Öron Hängen!

I onsdags var jag i Vetlanda och hem fick jag med mig dessa fina öron hängen från Glitter. Stora öron hängen som hänger med fina diamanter. Väldigt snygga! Lär kläs till en svart klänning och halvuppsatt hår :)
 
 
 
 

Full fart!

Hej på er!
 
Hoppas allt är bra mer er, med mig är det bra förutom all pollen tyvärr. Tråkigt nu när det är så fint väder och man vill bara vara ute. Startade mig dag med att öppna fönstret på rummet iaf  och åt min frukost med några serie.
 
Nu är jag fixad och redo för nya äventyr, idag har jag ett möte med ett företag och det kommer bli så kul. Taggad till tusen!
 
Senare ikväll blir det lite ridning och pyssel i stallet. Torsdag och fredag vankas det jobb på Kicks i Jönköping så stannar hos min man över natten. Super mysigt!
 
Annars händer det inte allt för mycket här ute på landet men dagarna de går ändå hihi:)
 
 
 
 
 

Mina Favoriter - Läpp Produkter!

Favorit delen över allt smink enligt mig. Jag älskar läppstift och kan ha en miljon olika nyanser av en färg men hittar alltid en ny nyans som jag inte har. Hopplös men så är det som man är skönhets brud som älskar läppstift!
 
Ni som följt mig länge vet om att jag älskar nude läppar och kommer nog förevigt vara en nude girl både för att det funkar till allt men även för att jag känner mig bekväm i det.
 
Alla märken har i stort sett läppstift, när jag väljer läppstift så vill jag ofta ha väldigt krämiga läppstift då jag hatar torra läppar. Märkerna måste även ha bra färger. Favorit märkerna hos mig är YSL, Isadora, Kicks egna, Nyx och MAC.
 
Jag har ganska mörka läppar i mig själv så när jag lägger mina läppstift applicerar jag alltid lite Foundation eller concealer på läppen för att den nude färgade läppstiftet inte ska bli för ljust för läppen utan får en bra ton. Pudrar läppen med ett transparant puder applicerar sedan Nyx Lip Primer för att få en bra yta och så att läppstiftet håller hela dagen. Applicerar sedan läppstiftet på läppen.
 
 
 
Mitt absoluta favorit läppstift är från Isadora i nummer 132, begie rosa nude färg som verkligen funka till allt och som jag näst intill jämt bär på läpparna. Annan favorit från Isadora är Twist-Up Matt Lipsi färgen 50 naked, den är matt och det är snyggt att ha ibland även färgen är super bra. Lovly!
 
 
 
 
Från Mac, som är en av speciaisterna på att ta fram tusen nya nyanser av nude läppstift har jag 2 favoriter, Hue med finischen glaze och Creme D´Nude i finischen cremsheen. Hue är en mer rosa nude färg medans Creme D´Nude är näst intill vit beige perfekt till ombre lips.
 
 
 
 
Förutom alla nude läppstift har jag ju några stycken med mer färg i också.
 
Något som jag har fastnat för den senaste tiden är att ha bruna läppar. Tok älskar verkligen YSL Rouge Pur Couture nummer 53. Färgen är en brun röd rosa nyans som är riktig skön på läpparna. Har suttit på min läppar många gånger nu de senaste!
 
Bär inte ofta röda läppar utan en mer rosa röd läpp brukar jag tycka om. Favoriten är från Kicks Lipstick i färgen Cameo Brooch. Kanske mer en höst färg då jag näst intill jämt hade den men funkar även nu till sommaren.
 
Snillat in på matta läppglans och Nyx Soft Matte Lip Cream i färgen SMLC13 Sydney är en chock rosa färg och funkar både till våren nu och till sommar och sen höst. Allt för att liva upp vardagen med lite färg hihi :)
 
 
 
 
 
Hoppas ni tyckte detta var intressant och kul att läsa. Under alla dessa veckor med " Mina favoriter" som har kommit upp på tisdagar är vi nu i mål. Jag har hoppas att detta har hjälpt er och att ni tycker att ni har fått ny inspiration och tips på bra produkter. Vet inte vad som kommer komma upp härdan efter men det kommer gå i skönhetens spår iaf hihi.
 
