Kaffe Stund!

Tänk att det redan är torsdag, kan inte förstå vad tiden tar vägen. Men skönt att tiden går fort också så slipper man ha ångerst över att inte tiden går.
 
Idag är jag ledig från jobbet, har luggit i sängen med lång mysig sovmorgon och tittande på youtube. Har blivit som besatt av de, älskar verkligen att titta på klipp om allt möjligt men framför allt om att få hänga med folk i sin vardag.
 
Drack gott kaffe och tittade på de avsnitten jag missat av Glamourama till frukosten, en serier där man får följa med 3 tjejor som driver bloggar och se baksidan av allt som har med bloggandet och press och stress. Jag som älskar "dokumentärer" är detta så himla kul och intressant att titta på.
 
Vet inte vad jag ska göra med denna dagen men blev sjukt sugen på att åka in till stan. Perfekt tillfälle att hämta ut min brors konfirmations present och lämna tillbaka några plagg som jag köpt men inte kommer använda, då de inte passade riktigt som jag ville. Men hade varit sjukt skönt att vara hemma också men segt att bara vara hemma hela tiden.
 
Åker hem imorgon kväll för att sedan åka upp på söndag morgon igen. Nyss varit hemma men jobbat varannan dag denna vecka och har man varit ledig här i två dagar så vill man hitta på något annat och då åker man hem enligt mig. Träffa Kajsa och min underbara pojkvän och familj det bästa som finns ♥
 
 
 

En vecka i mitt liv!

Hej!
 
Dött här som vanligt men nu har jag en hel del att berätta för er och hoppas ni spänt väntar på vad som hänt. Om du inte följer mig på instagram då förstås då har du nog redan blivit uppdaterad av vad jag hittar på. Jag heter @carolinefranssonhogberg där om du inte redan följer mig. Jag uppdatterar så fort jag får något kul på bild.
 
Tänkte börja med den 14 maj 2016, jag fick bocka av utterligare en sak på min lista av saker jag ska göra innan jag dör och Eurovision Song Contest 2016 i SVERIGE fick bli avbockad med bravur. Jag har aldigt varit på en av verken Mellodifestivalen eller någon Eurovision Song Contest tidigare men har alltid velat och nu fick jag förverkliga denna magiska upplevelse.
 
 
 
Så himla glad att jag tog mig ut till Globen och fick vara med i denna musikfest. Alla artister var så himla duktiga och ljusshowerna var så himla häfftig upplevelser. Att Urkrana vann var kanske en flopp i slagervärlden men politiskt och i den demokratin vi har idag så är den så himla bra bidrag och blir bara bättre och bättre när man lyssnar på den. Att de vann över rysland var ännu roligare även att de fått mest röster av folket.
 
En dundermega upplevelse var att Justin Timbelan var och sjöng som gäst sångare. Ni kan bara ana att globen kokade när han framförde hans nya singel "Can´t stop the feeling" och alla dansade, verkligen magisk känsla. Glädje och lyckan bara sprudlade i globen.
 
 
 
Jobbade sedan söndag, måndag och tisdag, var riktigt sliten efter att jobbat 7 dagar i rad. Men det är bara att bita ihop och kämpa vidare. Tog mig in till stan på måndagen för att köpa med mig ett par boots till Kajsa från Hööks då jag packade stora resväskan på onsdagen och tog mig hem till Småland för hela 5 dagar ledigt onsdag till söndag. Så himla skönt!
 
Vila upp sig var tanken men så blir det aldrig när man åker hem. Det ska grejas fixas donas och hästarna ska få sitt då det är det bästa man kan komma hem till. Även träffa hela familjen är ju ett plus även pojkvännen.
 
Det blev några härliga ridturer, älskar verkligen att få komma upp på hästryggen och komma ut i skogen. Där mår jag verkligen som bäst, de bästa som finns i min lilla värld.
 
 


Min bror konfimerade sig även i lördags ( igår ), så det blev att träffa hela släkten och äta god mat och underbart god jordgubbstårta. Alltid lika trevligt att träffa alla!
 
Idag söndag blev det lite sovmorgon jämte pojkvännen, tid ute i solen med mycket tårtätande och sedan åkte vi ( familjen ) och våra grannar  till Suzis Café i Hjämseryd. Blev super goda och lyxiga hamburgare med pommes i korgar som på gammalt vis super trevligt var det i det varma och sköna vädret.
 
 
 
Nu sitter jag på ett tåg hem till Södertälje igen, blir en sen kväll/natt men bättre att få vara hemma så mycket som möjligt. Det är ju ändå det bästa jag vet. Denna veckan väntas det jobb varannan dag, segt nog. Men nästa vecka 30/5 flyttar vi in i den nya lokalen. Så himla kul då vi är riktigt trångbodda just nu och önskan av ny lokal varit på tapeten länge. Vi får bara hoppas det går bra!
 
 

Anastasia Beverly Hills Glow Kit ♥

Jag har införskaffat en ny älskling i min sminkkollektion. Det fina helt magiska och så himla snygga highlighters settet från Anastasia Beverly Hills Glow Kit i färgen Cleam. Blev helt förälskad i det vid första ögonblicket jag såg det och nu är det även mitt.
 
Jag älskar highlight och tycker verkligen det gör så himla mycket till ansiktet. 
 
Det och en snygg conturing och bas. En produkt som kommer användas väldigt flitigt om jag känner mig rätt! 
 
 

3 maj 2001 & 3 maj 2007 ❤️

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Kajsas födelsedag, hela 15 år blir min underbara trogna och helt underbara häst. 

Du var så himla ung den där 3 maj för 9 år sedan, men du charmade våra hjärtan djupt! Under alla dessa underbara år tillsammans har vi utvecklats tillsammans men även haft våra oändliga fighter tillsammans, men de badet du och jag har det är unikt. Men det hade inte varit unikt om jag inte haft dig i dessa 9 år tack vare mina underbara föräldrar som trodde på både mig och dig. 

Du var inte perfekt och du var ung och inte utbildad, men att få ta del av dig och få skapa dig till den du är idag är det bästa som hänt mig. Du är speciell, en riktig kaffereps tant och du tänker bara på mat hela tiden, haha, men du har charmat mig och mitt hjärta för evigt.

Grattis på födelsedagen hjärtat mitt❤️






RSS 2.0