid tillsammans med Niclas! ♥

Vart reste du under 2015?

Bev inga långa resor förutom Stockholm och Öland.

Vad kommer du sakna från 2015?

Tiden på Kicks helt klart!

Vad spenderade du mest pengar på?

På mig själv tror jag helt klart, är det inte nya skönhets prylar som ska testas så är det nya kläder. Förutom det så självklart Kajsa, min underbara häst! ♥

 

Och så slutligen: dina planer inför 2016?

Först och främst vill jag ha ett fast jobb,  en ny bil, ta reda på dröm huset/gården för att kunna flytta tillsammans med min pojkvän och börja den dröm sagan jag så gärna vill leva i! Längtar så tills den dagen får berätta om giftemål och barn, men vi tar ett steg i taget och drömmer lite till. 

Kajsa förblir min hobby häst, vi lär börja träna för Malin igen så fort hon känner sig redo, annars kommer vi spendera tiden ute i den härliga skogen!

Ser framemot ett nytt år med nya möjligheter och drömmar som ska förverkligas! 

Önskar er lycka till mer erat år och Gott Nytt År! ♥


Julafton 2015 ♥

Julafon är över för i år igen och jag hade en så himla mysig dag med familjen och släktingar. En lugn och skön förmiddag med julfrukost med familjen och sedan paketöppning. Vid två tiden kom farmor, farfar, morfar, Jenny och Patrik för julmat och trevligheterat. Uppskattar verkligen lugnet som vi hade det kändes verkligen som jul och man slapp känna stress och man kände ro.
 
På kvällen kom Annelie, Glenn och Albin och då var ju kaoser igång, vi hade paketspelet och jag kan inte förstå varför man ska skrika så himla mycket och varför man inte kan låta bli att dricka alkohol så himla trött på fulla människor som inte förstår att de är jobbiga! 
 
I julklapp fick jag en ny bärbar data från mamma och pappa som vi fixade nu på mellandags rean men jag fick ju den i julklapp hihi, av min snälla bror fick jag nagellacket i babyrosa från Kosta Boda Make Up Glas skulpturer.Så himla glad över att mamma och pappa gav mig läpparna som är till den rosa kolektionen , fick ju det rosa läppstiftet när jag fyllde år i höstas och blev så överraskad över att jag fick läpparna nu i julklapp, blev verkligen så himla glad!!!
 

 
 
 
Av min stjärna till häst fick jag en ny reflexväst, även nya trosor från mamma och pappa och ytterligare två rödvins glas från Iittala Essence glasseriern tycker verkligen de är så snygga! 
 
 
Jag och min underbara älskling tog oss friheten att byta julklappar dagen innan julafton då vi inte sågs på julafton och vem vill vänta hihi. Jag fick en super fin grön marmor låda med lock och självklart boken om hur Christian Grey uppfattar Anastasia i Fifty shades of grey. Ser fram emot att få läsa den! 
 





 
Är så himla tacksam för mina fina presenter och super glad för alla fina paket. Kunde inte fått en bättre julafton! Tack varu min underbara familj ♥
 

Fifty shades of grey och alla dess variationer ♥

Nu var det dags igen, att plöja igenom 3 tjocka böcker av bästa sort på bara några veckor och ja, det är jag, i ett nötskal! Arbetslös och vill att tiden ska gå fort får man fördriva tiden med något speciellt.
 
Fifty shades of grey, har fått stå för läsningen då jag sent 2013 och början av 2014 läste dessa böcker och nu var det dags igen då minnet är kort och man vill ju veta vad som händer efter att Anastatia lämnar Christian från filmen. Kul att jämföra filmen med boken, en del missar de och en del läggs till. Se verkligen framemot filmen som släpps 2017 trailen gör en galen! Men nu vet jag vad som händer!
 