 

Tre Super Trender I Vår!

1. Kappan!
 
Kappan har blivit hetare och hetare de senaste åren, man kan ha den i både vitt och svart men det nya är att ha den i snygga pastell färger. Jag är jätte sugen på en baby rosa eller baby blå. Tycker det ser så snyggt ut och uppklät med en kappa. Får se vad som flyttar in i garderoben.
 
 
 
 
 
 
 
2. Magtröja/ crop top och lång kjol!
 
Något jag har hakat på, tycker det är så snyggt. Uppklätt och Classic men ändå festligt. Jag föredrar när man har i enfärgade delar men det finns i en miljorn olika prints om man gillar det!
 
   
3. Boyfriends jeansen!
 
Ni som känner mig eller som har följt mig ett tag vet om att jag för några år sedan sa att jag aldrig skulle ta på mig ett par jeans, tyvärr har jag faktiskt helt vänt om. Jag har näst intill bara jeans på mig nu för tiden. Alltid mina svarta jeans från Gina Tricot till jobbet men till vardags väljer jag ofta ett par boyfriend jeans som siter ganska löst oh slappt. Slitna på benen och i en ljus blå färg. Till det har jag bara en enkel topp oftast vit. Så boyfriend jeansen är hetare än någonsin!
 
 
 
 

Mina Favoriter - Maskara!

Långa, tjocka, fina fransar är en av de viktigaste komplementet till alla mina make up:er. Jag är en person som verkligen vill ha mycket fransar, med mycket längd och volym.
 
Det finns många olika märken men de olika mascarorna är i stort sett uppdelade i olika kategorier i de olika märkerna. Volym mascara, Längd mascara, Separerande mascara och sedan kommer mascaran som har allt, längd, volym och separation.
 
Jag har haft väldigt tur och fått väldigt fina fransar med både volym och längd på dem, så är väldigt lyckligt lottad! Skulle jag inte ha de fransarna jag har idag så hade inte varje look varit lika specifik, utan mina fransar är det som gör mina make uper så speciella. Detta är ofta även min signatur när jag lägger make up på andra.
 
Många använder sig av lösögonfransar men med tanke på att jag har så fina fransar så har jag faktiskt aldrig riktigt behövt eller orkat engagerat mig i att använda det. Sedan har jag stora problem med att få dit dem då jag har fel på mina ögon, får dit dem jätte fint på ena ögat men sedan på andra ser jag inte att sätta dit fransen och kan inte bedöma avståndet så den sätts oftast fel och ja, jag får inte dit det!
 
När jag väljer mascara ska ofta borsten vara i hår/ syntet borste, tycker inte riktigt om att använda gummi borstar då jag inte riktigt får till det med mina fransar. Detta är ju helt klart smaksak. Formelan gillar jag när den är lite krämigare och helst ska volym mascarorna ha små fiber bitar i för att verkligen hjälpa till att bygga upp fransen.
 
När jag applicerar mascar använder jag mig av 3 mascaror, jag börjar alltid med Kicks Fiber Laxh Volume Boosting Mascara. Den bästa och absolut prisvärdaste mascaran. Plus att den är så himla bra! Den verkligen formar fransen och plockar upp varje frans. Jag använder den som en bas för att verkligen få fina fransar. Lägger ett lager av mascaran på fransarna, låter torka. Applicerar sedan Ester Lauder Sumptuous Extreme mascara och försöker verkligen bygga upp volymen på fransen. Här får man verkligen tjocka fina fransar som verkligen hjälper till med wow fransarna. Som slutspurt använder jag Loreal Paris Telescopic mascara den silvriga för att förlänga fransen ett sista steg. Applicerar i stort sett bara längst ut på fransen för att få ytterligare längd på fransen.
 
