Underbar långritt!

Idag har jag suttit på min häst i väldigt många timmar på en långritt tillsammans med grannen. Underbart väder och påvägen stannade vi och badade hovarna och benen på hästarna och fikade. En toppen dag helt enkelt! Super trevligt verkligen och väldigt kul att bada Kajsas ben och hon verkligen stortrivdes hihi.♥
 
 

70 Dagar kvar!

 
Blir så glad när jag går in här och ser hur många som har besökt mig! Här är det ännu en helg som firas in idag. Full aktivitet hela helgen med kalas för min mormor och långritt på söndag. Just nu är jag väldigt glad och lycklig! 

Önskar er en toppen helg! Kram! ♥
 
 

Knäpper mina fingrar!

 
 
Gillar Linda Piras egna låt då hon sjunger själv, Knäpper mina fingrar men när hon gjorde ett sammarbete med Rawda, Vanessa Falk, Julia Spada, Joy, Sep, Rosh, Kumba, Cleo och Linda Pira själv till en remix. Och den har blivet en favorit hos mig och den är ett snäpp värre!  Remix där svenska kvinnor på hiphopscenen gör gemensam sak, MUSIK!
 
Hon skapar en ny plats för oss KVINNOR i denna Branch!
 
 
 
 

77 dagar kvar !

Hej hopp på er där ute!
 
Tänkte uppdatera er om att jag lever men det är knappt. Pollen börjarde verkligen tidigt i år och ja här sitter jag med rinnande ögon, kliande ögon, en näsa som är täppt och rinner. Känslan av att man har ett köttsår i halsen känns inte heller så kul. Ibland undrar man ju varför man inte tänker ett steg längre. Fin vår och sommar jag kommer ha...
 
Jag lever ju så det är ju huvudsaken. Här spenderas det tid i skolan och i stallet hos min häst, alltid lika trevligt. Tänkte skriva ett inlägg hur det går med henne och eventuell försäljning av henne. Både jobbigt och kul att får skapa något som någon anna kan ha så roligt med:) 
 
Helgen blir lugn, främmat på lördags kväll, stallet helg och ridning. Ska även fixa mina naglar hade jag tänkt, får se hur det går ;) Blir nog kul! 
 
 
 
 

Oj, det var längesedan!

Känner att ni får lida men det finns så mycket annat i mitt liv just nu som tar mycket mer tid och som jag vill lägga mer tid på. Hoppas ni har överseende med det och att ni ändå är trogna och kikar in när jag väl uppdaterar er! 
 
Idag är det söndag och har suttit och ätit frukost med familjen. Idag ska det ridas och fixas och donas. Imorgon börjar jag med mitt gymnasiearbete, lite panik och ångerst över det men hoppas det går bra ändå. Önskar er en bra söndag! ♥
 
 
Börjar min dag med kaffe, äppeljucie, macka med ost och gurka. Bra start på dagen! 

ATTITUDE-STHLM!!!!!!

Hej!
 
Det är vecka 10 och denna vecka kommer bli den bästa på länge! 
Såhär kommer den se ut:
 
Måndag: Skola,läxläsning, stallet, mockning och ge hästarna mat. Ska även få min häst klippt! Träning på banan blir det också.
 
Tisdag: Skola, redovisning av ett tal och text på engelska. Lite nervös och osäker men hoppas min lärare ändå gillar och förstår vad jag snacka om för det kommer från djupet av mitt hjärta. Stallet, mockning och ge hästarna mat. Rida en sväng tillsammans med min mamma. 
 
Onsdag: Studiedag från skolan. Hälsa på min mormor och sedan åka och kolla på balklänningar i Växjö tillsammans med min kusin och mamma. Blir en fin upplevelse, fasar lite för det då jag inte lär hitta det jag söker =/ Ev blir det en ridtur på min häst med.
 
Torsdag: Skola, ut och rida min häst och packa inför helgen. 
 
Fredag-Söndag: Åka till Stockholm för att gå på attitude Stockholms mässan i Kista. Mycket insperation och festligheter i mitt favorit ämne, mode, skönhet och livsstil. Längtar så! Stannar även i stockholm över helgen med min vän Joy. Kommer blir bäst!!! Åker sedan hem på söndagen.
 
Så för er som gillar mode så kommer det komma det komma en del inlägg berstå av bilder från olika modeprofilers kolektioner och andra insperations källor inför våren! 
 
 
Det var min vecka, hoppas eran vecka också blir lika brasom min! 
 
 
 
 

RSS 2.0