Power Walk!

Godkväll mina fin! Idag har jag hhaft en ledig dag från jobbet och den fick börja med en lång och härlig sovmorgon och sedan ligga och dra sig och kolla på youtube. Verkligen de bästa sättet att vakna på tycker jag. Tråkiga är att tiden bara rusar iväg så åt väldigt sen frukost. 
 
Tog mig sedan ut på en power walk och drog förbi stan en sväng. Tog en fika på jobbet och sedan var jag inne på Clas Olsson för att köpa vakum påsar inför packningen i veckan som kommer för flytt hem till Småland igen. 
 
Rask power walk hem och lämna påsen och sedan drog jag ytterligare ut på en liten kort jogging runda och så blev det ett pass yoga. Verkligen så himla skönt.
 
Dags för lite mat som blev sallad och skivade fläskytterfiler, verkligen somrigt och gott! 
 
Nu har jag duschat och hoppat i säng. Imorgon väntars det jobb. 13-18.30 sedan blir det hem och ut på en härlig power walk i kvälls solen. 
 
 
 

Eftermiddag i Kungsträdgården!

Gårdagen bestod av jobb mellan kl 07.30 till kl 13.00 sedan blev det en snabb sväng hem för att byta om och bättra på sminket för att sedan ta mig in till stan. Ett mycket spännande möte väntade till kl 17 och sedan drog jag vidare till Kungsträdgården för god hambugare på en uteservering, var så himla gott och så himla härligt i solen!
 
 
 
Sedan fick det bli lite gluttande i butiker och sedan blev det ett besök på American Cookies i Gallerian i Stockholm. Tog mmed mig deras Brownis med mjukglass, så himla god!
 
 
 
Hemfärd till Södertälje igen med matkoma, kolla lite youtube och somna en stund för att sedan ta natt.
En bra dag i Carolines liv!
 
 

Jag Har SAGT UPP MIG!

Hej på er, jag har under en lång tid funderat och tänkt på hur jag skulle förmedla detta till er för att jag ska på bästa mån kunna gå vidare.
 
Jag har fundetat mycket och tänkt på hur mitt liv är, hur jag mår och vad jag vill med mitt liv. Det började nog nästa direkt när jag flyttade hit upp till Stockholm och Södertäje. 
 
Jag var så himla glad att jag äntligen hade fått kommma intill på Kicks igen och nu i efterhand fått höra att jag redan från början fick en fast anställning utan prövotid, utan att jag inte ens hade någon aning om det . Väldigt märkligt tycker jag och verkligen dåligt informerat.
 
Jag är ju en preson som inte bangar något utan jag gör ju saker och tänker sedan och nu har jag kommit till den punkten eller det har jag kommit på för länge sedan men ändå försökt ge det en chans men jag känner nu att det får vara bra och nu har jag testat på det här. Jag bestämde mig för att säga upp mig och flytta hem till mitt Småland och min underbara pojkvän och min underbara familj och självklart min fantastiska häst. Dem som har stöttat mig i denna jobbiga tid och som gör att jag ändå har stått ut så länge. De är verkligen de bästa jag har och vara så här långt ifrån dem har varit det jobbigaste jag någonsin nu förtillfället har varit med om och just nu vill jag verkligen aldig mer vara utan dem.
 
Jag har insett att mår man psykiskt dåligt både över jobb och situationen man lever i ska man lysna på sin kropp när den säger ifrån och inte vill mer. Jag har gjort det och jag skäms inte för det utan jag vill göra det bästa för min egen skull så jag mår bra och kan leva det livet jag vill.
 
Jag hade en dröm, min dröm var att få jobba i Stockholm, träffa nya vänner och skapa nya minnen och få ny kunskap. Jag kom bara till Södertäje, fick några kollegor och sedan levde jag på mitt rum som jag hyr bestånde av tiden jag har bort här och dragit på mig psykisk ohälsa på köpet.
 
Den 14 juli 2016 lämnar jag det här, det är bara 11 dagar från och med idag. Jag längtar så himla mycket till denna dag och önskar det kunde gå fortare så jag får komma hem till min familj, pojkvän och komma hem till landet med den friska luften och harmoni som man får där, kunna släppa allt och gå vidare med mitt liv med dem jag håller mest kärt runtomkring mig ♥
 
Tack för att du tittar in här och läser, jag ska från och med nu bli bättre på att blogga och dela med mig av mitt liv både med höjdpunkter och vardagen helt klart. Hoppas du har en fin dag så ses vi!
 
 
 
 
 
Hemma i Småland blid fick det bli från midsommar! ♥
 
 
 
 

RSS 2.0