Där har du tjocka, långa och separerade fransar för både vardag som fest. Snygga fransar gör ofta en enkel vardags make up till något extra, kom ihåg det!
 
Har ni några favoriter? Skriv en kommentar och berätta för mig :)
 
 
 
 
 

Nytt Snyggt Halsband!

I lördags förra veckan fick jag med detta fina halsband hem från H&M. Kommer bli så himla snyggt till en svart klänning  eller topp eller varför inte en vit klänning eller topp. Stenarna i svart gnistrar så himla fint när ljus ligger på. Ny fest favorit! Super snyggt!
 
 
 
 
 
 
 

Några favoriter just nu!

 
 
 
 

Mina Favoriter- Ögonskuggor Make Up!

Att välja ögonskuggor kan vara svårt, det finns ju i tusen olika färger och nyanser. Valet av en matt skugga eller en med skimmer eller varför inte glitter kan för många vara svårt och det är lite komplicerat om man inte har koll på hur man lättast lägger sin ögonmake up.
 
Många använder sig av en primer först och det är bra för att ögonskuggan får en klibbig yta att fästa sig på och du får ett hållbart resultat hela dagen. Personligen kan jag tyvärr inte lägga en primer på mitt ögonlock, ögonskuggan börjar rulla av och försvinner från ögonlocket. Det kakar också ihop sig och blir fult.  Jag har testat en hel del olika primers och det blir så på alla.
 
Så mitt bästa tips är att lägga lite concealer på ögonlocker och sedan pudra på, detta hjälper mig att inte ögonskuggan lägger sig i vecken. Självklart får du använda lite mer produkt för att få det mörkare men produkterna är mycket lättare att arbeta med när det är torrt och du kan skugga ut dem finare.
 
Vad jag än gör för ögonmake up så börjar jag alltid med att lägga en ljus ögonskugga på hela ögonlocket och upp lite över ögongloben. Detta för att få ett helt ögonlock och för att få en bra grund. Lägger även lite i inre ögonvrån för att öppna upp ögat. Allt för att få stora och öppna ögon. Ögonskuggan är ofta kritvit och med skimmer i som verkligen öppna upp ögonen och förstarker ögonen, både irisen och ögonvitan. Min favorit är helt klart Make Up stores, Microshadows Satin.
 

 
För att skapa ett djup i både ansiktet och till ögonen läggs en mörkare skugga i ögongloben i yttervrån, jag har ett litet ögonlock men desto mer mellanrum mellan ögongloben och ögonbrynet så jag tittar oftast och lägger skuggan lite över ögongloben för där kan jag modelera med mitt ögonlock lite. Har du ett större ögonlock lägger du mer skugga på ögonlocket och bara lite lätt uppåt men absolut inte för mycket för det minskar mellanrumet mellan ditt ögonglob och ögonbryn. Jag brukar tänka att appliceringen ska vara som ett v eller c i yttervrå, tänk på att verkligen sudda ut kanterna mellan den mörka och ljusa skuggan. Mina favoriter är helt klart, Make Up stores Microshadow Masai eller de matta skuggorna från Smashbox Full Exposure Palette.
 
 
Finns x antal olika bra borstar som verkligen suddar ut skuggor väldigt bra. Mina absoluta favorit i borstväg gällande all applicering är en från H&M, har inget namn men den är stor och fluffig. Real Techniques shading brush är också en stor favorit. Make up stores nr 117 är också en favorit, använder den för att få en snygg övergång mellan ögonbrynet och den ljusa ögonskuggan jag lägger på hela ögonlocket. Mjuk och väldigt fluffig.
 
