H&M Nästa!

Hej på er! 
 
Det är måndag och dags för jobb idag faktiskt, glömt att berätta för er men jag jobbar just nu som extrapersonal på H&M i Värnamo. Super spännande och roligt :) Så dit ska jag idag och jobba, inte hemma fören sent så blir vila för Kajsa men det lider hon ingen nöd över hihi 
 
Annars är allt bra med mig och jag lever vidare. Hoppas allt är bra med er där ute hihi! Har suttit och planerat upp lite inlägg till er nästa veckan super kul att börja igen. Så nu kör vi all in och kör så det ryker! 
 
Ha en fortsatt bra dag!
 
 

Tankar och Funderingar

Godkväll kära läsare, hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra helg.

Jag har haft lite ledigt till, skäms lite över det men nu kommer faktiskt ett inlägg jag kände att jag ville och behöver dela med mig av som kommer hamna i katogorin "Tankar och Funderingar". För det är faktiskt en riktig djup dykning rakt in i mig. Ibland måste sanningen komma fram och det är dags.

Jag har länge haft den där känslan som gör att man inte tycker man är tillräckligt snygg, den där tiden som man lägger på att sminka över allt de där som man inte tycker om. De man tycker är så fult och äckligt med sig själv.

Varje gång känner jag ånger över det, varje gång. Det sitter inte i magen ångersten, den sitter i bröstet väldigt nära hjärtat. Varje gång eller hela tiden faktiskt känns det så tugnt, helst när jag väl har sminkat över allt och försöker att inte röra ansiktet för då vet jag att det kanske kommer synas att jag inte är perfekt.

Jag har inte alltid haft det så men de senaste året har det bara blivit värre. Har skämts så mycket och haft sådan ångerst över det, det jag inte egentligen kan kontrollera utan bara får acceptera.

Problemet är min hy, den där som varit så bra i så många år men som har blivit så dålig nu. Jag skäms över att gå utan smink till och med i stallet, något jag aldrig gjort förut. Det senaste året har jag bestått av ett tjockt lager smink för att jag har skämits och haft ångerst över allt de där äckliga, fula och inte perfekta ansiktet.

Jag kände att jag behövde skriva det här för att både rensa mina tankar men också bevisa att jag som sköter min hud super noga, har dålig hy. Ingen tröst för mig men kanske för dig som läser och ser mina bilder och tycker de är perfekta. Jag är inte perfekt och det perfekta du ser är smink i överflöd som jag skäms och har ångerst över varje dag.

Ett djup dyk in i mina tankar och in i mitt liv. Min vardag och in i mitt hjärta. Väldigt jobbigt tycker jag men många tycker nog det är ett irlandsproblem och att jag inte bör klaga och det göra jag inte jag, jag säger bara som det är och hur jag känner. Försker upprätta många perfeka frågetecken som jag tror finns hos antingen många här eller i alla fall några.

Ni som har en perfekt hy, var glad för varenda dag du kan gå ut genom dörren och var stolt att du ser ut som du gör. Det är det jag är så avundsjuk på dig för.

Du som är i samma sitts som jag med dålig hy, vi kämpar ihop och gör det bästa vi kan för att inte känna oss ful, äcklig och känna ångest och skämmas för våran hy. Vi måste släppa tankarna och inse att vi är fina som vi är. 

Kommer nog leva ett tag till såhär tills det blir bättre men nu känner jag mig inte ensam längre och som sagt jag är inte perfekt och kommer aldrig bli men bättre, absolut.




Körkort i 1år💗

Inget jag trodde skulle hända på många år men som jag faktiskt klarade av på ynka 3 veckor utan att ens ha suttit i en bil innan. Helt galet och tänk idag är det 1 helt år sedan jag fick det! Galet vad tiden går! 

Helt klart super stolt över mig själv att jag klarade av det och att den rädslan jag hade kunde försvinna. 

Körkortet har verkligen gjort att jag har mognat som människa men också personligt. Känslan av att vara oberoende av någon annan är skönt men lite sorgligt också. Nu lever man helt utan gränser och kan göra allt. 

Kommer ihåg min första färd helt ensam bar iväg till Jönköping, haha. Min mamma har nog aldrig varit så nervös som hon var den kvällen. Men skulle jag inte ha kört den resan hade jag nog inte övervunnit min största rädsla för att köra bil som jag gjorde den kvällen.




Tycker dock att köra bil är så tråkigt, helst vägen mellan Hylletofta och Jönköping. Det är ju dödens men ja, så fort man kommit till Hok och när man kört av motorvägen känns det lite bättre och att man vet att snart är jag på resans destination. 

Nu rullar vi vidare på våran färd genom livet med körkor! Önskar mig lycka till och du som ska ta körkort och är rädd för det, var det, känn på hur det är att köra. Jag kan lova dig att det släpper desto mer du kör och du kommer inte tycka det är så läskigt mer. 




1 September 2015

Välkommen tillbaka underbara ni💗 
Jag är nu tillbaka hade jag tänkt, har en massa roligt att skriva om och har saknat att skriva till er! 

Tiden räckte inte riktigt till nu i sommar men nu ska det bloggas till tusen. Har en massa smaskiga saker att dela med mig om och ni får ju inte glömma att ni får följa mig och mitt äventyr. 

Hoppas ni alla haft en lika bra sommar som jag har haft. Mycket jobb men har haft de 3 bästa månaderna i mitt liv på kicks. Jobbade min sista dag i måndags och det känns väldigt tomt bara en dag efter. Kommer sakna alla mina brudar på jobbet, alla underbara kunder och butiken. Allt är så väldigt sorgligt gällande den biten, men jag biter ihop och blickar framåt, kicks ser vi lite längre fram i tiden! Jag vet det! 

Sökandet efter jobb fortsätter. Tur nog fick jag lite jobb hos min mamma på vårdcentralen i Sävsjö tisdag till fredag. Känns skönt att inte gå från heltids jobb till inget utan mellan lada med ett annat jobb heltid dock men på en helt annan nivå. 

Kajsa mår prima och även pojkvännen min vad jag vet. Känns mycket konstigt att inte längre dela kvällarna och nätterna med honom. Så jag längtar väldigt mycket tills vi kan flytta ihop permanent så man alltid får dela tiden man har över med han💗

Liten uppdatering till er alla, som undrat vart jag tagit vägen. Här är jag nu igen och vi ses strax igen! 







RSS 2.0