Måndagen den 29 april...

Efter en bra helg så är jag tillbaka i världen med skola och denna pollen. Vad hemskt det är, kliat och kliar i både ögon och näsa. Annars mår jag bra, måndagens skol dag är över, så nu ska jag ut till min fina häst för att rida. Får se vad vi tar vägen :)
 

Torsdag morgon!

Hej, gårdagen gick bra, blev inga komplicationer av sprutan, Kajsa fick vila och jag krattade gamalt hö. Lite annorlunda dag men väldigt skön dag. Nu idag är jag tillbaka i skolan, har tradition och utveckling utan lärare så vi bloggar lite istället. Slutar strax, då väntas det lunch och sedan Natur. Senare ikväll blir det blir det kalas för min bror som fyller imorgon så lär nog inte uppdattera er. Ha det bra!
 

Ledig från skolan imorgon :)

Imorgon tar jag en liten sovmorgon, sedan drar jag och mamma till Jönköping för att ta min sista spruta för livmoderhalscancer.  Är även helt ledig från skolan, så slipper tänka på det. Så jag hoppas allt går bra och att inga mer missöden ska ske iaf inte som förra gången. Jag ska inta sängen strax, inte sovit så bra dem senaste nätterna så hoppas jag får sova lite mer.  Ha en bra dag imorgon !
 

6 år av ren och skär lycka!♥

Idag spenderade jag och Kajsa våran första träning tillsammans ute i paddocken efter ca 2 månader. Det kändes väldigt ovant och det kändes väl sådär. Hon gick fin framåt och bjöd fint, men nu till själva problemet... jag har blivit för lång för min fina ponny, det är med sorg jag säger det och jag verkligen hatar att erkänna det men jag når inte med skänklarna längre.
 
För att driva och hålla ihop min lilla fina ponny måste man ha ständigt kontakt med skänklarna så allt blir så mycket svårare när man inte når.
 
Allt slit och träning nu i snart 6 år har gjort att man har glömt bort att denna dag skulle komma. Vill inte att denna dag skulle komma, för jag vill ju behålla min ögonsten. Min underbara finaste ponny som jag kommer spendera min sista sommar med, den ska bli den bästa utan alla! ♥
 
 
 
6 år av träning och slit  tillsammans med världens bästa ponny♥

Jag känner mig som en skolflicka denna lördag! :)

Nu drar jag mig strax till Hok för att spendera min lördag kväll och söndag där. Hoppas det blir bra och att min pojkvän blir glad. Annars började min morgon med att släppa ut hästarna och mocka och fixa i stallet. Drog sedan ut på en ridtur tillsammans med Agneta. Blev en skön och rolig tur i skogen.
 
Ätit fisksoppa till lunch och duschat och fixat mig och packat klart nu för att åka till Hok, så nu väntar jag bara på att mamma ska bli klar.  Vill önska er en bra lördag, Puss ♥
 

Fredagen är strax över, nu väntar vi bara in lördagen :)

En hel vecka har gått i skolan, det känns både skönt men även väldigt konstigt. Jag mår hyfsat bra idag, men trött är jag så jag ska strax hitta sängen för att sedan imorgon dra mig ut till stallet och släppa ut hästarna och sedan rida tillsammans med grannen.
 
Senare på eftermiddagen åker jag till Hok för att vara med Patrik, vi får se vad som händer. Kanske kikar in här en sväng och berättar om vad vi hittar på. Jag har även instagram som jag uppdaterar då och då, förlj mig carolinefranssonhogberg.
 
Ha en bra helg! Kram♥
 

Önska mig LYCKA Till?!

Hej alla fina vänner, här sitter jag nu igen. Dagen har varit bra, har haft en del lektioner idag och utvecklingssamtal som gick bra utan att min lärare är som hon är... hur kan man tracka ner sina elever? Är det lagligt, jag får väl göra vad jag vill eller? Ååå lägg dig inte i!
 
Efter utvecklingssamtalet blev det en sallad och sen var det dax för fotokurs. Vi har varit ute och fotat i den härliga solen, har inte fotat så mycket utan satt bara modell för dem andra typ. Det är min uppgift;)
 
Väl hemma så har jag mest tagit det lugnt och förbereder mig inför imorgon då jag ska åka och röntga mina njurar. Hoppas det ger goda besked istället för dåliga. Inga mer stenar får vi hoppas, gör så förgrymmat ont. Önska mig lycka till! :)
 

Första dagen i skolan avklarad :)

Har varit hemma ett tag nu, har ätit med pappa och ska strax dra mig ut till stallet och min häst. Får se vart vi rider idag och vilket humör hon är på. Annars så har första dagen i skolan gått bra, vi har haft huvud massage och styling av  våra hår i klassen.  Skönt med lite massage och håret blev platt.
 

Jag har bestämt mig, JAG ÄR TILLBAKA!♥

Över en månads tid har jag inte varit aktiv här och det har känts jobbigt och ensamt om jag får säga det. Så nu har jag bestämt mig, jag är tillbaka! Imorgon börjar jag skolan igen efter 8 veckors fritt, 6 veckor praktik och 2 veckor lov, det känns bra men jag har ångerst också. Nu är det bara en liten tid kvar sen tar vi sommarlov och det ska hända mycket innan des, så det lär vara ett fullproppad vår må jag säga.
 
Våren är faktiskt här! Det har varit så härligt att vara ute nu på dagarna, har tagit vara på tiden och har ridit och tagit hand om min vackra, underbara, ståtliga häst. Hon har varit helt underbar! Så jag är så lycklig att jag är ägare till henne.♥
 
Tyvärr så har jag också haft det jobbigt, jag har haft sådan magsmärtor, som vi inte vet riktigt säkert än vad det är så jag väntar på besked om vad detta kan vara även röntgen. Så det har varit väldigt jobbigt att göra saker för man blir så rädd att kramperna i magen ska komma tillbaka efter bara några få minuter när dem har upphört.
 
Det är lite hur jag har haft det nu under den senaste veckan, det är lite snurr överallt som ni kan förstå. Men nu siktar vi in oss på nya mål och framtids visioner. Önskar mig lycka till, godnatt! ♥
 
 
 

3 fina år tillsammans med bloggen! ♥

Tänk vad tiden går, idag firar bloggen 3 år och det känns helt overkligt, tiden har gått så fort och trogna följeslagare har jag också så tack för att ni gör min blogg till den, den är och att ni vill ta del av mitt liv här. Det kommer hända lite förändringar inom kort som jag hoppas ni tycker om och att ni fortsätter följa mig. För jag har drömmar som ska uppfyllas! Ses snart! ♥
 

RSS 2.0