 
När jag har applicerat den mörka skuggan och blandat ut den som jag vill ha den brukar jag lägga till en färg, bruka bestå av rosa, lila eller en skugga med mycket glitter i. Allt för att få en mer unik sminkning och för att färg och glitter är så roligt. Detta applicerar jag även för att förstärka mina ögon och ögonfärg. Favoriter som Make Up Stores Microshadow, Minimalism som är en mörklila färg och Amarillo som är en blandning mellan rosa, lila, plommon och grön. Elf Baked Shadow Burnt Plum är ofta på ögonlocken och glittriga ögonskuggor från SmashBox Full Exposure Palette är stora favoriter lika så.
 
 
Dessa skuggor blandas tillsammans och vipps är det dags för att markera frans raden med en eyeliner, gillar inte flytande utan gillar en penna från Kicks märke, Kohl Pencil i färgen Black Moon den är väldigt krämig och bra. Lätt att applicera och sudda ut, perfekt för mig!
 
 
Applicering av maskara och resten av produkterna i ansiktet och du har en perfekt lock för dag som kväll. Hoppas ni hittar några favoriter och har ni några som ni vill rekommendera säg till!
 
 
 
 
 
 

GLOSSYBOX Mars! ♥

Äntligen kom min Glossybox i onsdags, (förra veckan) så himla kul! Boxen var verkligen så himla snygg med läppen med läppstiften. Mycket kreativt och nyskapande! Läppen är gjord av Clara Hallencreutz som är en framgångs rik fotograf och konstnär som menar på att vi behöver mer färg i våra liv. Faktiskt en väldigt sann kommentar!
 
Vad fick jag då i min box?
 
Jag fick ett torr schampo från märket Batiste deras Dry Schampoo XXL Volume i reseförpackning. Dock bara hatar jag detta torr schampo då den är så himla uttorkade för hårbottnen att jag får sån himla klåda att jag typ håller på att klia sönder hela hårbotten. Hopplöst! Så big nono för mig att använda!
 
Det roligaste av allt var att vi fick ett läppstift från Make Up Store, jag fick i färgen Dare i matt finish. En riktig sommar färg som både går i rött och orange nästan korall super snygg färg i alla fall!  Make Up Stores läppstift är ju ett av mina favorit märken när det kommer till läppstift så super kul att få ytterligare ett!
 
Fick även hem peeling från Naobay Natural & Organic Moisturing Peeling. Peelingen består av 98,8 % av naturliga ingredienser, acaiträdet exfoliera varsamt medan olivoljan, sheasmör och sötmandelolja lugnar huden. Ska bli väldigt roligt att testa då jag har både känslig och torr hud, den lär ju vara väldigt mjukgörande.
 
Fick även hem en flytande eyeliner från märket Elizabeth Mott eylinern heter You`re so Fine Liquid Eyeliner, Glitterati. Så det är silvrigt glitter i de svart eyelinern lite häftigt tycker jag. Borsten verka tunn men hård så de får vi faktiskt testa till helgen. Kass på flytande eyeliner men något ska jag väl få till hihi:)
 
Med tanke på att jag har druckit så himla mycket kaffe så har jag fått missfärgade gula fula tänder och med denna box fick jag med en tandkräm från Oral-B 3D White Luxe Pearl Shine. Nylansering också så det ska bli roligt att testa. Tandkrämen ska bort upp till 90 % av ytliga missfärgningar på en vecka. Den skyddar mot både karies och syrangrepp och innehåller pärlextrakt som ska hjälpa till att ge pärlvitt leende! Vi får se om det hjälper!
 
Detta var vad jag fick i min box, en lyckad box med bara fullsize produkter och boxens utseende är så snyggt ju! Ny väntar vi på nästa box hihi! Ha en trevlig dag!
 
 
 
 
 
 
 
 

Some Pictures ♥

Idag blir det några bilder som jag tog idag på morgonen. Har varit lite slö idag men ändå fått en hel del gjort. Känner mig faktiskt duktig. Kajsa har fått protein knölar på ryggen så kunde inte rida idag, blev lite longering och mys. Får hoppas det blir bättre tills imorgon, vill ju rida!  Hoppas allt är bra med er och att ni får en fortsatt bra kväll! Puss! Love! ♥
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0