Att lämna en helt underbar pojkvän! ♥
 
Känns så hemskt att flytta så långt bort från han.
Haft den bästa veckan på så himla länge då jag i stort sett fått vara med han varje kväll och natt.
Det är ju så jag vill ha det, att vara med han.
Känna hans närhet och trygghet.
Man känner sig så älskad av han och han ger mig den uppmärksamhet som jag behöver.
Han är verkligen den bästa! Han är mitt allt!
Älskar han nu, imorgon och förevigt!
 
 
 
en gammal men den bästa! ♥
 
 
 

KICKS NÄSTA!

Hej!
 
Tänkte jag skulle reda ut lite om vad som faktiskt händer här hos mig. Mycket sker och oftast allt på en och samma gång iaf för mig.
 
Vi börjar med att jag har fått en fast anställning på Kicks i Södertälje, super trevlig chef och en väldigt trevlig butik. Jag är så himla glad och lycklig för att det faktiskt händer. Jag börjar 4/2 och jag är så himla taggad och peppad inför detta!
 
Lite jobbigt att pendla varje dag så jag kommer flytta till min pappas faster som bor på Lidingö i ett hus.
Kommer bli så himla bra och skönt att någon vet om att du ska komma hem istället för att komma hem till en ensam lägenhet och att ingen riktig kommer sakna en.
 
Att flytta innebär mycket och det finns många tankar som funderas på och ja, lite påfrestande är det, men den glada och lyckliga sidan tar över för det mesta för längtar så tills jag får börjar på mitt nya jobb!
 
 
 

2016:s Början!

Hej på er där ute som har kikat in!
 
Här har det varit väldigt dött de senaste så tänkte jag skulle få ihop lite om vad som hänt!
 
Börjar året med en mycket fin begravning för en mycket kär släckting i Stockholm. Jag fick äran att få sjunga på begravningen och det blev och var så fint. Fick mig faktiskt att vilja sjunga igen, vi får se om jag kanske kan plocka fram det igen.
 
Annars har det blivit många härliga uteritter i kylan och den fantastiska snön. Tänk att vi fick vinter med så mycket snö, så himla härligt att bara gå ut i skogen och se snön tung på alla träd! Underbar syn!
 
Har även jobbar på H&M i Värnamo några dagar som behövts. Alltid lika kul och trevligt!
 
Fick även ett besked om att ytterligare ett jobb på Kicks i Stockholm som ville ses för intervju, så jag är ju inte sen på att boka biljetter och åker dit över dagen igen. Ja, jag är lite halv galen men det gick super bra!
 
Lite om vad som hänt hos mig, snart börjar nya äventyr!
 
 
 

RSS 2.0