 
 
 
Och ni som bara tror man läser böckerna för snusket har helt fel, det här handlar om så himla mycket mer!
Kärleken som beskrivs här är så himla underbar och väldigt spännande Att få ta del av hur en så snuskigt rik man tar hand om sina tjejer och hans förkärlek till gåvor gör en så avundsjuk! Hihi killar där ute läs böckerna så förstår ni vad tjejer vill ha! 

Favorit serier!

Jag maler serier efter serier och har varit med väldigt länge och har nu 3 heta tipps för er som vill kika på serier. Jag har kollat de flästa och ger er nu 3 styckern riktigt bra serier som är super spännande och begäret av att titta på avsnitten är hög. 
 
Första Plats går helt klart till Gåsmamman, maffia, pengar och droger blir en bra kombination hela tiden. 
 
Här har ni en liten titt.
 
 
 
 
På Andra Plats kommer ännu en spännande och faktisk lite läskig serier där du verkligen måste vara pigg och vaken för att hänga med i allt som händer! Bron helt klart, tror inte någon egentligen har missat den men måste bara nämna den. Jag har suttit klistrad och kollat på den och tycker även du borde! 
 
Se här! 
 
 
 
 
Sist men inte minst på tredje plast har vi serien Ängelby, en mycket speciell serier med spännande händelser som gör att du sitter på helspänn och bara vill se fler och fler avsnitt!
 
Kolla här! 
 
 

Några favoriter just nu!

Min musiksmak är ganska blandad men man hittar mest musik då!
 

Julklapps Önskelista 2015 ♥

Idag är det bara 10 dagar kvar till jul, jag har i stort sett fixat alla mina julklappar till familjen och pojkvännen och väntar nu bara på snön. Tänkte dock dela med mig av min önskelista vad jag önskar mig i julklapp och det kanske kan ge dig som inte fixat dina julklappar lite inspiration. 
 
 
 
Något som jag är riktigt sugen på är en ny kamera, vet dock inte om det ska vara en Olympus PEN E-PL7 eller om jag ska kolla på någon annan slags kamera. Vet du eller har koll skriv en kommentar om vilken kamera som du skulle rekomendera. 
 
Förkärlek till riktigt fina öronhängen från Lilly and Rose kan ju inte hoppas över på önskelistan, nu är ju så himla sugen på modellen Alice helt i silver. Snälla tomten!
 
Något som också kommer gå hem på min önskelista är glas från Iittala Essence rödvinsglas, har redan 4 stycken som jag fick av min underbara familj i födelseddags present i höstas och vill bara ha fler!
 
Jag var rätt motstridig innan jag väl förstod att Kosta Bodas MakeUp glas prydnade var något som skulle vara så himla snyggt att inreda med i mitt rum och framtida hem så nu önskar jag mig de ljusrosa nagellacket, då jag redan har det frost rosa läppstiftet. Även de savarta läppstiftet skulle inte sitta helt fel till samlingen. 
 
Du jag och alla andra, prints i olika format, texter och bilder är hetare än hetast. Just nu gillar jag prints med Chanel texter och makeup produkter på. Väldigt snyggt att inreda med! 
 
Hoppas du fick lite inspiration och att du kanske själv kom på vad du ska önskar dig i julklapp! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Favorit serier!

 

Stockholm!

Oj, nu gick det några dagar till som inte var menat, men i mitt liv händer det alltid en massa märkliga saker. 
 
I måndags var jag i Stockholm över dagen, helt galet att lilla jag åker dit själv och faktiskt klarade mig hyffsat bra. Jag var på en mycket trevlig arbetsintervju, kunde shoppa lite fina saker och kunde dricka starbucks latte. Guddomlig om du inte testat! 
 
Jag är så himla sugen på att faktiskt flytta till Stockholm, känns som att jag som person faktiskt är redo för nästa steg i min utvecklig som människa.Jag behöver sätta tänderna i något nytt och utmanande. 
 
Drömmen är alltid Kicks och kommer alltid vara, håller tummarna att det kanske faktiskt kan bli sanning snart! 
 
 

RSS 2.0